Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Note ezüst interconnect kábelek / AN-S, AN-V, AN QSSC/
- Junior72
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
Re: Audio Note ezüst interconnect kábelek / AN-S, AN-V, AN QSSC/
Köszönöm a forumnak a lehetőséget, a hozzászólóknak a megjegyzéseket. Mindhárom kábel új gazdájánál zenél, illetve útban van. 

- Junior72
- Nincs visszaút
AN-V, QSSC már új gazdára talált.
AN-S továbbra is eladó.
Ár: 100000 Ft.
AN-S továbbra is eladó.
Ár: 100000 Ft.

Érdekelne az egyik kábel. Írtam privátban.
- Shelby
- Fórumlakó
- Értékelés: 125
QSSC
...
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- Junior72
- Nincs visszaút
Köszönöm a hozzászólásokat.
Még néhány info: az hogy egyszerre adok el ennyi kábelt annak az az oka, hogy a rendszerben( kábelek) sikerült feljebb lépnem, persze ennek ára volt.
Abszolút nem értettem félre Vikunyát, ha úgy tünt, akkor elnézést. Megnéztem az S 15 szálas, s a V ha jól tudom 19 szálas fajta, s a QSSC is, de aki jobban ismeri ezeket én nem vitatkozom.
A képeket pedig megpróbálom csatlni.
Szép Estét
Még néhány info: az hogy egyszerre adok el ennyi kábelt annak az az oka, hogy a rendszerben( kábelek) sikerült feljebb lépnem, persze ennek ára volt.
Abszolút nem értettem félre Vikunyát, ha úgy tünt, akkor elnézést. Megnéztem az S 15 szálas, s a V ha jól tudom 19 szálas fajta, s a QSSC is, de aki jobban ismeri ezeket én nem vitatkozom.
A képeket pedig megpróbálom csatlni.
Szép Estét
- Csatolmányok
-
- DC4E017B-8007-4C32-A7C3-E0C5A4CBEC75.jpeg (2.11 MiB) Megtekintve 2079 alkalommal
-
- FF622FBB-E294-4867-925F-B566AE3D9863.jpeg (2.76 MiB) Megtekintve 2079 alkalommal
-
- B964955D-EAB0-415B-A610-D5A63C708B8C.jpeg (2.1 MiB) Megtekintve 2079 alkalommal
Re: Audion Note ezüst interconnect kábelek / AN-S, AN-V, AN QSSC/
Itt a nagy lehetőség, hogy akiknek még nem volt szerencséjük AN-Kondo kábelekhez tegyenek egy nagy összehasonlítást.
Ettől a szinttől (level) érdemes Audio Note kábeleket hallgatni.
Ritka, hogy egy helyről ennyi kábelt meg lehessem vásárolni és az árak... szubjektív, de szerintem rendben vannak.
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 354
Félreértés ne essék, nem azt írtam, hogy ezek rosszak lennének. Éppen azt jeleztem, hogy a belépő szint nagy meglepetést okozhat, főleg, ha kirakják vele a puzzle-t. (Pl.: Egy qssc IC+qssc hangfalkábel; apróbetűs, még logó nélküli AN-V IC+ AN-Sp) Én ezt tekinteném belépő szintnek. Igazi hozadéka a gyártó által is egymásnak teremtett IC/HF kábelek párosításának van, szerintem nem érdemes keverni az eltérő korok különböző koncepcióit.
Persze hivatalosan az S kábel a belépőszint, de az eléggé utólagosan került csak gyártásba (igaz, az is jó 30 éve), s ott soha nem volt egyenletes az AN (Kondo). Van S széria, ami (eltérő műszaki kialakítása miatt) szerintem (és mások szerint is) lényegesen jobban szól, mint a V kábel, s van olyan, amelyik meg lényegesen gyengébben. Hanfalkábel párja meg nagyon későn jött ki (Spa), s embert nem hallottam még, aki dícsérte volna. Az S annak való, aki nem akarja folytatni a puzzle kirakását.
A végállomás kábelek túl drágák (de megéri!). A köztes kábeleknek is van hozadéka, de ott a $/vigyor arány gyengébb.
A hirdetett kábelek árához semmi közöm. A belső arányok rendben vannak.
Persze hivatalosan az S kábel a belépőszint, de az eléggé utólagosan került csak gyártásba (igaz, az is jó 30 éve), s ott soha nem volt egyenletes az AN (Kondo). Van S széria, ami (eltérő műszaki kialakítása miatt) szerintem (és mások szerint is) lényegesen jobban szól, mint a V kábel, s van olyan, amelyik meg lényegesen gyengébben. Hanfalkábel párja meg nagyon későn jött ki (Spa), s embert nem hallottam még, aki dícsérte volna. Az S annak való, aki nem akarja folytatni a puzzle kirakását.
A végállomás kábelek túl drágák (de megéri!). A köztes kábeleknek is van hozadéka, de ott a $/vigyor arány gyengébb.
A hirdetett kábelek árához semmi közöm. A belső arányok rendben vannak.
- Junior72
- Nincs visszaút
Nagyon köszönöm Vikunya fórumtársnak a kimerítő tájékoztatást, így megkímélve engem a kérdések özönétől. Kronológiailag sose merültem el ilyen mélyen a Kondo-AN kábeltörténelemben. Amit tudok, hogy a QSSC-t valóban mint a V elődjét szereztem be.Hangkaraktere kissé más, de mindkettő “ régi” ezüst vezeték. Mivel több kábelt árulok egyszerre, ebből is kiderül, hogy mint mindig és minden rendszer függő és számít a szinergia. Hovatovább ezüst kábelben azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy egyfajta etalon legyen az Kondo vagy AN. Nem utolsó sorban ahogy azt az előttem író is jelezte azért igen csak pénztárca függő ha vki feljebb kíván lépni- nem óhajtom a hivatalos külföldi árlistát csatolni, aki ilyet keres úgyis ismeri-, viszont ahhoz hogy a magasabb ár-érték arány “ bejöjjön” ahhoz azért igencsak drága rendszer kell. Ezt maga a cég sem palástolja, hiszen a csúcskategóriájukat rendszerben javasolják. Mindezek mellett vagy ellenére aki ezüst IC-t keres bátran tudom ajánlani, s azt hiszem ezt bárki meg tudja erősíteni aki ilyen kábelt, kábeleket használ- használt.
További üdvözlettel: Junior
További üdvözlettel: Junior
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 354
Egész pontosan S-nél 4, V esetében 3, Qssc esetén "elméleti" 3 állomás van. Azért csak elméleti a 3 állomás a Qssc-nél, mert akkor, amikor a qssc kábelek készültek (80-as évek és a 90-es évek legeleje) még nem volt fokozati besorolás, mindenre a qssc jelölés került. Qssc pedig volt többféle litze vezetőszámmal, attól függött a besorolása, értéke. Gondolom a most hirdetett qssc kábel - a V elődjeként ismert - 15 szálas lehet, ilyen volt a kábelek többsége.
Nem közömbös a hangkarakter szempontjából (s most tudatosan nem minőséget akarok ezzel jelölni) az sem, hogy angol vagy japán kábelekről beszélünk. A hírdetett S angol. A qssc japán. A V-ről a fotó alapján nem lehet megmondani biztosan, de ez - a jól ki nem vehető feliratozás alapján - már talán az angol korszak. Az angol korszakban a vezető szálak száma is folyton módosult.
A Kondo (később AN UK) level fokozatok persze működő dolgok, de a változás nem lineáris. A nagy ugrás pont a belépésnél és a kilépésnél (azaz a két végen) van. (értsd: Kondo kábelt használok minden más kábel helyett vagy a legjobb Kondo kábelt)
Kondo estén az LP és utódai (LP-I; LPZ; LS-41), angol vonalon pedig a Sootto a végállomás. Ezeknél már az AN UK vs Kondo összeugrasztás is értelmét veszti. A türelmetlenebbeknek (ha bírja a pénztárca.
) a köztes állomások nyugodtan kihagyhatóak.
Nem közömbös a hangkarakter szempontjából (s most tudatosan nem minőséget akarok ezzel jelölni) az sem, hogy angol vagy japán kábelekről beszélünk. A hírdetett S angol. A qssc japán. A V-ről a fotó alapján nem lehet megmondani biztosan, de ez - a jól ki nem vehető feliratozás alapján - már talán az angol korszak. Az angol korszakban a vezető szálak száma is folyton módosult.
A Kondo (később AN UK) level fokozatok persze működő dolgok, de a változás nem lineáris. A nagy ugrás pont a belépésnél és a kilépésnél (azaz a két végen) van. (értsd: Kondo kábelt használok minden más kábel helyett vagy a legjobb Kondo kábelt)
Kondo estén az LP és utódai (LP-I; LPZ; LS-41), angol vonalon pedig a Sootto a végállomás. Ezeknél már az AN UK vs Kondo összeugrasztás is értelmét veszti. A türelmetlenebbeknek (ha bírja a pénztárca.

Van még azért egy-két megálló a végállomásig...
- Junior72
- Nincs visszaút
Elnézést kérek minden érdeklődőtől. Való igaz képeket nem raktam fel, de most el kezdem pótolni.
Üdvözlettel:
Üdvözlettel:
Üdv ,
Szerintem képeket nem csak én néznék szívesen.
Szerintem képeket nem csak én néznék szívesen.
- Junior72
- Nincs visszaút
Audio Note ezüst interconnect kábelek / AN-S, AN-V, AN QSSC/
Audio Note ezüst 1 méteres RCA interconnect kábelek, eredeti gyári csatlakozóval eladóak.
Árak:
AN-S: 100 000 Ft,
AN-V: 150 000 Ft
AN QSSC: 150 000Ft
Érdeklődni PM,
Helyileg Szeged, de posta természetesen megoldható.
Köszönöm, hogy elolvastad
Árak:
AN-S: 100 000 Ft,
AN-V: 150 000 Ft
AN QSSC: 150 000Ft
Érdeklődni PM,
Helyileg Szeged, de posta természetesen megoldható.
Köszönöm, hogy elolvastad