Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Keresek: 1,8" ZIF PATA SSD 128GB
- Vasti
- Törzsvendég

- Értékelés: 381
Ez nem ide tartozik... De sok cég sajnos így van ezzel. Annyira nincs tőke, hogy huszonezer forintnyi nyakán maradt árut sem engedhet meg magának!
Mert ha ilyen ritka cuccról van szó, és az ő beszerzési forrásának is külön kell berendelni, akkor nem fogják visszavenni tőle, ha te meggondolod magad... Ezért az előre utalás. Ott a pénz, és rendeli.
(mondjuk ettől még meggondolhatod magad később is, de kisebb a valószínűsége)
Én nem várnék rá, megrendelném külföldről. Igaz, így meg a garancia vacak.
Régebben volt egy Mercury Computer nevű BP-i cég, ők forgalmaztak Kingmax, vagy Kingfast, már keverem ;-) SSD-ket, tuti volt náluk ilyen is. De én lassan 3 éve szakmát váltottam, és mintha megszűntek volna közben... Keress rá, hátha van valami utódjuk!
Üdv: Vasti
Néztem, de először itthon próbálnám meg.
Eddig egy cég kínálatában találtam itthon, de ők csak előre utalással szállítanak.
Még azt sem engedik meg, hogy odamegyek a telephelyre és kp.-ban kifizetem...
Hiszek az ufo-kban, az unikornisban, a vérfarkasban és a fogtündérben. De ez azért nekem is meseszerű.
A cím mindent elmond.
PÜ-ben keressen kérem, akinek van eladó.
nagyon köszönöm!