Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Silver Interconnect kábel
- Bicon
- Nincs visszaút
- Értékelés: 22
- Kapcsolat:
Üdv Mindenkinek!
Történt pár változás az utóbbi nyári hónapokban. Sajnos rossz irányba, az árakat tekintve.
Arról lenne szó, hogy ahonnan a csatlakozókat szerzem be mindkét fajta, mind a fém mind a porcelán csatlakozók drágultak sajnos nem is kicsivel és én személy szerint próbálok a legjobbra törekedni még elfogadható áron belül ezért nem akarom egy gyatrább minőségű csatlakozóra átváltani az olcsóság kedvéért. Így az árak a következők szerint alakultak:
A kábelek minőségileg semmit nem romlottak!
Az IC kábel ára : 6.000-18.000 Ft
Hossz: 0,5m-2m-ig.
1 méter felett az árak nem változtak, viszont ami 1 méter alatt van azok 1000Ft-al drágultak.
De! Továbbra is fenn áll az akció, hogy többi kábel rendelése esetén darabonként 1000Ft kedvezményt adunk.
További jó zenehallgatást!
Bicon Silver Cable - Az élethű hangzásért!
Szia!
Jól értelmezem, hogy az 50cm-es IC akkor 5.000,- Ft?
Üdv,!
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
ÜDV mindenkinek!
Az IC kábel ára továbbra is: 5.000-18.000 Ft
Hossz: 0,5m-2m-ig.
A hangfalkábelről pedig bővebben itt olvashattok: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1470022
További jó zenehallgatást kívánok!
Bicon
Ma a körúti horgászboltban néztek rám, hogy mi az a carbon spray... Kérem, aki tudja, hol lehet személyesen megvenni, írjon egy forrást, a netes vásárlás és a postás hiába várása nem játszik sajnos. Előre is köszi.
Waterland horgászboltban nézd meg,mondjad azt,hogy a rakós bot használatánál lévő kopást pótoljuk vele.
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Ez a horgászbolti Carbon akkor, én is imádom, ha görbül a vége! Csak nehogy olyan finom legyen, hogy paprikás lisztben végezze.
Köszönöm az ötletet, kipróbálom, majd referálok.
Ma a körúti horgászboltban néztek rám, hogy mi az a carbon spray... Kérem, aki tudja, hol lehet személyesen megvenni, írjon egy forrást, a netes vásárlás és a postás hiába várása nem játszik sajnos. Előre is köszi.
Ez milyen spray? Hol lehet kapni? Szívesen kipróbálnám. ELőre is köszi a segítséget!
Ez a horgászbolti Carbon akkor, én is imádom, ha görbül a vége! Csak nehogy olyan finom legyen, hogy paprikás lisztben végezze.
Köszönöm az ötletet, kipróbálom, majd referálok.
Egy nagyon egyszerű trükköt elmondok az ezüsttel kapcsolatban.Használtam tömör 9.75-ös tömör ékszer ezüstöt.A csupasz vezetéket lefújtam carbon sprayval.....Csodálatos hangzás lett!
Ez milyen spray? Hol lehet kapni? Szívesen kipróbálnám. ELőre is köszi a segítséget!
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Valaki esetleg próbálta a Bicon ezüst IC-t koax kábelként?
Ha igen, mi a tapasztalata?
Esetleg valamilyen más kábellel össze tudná valaki hasonlítani?
Én hétvégére kölcsön kaptam egy párat bjz fórumtárstól.
Itt is szeretném megköszönni a segítőkészségét!
Most kötöttem be a rendszerbe és első hallásra nagyon tetszik.
A fórum lentebbi, korábbi részlegeiben találhatsz konkrétabb "kifejtős" véleményeket a kábellel kapcsolatban. És továbbra is fenn áll a lehetőség, hogy ha nem tetszik, nem illik a rendszeredbe a vásárlás után számított 2 héten belül vissza vesszük a kábelt.
Valaki esetleg próbálta a Bicon ezüst IC-t koax kábelként?
Ha igen, mi a tapasztalata?
Esetleg valamilyen más kábellel össze tudná valaki hasonlítani?
Én hétvégére kölcsön kaptam egy párat bjz fórumtárstól.
Itt is szeretném megköszönni a segítőkészségét!
Most kötöttem be a rendszerbe és első hallásra nagyon tetszik.
Ismét egy újabb elégedett "ezüst Bicon" kábelhasználó!
Nehéz lenne ebben az árkategóriában jobbat találni.
Ha esetleg Szegeden van valakinek Bicon ezüst IC kábele és segítene abban, hogy kipróbálhassam, kérem jelezze.
Köszönöm!
Misi
Szia!
Nekem van és kipróbálható! Jelezz privátban.
Üdv: János
- bjz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 25
Ha esetleg Szegeden van valakinek Bicon ezüst IC kábele és segítene abban, hogy kipróbálhassam, kérem jelezze.
Köszönöm!
Misi
Szia!
Nekem van és kipróbálható! Jelezz privátban.
Üdv: János
nas:SynologyDS209--stream:Eversolo dmpA8--erősítő:2 db Eversolo F2 végfok (dual mono)--hangfal:Quadral Chromium Style 8 -Egyéb: Hivox Alces One
Köszönöm!
Misi
Nálam az a tapasztalat, hogy míg rengeteget hozott a közép de főleg magas tartományban, addíg nem vett el a mélyekből sem, bár nálam mélyekből nincs hiány de tényleg nem lett kevesebb Bicon kábeleivel!
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ahol kevés a mély ott nem is lesz, de ahol van ott biztosan nem vesz el belőle ez a fantasztikus kábel!
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
Ma jöttek meg Bicon kollégától a madzagok. :-)
Fényesen csillog a hangjuk.
0,50m ezüst néhol már sok is. Csak olyan rendszerbe ajánlott ahol kicsivel kevesebb a magas tartomány. Nálam már-már bántó, bár nekem polcsugárzóim vannak. Nagysugárzókhoz jó lehet, mert kicsit fukar amélyekkel.
1m réz-ezüst kombó viszont, nem tudom a hossza miatt vagy az anyaga miatt, de lényegében meghagyta a mélytartományt és hozzátett egy kis játékot a felső szegmenshez. Viszatéve a korábbi alap KáCsa IC-t hirtelen visszatértek a szürke hétköznapok...
Inkább maradok a hétvégi játékosságnál.
Amit még el tudok mondani az a szelős hangzás amit szokni kell...
Gyakorlatilag ezt is vártam. Ezuton is THX B-)
Hát igen, egy polcsugárzónál soha nem lesznek igazi mélyek, akárhány nulla is van az árában, a légtömeg az légtömeg...
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Több éves teszt, alakítgatás, fejlesztés után jött ki nálunk ez az eredmény és hangzás, ahol az árak se szálltak el a saját megítélésem szerint.
Köszönöm a véleményeket a kábellel kapcsolatosan.
További jó zenehallgatást kívánok mindenkinek.
Egy nagyon egyszerű trükköt elmondok az ezüsttel kapcsolatban.Használtam tömör 9.75-ös tömör ékszer ezüstöt.A csupasz vezetéket lefújtam carbon sprayval.....Csodálatos hangzás lett!
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
0,50m ezüst néhol már sok is. Csak olyan rendszerbe ajánlott ahol kicsivel kevesebb a magas tartomány. Nálam már-már bántó, bár nekem polcsugárzóim vannak. Nagysugárzókhoz jó lehet, mert kicsit fukar amélyekkel.
1m réz-ezüst kombó viszont, nem tudom a hossza miatt vagy az anyaga miatt, de lényegében meghagyta a mélytartományt és hozzátett egy kis játékot a felső szegmenshez. Viszatéve a korábbi alap KáCsa IC-t hirtelen visszatértek a szürke hétköznapok...
Ebben az a fura,hogy én is ezt állapítottam meg az ezüst kábellel kapcsolatban..
Mármint,hogy mélyben nem túl gazdag,a magasban annál inkább.
Bár,én csak pár órát hallgattam tegnap,de elmondhatom,hogy az árát mindenképpen megéri,több drágább kábellel partiban van.
Olyan rendszerbe ajánlott,ahol mélyből van elég,és a magas hang kevéskés,oda pont ideális,helyre teszi az arányokat.
én is ilyen rendszerben használtam.
Üdv,
4you.
ui:Később még írok véleményt.
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1140
Ebben az a fura,hogy én is ezt állapítottam meg az ezüst kábellel kapcsolatban..
Mármint,hogy mélyben nem túl gazdag,a magasban annál inkább.
Bár,én csak pár órát hallgattam tegnap,de elmondhatom,hogy az árát mindenképpen megéri,több drágább kábellel partiban van.
Olyan rendszerbe ajánlott,ahol mélyből van elég,és a magas hang kevéskés,oda pont ideális,helyre teszi az arányokat.
én is ilyen rendszerben használtam.
Üdv,
4you.
ui:Később még írok véleményt.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
CD/NWPlayer: Yamaha CD-N500
Erősítő: Cambridge Audio Azur 540A V1
Hangfal: DALI ikon 1 mk1
All-in: Cambridge audio minx-xi
Hangfal: JBL E30(hivox)
DAC: DacMagic
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Köszönöm a jelzéseket, igyekszem minden kérdést/érdeklődést megválaszolni.
További jó zenehallgatást minden kedves fórum olvasónak!
Én is küldtem privát...
CD/NWPlayer: Yamaha CD-N500
Üdv!
Küldtem egy privát üzenetet!
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
ÜDV Mindenkinek!
Ünnepek után egy után egy új akcióval állunk elő nektek!
Aki kettő vagy annál több kábelt rendel annak 1000Ft kedvezményt adunk, aki kettőnél többet rendel annak értelem szerűen nő a kedvezmény is. A kábel mérete nem számít csak a darabszám.
További jó zenehallgatást kívánok!
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!
A kábelt ismét lehet kapni a régi csatlakozókkal és az új fehér porcelánnal is.
Az ár és a minőség nem változott. Rendelésnél megkérek mindenkit hogy írja az üzenetbe melyik csatlakozótípussal szerelt kábelt szeretné.