Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hidiamond D5 RCA
Re: Hidiamond D5 RCA
Köszönet a fórumnak, a kábel mától máshol zenél.
Köszönöm a választ. Így nem raboljuk egymás idejét. Sok sikert az eladáshoz!
(Ebben a kategóriában nem a humor faktorért vásárolunk
)
(Ebben a kategóriában nem a humor faktorért vásárolunk
starksew írta: ↑2022.08.20., szomb. 08:59Meghalgatása lehetséges, az ára viszont nem alku képes.
(Szerintem inkább az új ára van túlárazva, ahogy az üzletekben kapható termékek 90%-ának. :)) Sajnos ez van. Az új árához képest viszont én -40%-al adom, szerintem ez korrekt, ezt az árat röhögve megéri. )
Üdv,
Balázs
ArgonAudio Solo / Dell XPS 13, ValhallA CuAu-Reference S/PDIF, Denafrips Ares II / Chord Moyo 2, Andre Charlin Blue 1100 MKII RCA, Nordost Shiva, Pioneer A-400, TMR Audio – Ramses II SC, Dynaudio Audience 42 + Dynaudio Stand 6 / Dynaudio Audience 122
Meghalgatása lehetséges, az ára viszont nem alku képes.
(Szerintem inkább az új ára van túlárazva, ahogy az üzletekben kapható termékek 90%-ának. :)) Sajnos ez van. Az új árához képest viszont én -40%-al adom, szerintem ez korrekt, ezt az árat röhögve megéri. )
Üdv,
Balázs
Üdv,
Balázs
Tisztelettel megkérdezném, hogy alku és meghallgatás lehetséges-e?
(Véleményem szerint ~25-30%-al túl van árazva.)
(Véleményem szerint ~25-30%-al túl van árazva.)
ArgonAudio Solo / Dell XPS 13, ValhallA CuAu-Reference S/PDIF, Denafrips Ares II / Chord Moyo 2, Andre Charlin Blue 1100 MKII RCA, Nordost Shiva, Pioneer A-400, TMR Audio – Ramses II SC, Dynaudio Audience 42 + Dynaudio Stand 6 / Dynaudio Audience 122
A csere már nem lehetséges.
Új ára a kábelnek, 130000.
Új ára a kábelnek, 130000.
Hidiamond D5 RCA
Sziasztok,
Eladnám vagy cserélném a címben említett kábelem. 1 méteres, makulátlan állapotban van, gyári szerelésü, dobozában adom.
Csak D2 Xlr érdekel cserébe, természetesen ráfizetéssel.
Ára: 140000
Érdeklődni a +36305880760-as számon lehet. Újpesten átvehető.
Köszönöm!
Eladnám vagy cserélném a címben említett kábelem. 1 méteres, makulátlan állapotban van, gyári szerelésü, dobozában adom.
Csak D2 Xlr érdekel cserébe, természetesen ráfizetéssel.
Ára: 140000
Érdeklődni a +36305880760-as számon lehet. Újpesten átvehető.
Köszönöm!