Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Ps4
Eladó Ps4
Elkelt, zártam, Köszönöm a lehetőséget.
Eladó Ps4
Eladó PS4 500Gb 2014 Január (Driveclub az árban) (100eFt)
Gépen található játékok: Wolfenstein,Wolfenstein new order,Resident Evil HD,Resident Evil Revelation 2,Metro Redux,Metro LL Redux,Murdered Soul Suspect,The Evil Within,Oddworld new'n tasty,MGS GZ,Monopoly +,Ride,Driveclub season pass.
Valamint Resogun season pass, de ez csak PSPlusnál fog aktiválódni, ahogy a Dead Nation, az Injustice és egy halom Indie játék amit a közel két év alatt gyűjtöttem.
Eladás oka kihasználatlanság, a gépnek semmi baja nincs, csak hogy idén még nem tudtam bekapcsolni . . .
Kamera(10eFt), 1 db kontroler(10eFt).
Lemezes játékok: CoD Ghost (5eFt),AW(7eFt),Bo3(10eFt), MGS 5(10eFt), BloodBorne (8eFt),NFS (2015)(10eFt) DarkSouls 2 (10eFt), Diablo 3 (8eFt), Thief (5eFt), LEGO Marvel Super Heroes (8eFt), Order (8eFt),Watch Dogs (6eFt),Until Down(6eFt).
Ezekből a Driveclub és a Bo3 csomagból kivett játékok.
Az alábbi játékoknak második tulajdonosa vagyok, tehát használtan vettem: CoD AW, BloodBorne,LEGO,Order,WatchDogs.
Minden játékom makulátlan, újszerű állapotban van. .
Valamint még egy PS4 1Tb 2015 december (még garis) Call of Duty black ops 3 Limited Edition model minden tartozékával és bo3 szoftverrel együtt ezen a gépen még a PS+ is él pár hónapig.
I.ár: 110.000Ft
A gépek esetében ragaszkodok a személyes átvételhez Budapest
A zárójelben levő árak az előttük levő címekre vonatkoznak, természetesen, ha géppel együtt veszi valaki, olcsóbban adom a programokat, minden ár alkuképes.
Eladó Ps4
UP
Eladó Ps4
Eladó PS4 500Gb 2014 Január, kamerával, 2 db kontrolerrel. Eladás oka kihasználatlanság, a gépnek semmi baja nincs, csak hogy idén még nem tudtam bekapcsolni . . .
Lemezes játékok: CoD Ghost,AW,Bo3, MGS 5, BloodBorne,NFS (2015) DarkSouls 2, Diablo 3, Thief, LEGO Marvel Super Heroes, Mortal Kombat X, Order,Driveclub,Sniper Elite,Watch Dogs,Until Down.
Ezekből a Driveclub és a Bo3 csomagból kivett játékok.
Az alábbi játékoknak második tulajdonosa vagyok, tehát használtan vettem: CoD AW, BloddBorne, MortalKombat X,LEGO,Order,WatchDogs,Sniper Elite.
Minden játékom makulátlan, újszerű állapotban van.
Gépen található játékok: Wolfenstein,Wolfenstein new order,Resident Evil HD,Resident Evil Revelation 2,Metro Redux,Metro LL Redux,Murdered Soul Suspect,The Evil Within,Oddworld new'n tasty,MGS GZ,Monopoly +,Ride,Driveclub season pass.
Valamint Resogun season pass, de ez csak PSPlusnál fog aktiválódni, ahogy a Dead Nation, az Injustice és egy halom Indie játék amit a közel két év alatt gyűjtöttem.
Mivel nem anyagi okok miatt adom el, ezért nem sürgős, egyenlőre a csomagot nem fogom megbontani. Ragaszkodok a személyes átvételhez Budapest.
I.ár: 170.000Ft
Valamint még egy PS4 1Tb 2015 december (még garis) Call of Duty black ops 3 Limited Edition model minden tartozékával és bo3 szoftverrel együtt ezen a gépen még a PS+ is él pár hónapig.
I.ár: 110.000Ft
Csere érdekel: Nordost hálózati kábel 90cm vagy 1.8m /hangfalkábel 2x2m Red Dawn,Hemdall 2,Frey 2,Valhalla
valamint Audioquest NRG10, HDMI Vodka felett, hangfalkábel MontBlanc felett
Természetesen értékegyeztetéssel