Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Van den Hul Tannoy Reference hangfalkábel
Re: Van den Hul Tannoy Reference hangfalkábel
Zárom a hírdetést,mert egy másik portálon egy "NEM UNATKOZÓ, S EGY NEM KÖPKÖDŐ HOZZÁÉRTŐ " megvásárolta! (Nem úgy mint ami itt folyik.!)
Továbbra is eladó!
Ára változatlan.
Ára változatlan.
Feljebb hozom ezt a nagyon-nagyon jó kábelt.
Eladó rovábbra is ez a kiváló kábel.
A 250 cm-es kábelnek az eladása aktuális.
Feljebb hozom.
A 240-es kábel már nem aktuális, s eladó a 250cm-es mindegyik végén gyári szereléssel.
Az ára 220e.
A 240-es kábel már nem aktuális, s eladó a 250cm-es mindegyik végén gyári szereléssel.
Az ára 220e.
Továbbra is eladó ez a kábel, jövő hét végére eladó lesz a másik gyári szerelésű 2.5m
-es kábelem is!
-es kábelem is!
Továbbra is eladó ez a kíváló kábel.
Nemsokára eladó lesz a másik ílyen pár kábelem 2.5m hosszban és gyári csatlakozókkal.
Nemsokára eladó lesz a másik ílyen pár kábelem 2.5m hosszban és gyári csatlakozókkal.
Szia Daddy!
A vezetö erek strukturájából adódóan ezüstös forrasszal toldható számottevő minőség romlás nélkűl.
Így visszakaphatjuk a 3m-t.
Köszi a jókivánságokat.!
A vezetö erek strukturájából adódóan ezüstös forrasszal toldható számottevő minőség romlás nélkűl.
Így visszakaphatjuk a 3m-t.
Köszi a jókivánságokat.!
Olvasva a problémát, jeleznem kell tisztelettel, hogy anno nekem is volt ilyen kábelem. Amig Sopronba éltem sokszor jártam Ausztriában, és ezt a kábelt egy hivatalos Tannoy kereskedőtől vettem. A kábel 2x3 m-es volt. Mellékelem a fotóit. Egyébként nagyon-nagyon jó kábel. Ez a Tannoy Westminster belső kábeleként is ismert. Ma ennek a Van den Hul Inspiration verziója szolgál nálam. Tehát ez kettő kábel egy,és ugyanaz.
Feljebb hozom.
Eladó továbbra is ez a kiváló Van den Hul The Inspiration Hybrid.
Előző hírdetesemben amit töröltek,, miután belém törölték a lábukat a tudatlanok.
Nekem volt igazam,amit több képpel is tudnék bizonyítani,hogy ez az Inspiration Hybrid!
Ahogy a cikk is irta,hogy a VHD nagymesternek volt egy Tannoy projekte, melynél a Tannoy kérésére "Reference" felíratot írtak rá.
Kedves hifi-barátaim : továbbra is eladó!
Előző hírdetesemben amit töröltek,, miután belém törölték a lábukat a tudatlanok.
Nekem volt igazam,amit több képpel is tudnék bizonyítani,hogy ez az Inspiration Hybrid!
Ahogy a cikk is irta,hogy a VHD nagymesternek volt egy Tannoy projekte, melynél a Tannoy kérésére "Reference" felíratot írtak rá.
Kedves hifi-barátaim : továbbra is eladó!
Feljebb hozom ezt a kiváló kábelt.
Ratam fel képet ,az akkori kapható kábelcsaládról.
Ratam fel képet ,az akkori kapható kábelcsaládról.
Van den Hul Tannoy Reference hangfalkábel
Eladó Tannoy Reference hangfalkábel Van Den Hul nagymestertől. Bikábelezésre van kialakítva! Tudok adni felár ellenében 60cm-es kábelt hangfal belső kábelnek, s így egy tökéletes rendszert fog alkotni.!
Jelenleg a kábel mindkét végén banán csatlakozó van.
A 240cm-es: 180e
A 60cm-es : 40e
A kettő megvásárlásánál az ár:200e
A kábel Sopronban található.
Érd:Pü-ben
Jelenleg a kábel mindkét végén banán csatlakozó van.
A 240cm-es: 180e
A 60cm-es : 40e
A kettő megvásárlásánál az ár:200e
A kábel Sopronban található.
Érd:Pü-ben