Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Acoustic Zen Silver Reference RCA IC kábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
szasza74
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 117

Re: Acoustic Zen Silver Reference RCA IC kábel

Hozzászólás Szerző: szasza74 »

A kábel elkelt. A tulaj nem tud belépni.

marklevi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: marklevi »

Engedek még az árból :kp130.000 Ft. / továbbra is érdekes lehet egy jó cd futómű/
Ha valaki szereti adok hozzá 2 jegyet LGT Zenevonat, vagy Piramis vagy Postmodern Jukebox koncertre ajándék!

marklevi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Engedek még az árból :kp130.000 Ft. / továbbra is érdekes lehet egy jó cd futómű/

marklevi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Jut eszembe: Csere- beszámítás esetleg érdekes lehet egy jobb cd futóművel vagy egy jobb media player -el benne egy jó  blue -ray lejátszóval

marklevi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Gyerekek hamarosan itt a karácsony ! Közeleg a szilveszter! Az Acoustic Zen Silver Reference mellé lenne egy kis  ajándék: 2 jegy www.danubiusmusic.com vagy www.broadway.hu

jabba306
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 71

Hozzászólás Szerző: jabba306 »

Ez az a kábel amelynél - miután bekötöttem - 10 másodperc hallgatás után döntöttem úgy, hogy kell nekem.
Nagyon részletgazdag és zenei hang.
Bár ahogy az árlistát néztem, szerintem nem 250.000 az új ára, hanem 550.000 ft.

Ez így igaz. Emlékszem rá mit mondtál, amikor kölcsön adtam a sajátomat. Valahogy így hangzott: "Próbáltam már ezüst kábelt és nem volt jó..." 
Mindketten ilyen kábelt használunk phono-hoz. Nagy tisztaságot, precizitást és mégis zeneiséget nyújt. El is gondolkoztam rajta, hogy ezt is meg kellene venni, mert jó, csak hogy legyen. De az meg luxos, hogy a fiókban pihenjen...

Hiába, Robert Lee nagyon tud valamit... 

szasza74
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 117

Hozzászólás Szerző: szasza74 »

Ez az a kábel amelynél - miután bekötöttem - 10 másodperc hallgatás után döntöttem úgy, hogy kell nekem.
Nagyon részletgazdag és zenei hang.
Bár ahogy az árlistát néztem, szerintem nem 250.000 az új ára, hanem 550.000 ft.

marklevi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Eladóvá vált szeretett Acoustic Zen silver reference összekötő kábelem.Legalább 10 éve Magnum Dynalab csöves rádióm és egy elő-fok között  teljesített szolgálatot. Be van járatva. Neten a leírásait tesztjeit lehet olvasni.  Az elő-fokot el kell adjam egy  Antelope Zodiac Platinumra való feljebb lépés miatt ( ott  viszont jack a bemenet) Sajnáltam volna szétbarmolni a kábelt. Új kábelt kellett csináltatnom. A Zen így most  eladóvá vált ,várja új boldog gazdáját. Hossza 1 méter.Állapota hibátlan A kábel kipróbálható saját rendszerben. Idehaza új ára 250.000 FT. Ár: 140.000 FT. A fotón lévő dobozt adom hozzá. Az az árban van. + egy külön dobozba csomagolva küldöm.

Lezárt

Vissza: “Kábelek”