Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Keresek olcsó pc hangkártyát, DAC-et
Ezekkel mi a baj? Szimpla sztereo DACok és az áruk kb ott van:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1773468
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1773078
Az más kérdés, hogy kinek mi a "jó", de az alaplapi hangkártyánál gondolom jobbak.
Köszönöm a felvilágosítást, akkor ezek alapján a DAC-ot ki is lőhetem. Volt régebben egy Soundblaster x-fi platinum elite pro-m de én túlzottan "színezettnek" találtam a hangját. Ezért kacsingattam az Asus termékei felé. Egyébként úgy tudom,hogy pl az UNi Xonar driverét telepítve az illesztőprogram probléma meg is van oldva.
Jó minőségű 2 csatornás "hangot" ne keress a 10-20ezres kategóriában.. A hangkártya DAC-ok 7.1 csatorna+48khz -es működésűek, a 2.0 sztereo 44.khz csak "emulált", amit hallani is a hangjukon.. Az összesnek zavaros a hangképe, ha egy normális fülessel hallgatod, még headphone üzemmódban is ... (az 50ezerbe kerülő Asus Essence ST-m nek is.)
Szal arra gondolok, hogy felesleges sokat agyalni rajta, egy 15ezres kb ugyanúgy szól mint a 35 ezres...
Ami fontosabb, hogy legyen normális driver Win7 alá, és megfelelő support... (ebből a szempontból az Asus-t NEM ajánlom!
Ezt sajnos nem tudom. Olyanom nem volt. De itt biztos lesz valaki aki meg tudja mondani.
Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI
A kis Behringer-vel már én is szemeztem, valóban nagyon baráti az ára. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy van e olyan jó hangja mint mondjuk egy szintén sokat dícsért xonar dx-nek ami használtan kb hasonló árban mozog mint ez újonnan.
Szia!
Belépő szinten a Behringer UCA 202 elég jó cucc nekem bevált és itt is szokták dicsérni.
Még újonnan is belefér az általad megadott árkategóriába. Keress rá a neten, nem akarok itt senkit reklámozni.
De néha felbukkan egy-egy eladó használt példány is.
Üdv Lancelot
Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI
Sziasztok!
Számítógépről való zenehallgatáshoz, valamint filmezéshez keresek hangkártyát, esetleg DAC-ot. Belépő szintű sztereo rendszerem van, nem is tervezek mostanában házimozi építést, ezért a 2 csatornás hang untig elég számomra. Sajnos anyagi okokból most nincs lehetőségem komolyabb cuccra beruházni, azonban az alaplapi hangkártyát mindenféleképpen le szeretném cserélni. Asus xonar dx kártyákat nézegettem, bár itt a fórumon legtöbben inkább a DAC-eket részesítik előnyben ahogy láttam. Ha valakinek lenne valami nagyon olcsó (értsd 10ezer forint körüli) ketyeréje, az kérem jelezze. Építő jellegű kommentek pedig nyugodtan jöjjenek, abból tanul az ember.