Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Méregzsák! I7-4790 + Asrock H81M- itx lap, 2X4GB DDR3 RAM.
Szia!
Külön is eladóak? Ha igen csak a procit mennyiért adnád?
Szia!
Mehet külön is, a proci és a hűtő 74 ezres.
Szia!
Külön is eladóak? Ha igen csak a procit mennyiért adnád?
Leárazom 97 ezresre.
i7-4790 + gyári hűtő + Asrock H81M-ITX + Kingston 2X4GB DDR3-1600-as ramok ( KHX1600C9D3/4GX) eladók lehetőleg egyben. Gondolom a hardverek képességeit, paramétereit nem kell külön ecsetelni, elég jó kis cucc ez, megvan az új helyette, így azonnal vihető. Mindenre van még legalább egy év gari, de elő kell keresnem a papírokat, gari rajtam keresztül.Elsőre számolva 74+15+12=101K, Egyben ennyi, ha külön vinnéd, más lesz az ár. Ha érdekel valami, kérdezz privátban. Elsősorban egyben adnám el, de ha az egyik felét vinnék külön, mehet a másik fele is. Minden dobozos, összes tartozékkal, egyszer megvettem, betettem a gépházba, most meg kiveszem, nem sokadik gazdás, nem javított, nem tuningolt. VGA sincs a házban, főzve sem volt, netezésre használom a konfigot.
Csere a fenti okokból kifolyólag nem érdekel, személyes átadás, teszt Szegeden, vagy a komplett gépet bizonyos irányokba, bizonyos feltételekkel el tudom vinni, tesztelhető, nyúzható, nem lesz benne hiba, ha minden oké, szétszedjük ott. De leginkább Szeged - Budapest között egyszerűbb, de mindenhova elviszi a posta mpl csomagban 1500ft körül.