Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Shunyata Sigma AES/EBU
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 29
Re: Shunyata Sigma AES/EBU
Az ára 450.000 Ft!
Utoljára elek2005 ugrasztotta előre 2023.10.14., szomb. 15:35-kor.
-
- Újonc fórumos
Az ár tovább csökkent 490.000 Ft-ra!
-
- Újonc fórumos
Csökkent az ár 675.000 Ft-ra.
Nem kell úgy a húrok közé csapni.elek2005 írta: ↑2022.03.24., csüt. 20:56A nevekkel történő humorizálás úgy emlékszem általános iskola alsó tagozatában volt menő, egyébként pedig részemről befejeztem a kommentelést.Reserved írta: ↑2022.03.24., csüt. 19:00Szia Mekkelek.elek2005 írta: ↑2022.03.24., csüt. 17:12Először is: ha a kedves hozzászóló valóban nem akarja rontani az üzletet, akkor miért szól hozzá a hirdetéshez? Másodszor: Úgy tűnik, a kedves hozzászóló összekeveri az analóg és a digitális XLR kábelt. Az analóg valóban olcsóbb. Harmadszor: Tud esetleg a kedves hozzászóló ugyanilyen kábelt olcsóbban ajánlani (pl. Európában vagy azon kívül), ha már egyszer annyira a szívén viseli az érdeklődők tájékoztatását? Negyedszer: Úgy tudtam, hogy ezen a fórumon ELADÓK tesznek fel hirdetéseket VEVŐKNEK. Ezek szerint a fórum mégis inkább unatkozó, zene hallgatás helyett céltalanul a hirdetéseket bogarászó okostojások szórakoztatására szolgál???
Hidd el nem keverek semmi es képben vagyok a dolgokkal.
Nem akarok üzletet rontani de mivek a régi SH kábelt adod eredeti új árban ezért gondoltam jelzem ezt.
Amikor ez a kábel futott az euro 330 volt.
ÜdvScreenshot_20220324-185712_Samsung Internet.jpg
Egyébként forditva van és nem a digit kábel a drágább hanem az analóg.
De ez egyértelmü is hiszen az analógból két kábel kell és kétszer annyi csatlakozó.
Egyébként pont az analóg volt kb 4500dollár anno.
Üdv
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
-
- Újonc fórumos
A nevekkel történő humorizálás úgy emlékszem általános iskola alsó tagozatában volt menő, egyébként pedig részemről befejeztem a kommentelést.Reserved írta: ↑2022.03.24., csüt. 19:00Szia Mekkelek.elek2005 írta: ↑2022.03.24., csüt. 17:12Először is: ha a kedves hozzászóló valóban nem akarja rontani az üzletet, akkor miért szól hozzá a hirdetéshez? Másodszor: Úgy tűnik, a kedves hozzászóló összekeveri az analóg és a digitális XLR kábelt. Az analóg valóban olcsóbb. Harmadszor: Tud esetleg a kedves hozzászóló ugyanilyen kábelt olcsóbban ajánlani (pl. Európában vagy azon kívül), ha már egyszer annyira a szívén viseli az érdeklődők tájékoztatását? Negyedszer: Úgy tudtam, hogy ezen a fórumon ELADÓK tesznek fel hirdetéseket VEVŐKNEK. Ezek szerint a fórum mégis inkább unatkozó, zene hallgatás helyett céltalanul a hirdetéseket bogarászó okostojások szórakoztatására szolgál???
Nem akarok üzletet rontani de mivek a régi SH kábelt adod eredeti új árban ezért gondoltam jelzem ezt.
ÜdvScreenshot_20220324-185712_Samsung Internet.jpg
Szia Mekkelek.elek2005 írta: ↑2022.03.24., csüt. 17:12Először is: ha a kedves hozzászóló valóban nem akarja rontani az üzletet, akkor miért szól hozzá a hirdetéshez? Másodszor: Úgy tűnik, a kedves hozzászóló összekeveri az analóg és a digitális XLR kábelt. Az analóg valóban olcsóbb. Harmadszor: Tud esetleg a kedves hozzászóló ugyanilyen kábelt olcsóbban ajánlani (pl. Európában vagy azon kívül), ha már egyszer annyira a szívén viseli az érdeklődők tájékoztatását? Negyedszer: Úgy tudtam, hogy ezen a fórumon ELADÓK tesznek fel hirdetéseket VEVŐKNEK. Ezek szerint a fórum mégis inkább unatkozó, zene hallgatás helyett céltalanul a hirdetéseket bogarászó okostojások szórakoztatására szolgál???
Üdv
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
-
- Újonc fórumos
Először is: ha a kedves hozzászóló valóban nem akarja rontani az üzletet, akkor miért szól hozzá a hirdetéshez? Másodszor: Úgy tűnik, a kedves hozzászóló összekeveri az analóg és a digitális XLR kábelt. Az analóg valóban olcsóbb. Harmadszor: Tud esetleg a kedves hozzászóló ugyanilyen kábelt olcsóbban ajánlani (pl. Európában vagy azon kívül), ha már egyszer annyira a szívén viseli az érdeklődők tájékoztatását? Negyedszer: Úgy tudtam, hogy ezen a fórumon ELADÓK tesznek fel hirdetéseket VEVŐKNEK. Ezek szerint a fórum mégis inkább unatkozó, zene hallgatás helyett céltalanul a hirdetéseket bogarászó okostojások szórakoztatására szolgál???
Nem akarom rontani az üzletet de az europai listaára ennek a kábelnek 2350euro volt.
De már a V2-t forgalmazzák,ennek a gyártását be is fejezték.
De már a V2-t forgalmazzák,ennek a gyártását be is fejezték.
-
- Újonc fórumos
Shunyata Sigma AES/EBU
Shunyata Sigma AES/EBU (digitális XLR) 1m hosszú kiváló állapotban 695.000 Ft-ért eladó. Eredeti ára 4500 USD (1.680.000 HUF). Letét ellenében kipróbálható. Átvehető Kecskeméten vagy Budapesten.
- Csatolmányok
-
- tempImage1nYVDD.gif (8.28 MiB) Megtekintve 1680 alkalommal
-
- tempImageuJ0Wc2.gif (8.14 MiB) Megtekintve 1680 alkalommal
-
- tempImageMTqxF0.gif (4.24 MiB) Megtekintve 1680 alkalommal
-
- tempImage0Z2rTb.gif (8.04 MiB) Megtekintve 1680 alkalommal
-
- tempImageIbjrDR.gif (8.38 MiB) Megtekintve 1680 alkalommal
-