Szia!
Akkor zárd be légyszíves a topikot, köszi szépen!
viewtopic.php?f=64&t=206775&p=2898776&h ... t#p2898776
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
van den Hul First összekötő kábel - 1.0m
- livestrong
- Nincs visszaút
- Értékelés: 653
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Re: van den Hul First összekötő kábel - 1.0m
Megvették.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
van den Hul First összekötő kábel - 1.0m
Eladó egy van den Hul FIRST összekötő kábel, a cég első szénkábele. Ennek a példánynak az az érdekessége, hogy a magas kora ellenére csak fél évesnek vehető, mert a volt kanadai VDH importőr elfeledett raktárkészletéből vettem bontatlan dobozában.
Vigyáztam rá, ezért újszerű, szép állapotban van, nincs fakulás és kosz, a dugók festése sincs leverve. Szerintem egy kicsit tisztábban szól, mint az utód FISRT Ultimate. A kábel Budapesten Zuglóban van, és tekintettel az állapotára kb. 70 eFt az ára. Ingyenes Foxpost küldést ajánlok, de személyesen is átvehető. Tel: 20 310 6502
Vigyáztam rá, ezért újszerű, szép állapotban van, nincs fakulás és kosz, a dugók festése sincs leverve. Szerintem egy kicsit tisztábban szól, mint az utód FISRT Ultimate. A kábel Budapesten Zuglóban van, és tekintettel az állapotára kb. 70 eFt az ára. Ingyenes Foxpost küldést ajánlok, de személyesen is átvehető. Tel: 20 310 6502