Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audioquest Red River interconnect 2db
Re: Audioquest Red River interconnect 2db
A második is elkelt, zárom.
Zenék -> Clearadio Emotion+Goldring 2500 -> Pointe Record Phono -> Dénes Péter PreAmp -> Gauss Optheron Power Amp -> Martin Logan Motion 40
Lásd a képen. :-)
Nem tudom, melyik a hivatalosabb megnevezés egy RCA kábelre, szerintem a darab, ami természetesen alap esetben egy pár “drótot” tartalmaz.
Közben elkelt egy, tehát már csak egy van!
Nem tudom, melyik a hivatalosabb megnevezés egy RCA kábelre, szerintem a darab, ami természetesen alap esetben egy pár “drótot” tartalmaz.
Közben elkelt egy, tehát már csak egy van!
Zenék -> Clearadio Emotion+Goldring 2500 -> Pointe Record Phono -> Dénes Péter PreAmp -> Gauss Optheron Power Amp -> Martin Logan Motion 40
2db. vagy 2 pár?
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
UP!
Audioquest Red River interconnect 2db
Eladók a képen szereplő AQ Red River interconnect kábelek. Hossz: 75 cm.
38.000 Ft/db
Alku van. Posta, foxpost mehet.
Budapest 2. kerület.
38.000 Ft/db
Alku van. Posta, foxpost mehet.
Budapest 2. kerület.