A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nos valóban, a kettő nem egy liga, még ha "sok" különbség nincs is közöttük. Nem csodálom, hogy az 550-est választottad. Mindkettő kiváló kábel, bár ár/érték arányban leginkább CSEKONICSOK-nak való :) :)
A jelenlegi ár ehhez a 330-ashoz kiváló, vegyétek, vigyétek, nagyon szép hangú kábel!
Igen, ezzel egyetértek. Hallgattam is vele, aztán azért nem maradtam nála, mert sikerült szereznem egy 550-est olcsón, de ha az nem lett volna, simán megvettem volna a 330-ast. Szerintem nagyon jó cucc.
Ha valaki ismeri a kábelt, és tudja használni a méretet, annak jó vétel lesz! Tudomásom szerint Triangle hangfalakkal nagyon jól érzi magát, természetesen az Antal ez -től fölfelé.. :)
Igen, ezzel egyetértek. Hallgattam is vele, aztán azért nem maradtam nála, mert sikerült szereznem egy 550-est olcsón, de ha az nem lett volna, simán megvettem volna a 330-ast. Szerintem nagyon jó cucc.
Ha valaki ismeri a kábelt, és tudja használni a méretet, annak jó vétel lesz! Tudomásom szerint Triangle hangfalakkal nagyon jól érzi magát, természetesen az Antal ez -től fölfelé.. :)
Sok sikert az eladásához!
Primaluna Prologue 8+3+2*7, AVID DIVA II SP, SME V, ZYX Ultimate 100, Uesugi U-Bros-5 Type L, EAR 834P, Triangle Quartet, Siltech 550i, Siltech 550L, Isotek MiniSub, 6 * Isotek Elite
Régóta szemezek egy ilyen kábellel, viszont a 2,5 méteressel.... és még az sem tuti, hogy elég lesz majd.
Megkérdezhetem, hogy milyen rendszerben használtad, illetve mi az oka az eladásának még a bejáratás alatt?
Ha valakinek elég a 2 méter, akkor hajrá, nagyon jó kis kábelről van szó!
Régóta szemezek egy ilyen kábellel, viszont a 2,5 méteressel.... és még az sem tuti, hogy elég lesz majd.
Megkérdezhetem, hogy milyen rendszerben használtad, illetve mi az oka az eladásának még a bejáratás alatt?
Ha valakinek elég a 2 méter, akkor hajrá, nagyon jó kis kábelről van szó!
Eladó egy Siltech Classic Anniversary 330L hangfalkábel
2 x 2m hosszú, gyári szerelt, az erősítő oldalon spade, a hangfal oldalon banán.
Természetesen a gyári doboz és az eredetiséget igazoló certificate megvan.
Figyelem! a kábel bejáratós, ezt egy meghallgatáson tessenek figyelembe venni.
Bolti ár 440 000 Ft
Én 270 000 Ft-ért szeretném eladni
Helyileg Budapest / Zugló
Fotók: hamarosan..