Elkelt, egy kedves fórum társnál zenél tovább.
Köszönöm a lehetőséget.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
qed x-tube xt400 ezüstözött hangfalkábel
Re: qed x-tube xt400 ezüstözött hangfalkábel
What HIFI? többszörösen díjnyertes csúcsminőségű Aircore típusú hangfalkábel, akciós ár: 32 000 Ft
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 111
Re: qed x-tube xt400 ezüstözött hangfalkábel
Volt ilyen kábelem, szerintem kicsit magasba húz, de ezzel együtt jó választás lehet.
Az új árát tekintve, ez szinte ingyé' van...
Az új árát tekintve, ez szinte ingyé' van...
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
qed x-tube xt400 ezüstözött hangfalkábel
Sziasztok,
Eladó a tárgyban említett hangfalkábel 2x kb 184 cm hosszban, szereletlenül. Én nagyon szerettem a hangját, Elac BS 244.2 hangfalakat hallgattam vele, nagyon kellemes-semleges és részletező a hangja. Eladás oka, vettem egy másik típust, ami inkább oldalra lépés hangban, mint előre, de hát a kísérletezésről szól ez a hobby
.
Veszprém mellett személyesen átvehető, de postázom is.
Ára: 35e Ft
Eladó a tárgyban említett hangfalkábel 2x kb 184 cm hosszban, szereletlenül. Én nagyon szerettem a hangját, Elac BS 244.2 hangfalakat hallgattam vele, nagyon kellemes-semleges és részletező a hangja. Eladás oka, vettem egy másik típust, ami inkább oldalra lépés hangban, mint előre, de hát a kísérletezésről szól ez a hobby
Veszprém mellett személyesen átvehető, de postázom is.
Ára: 35e Ft