Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Keresek olcsó pc hangkártyát, DAC-et

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
agbekes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: agbekes »

Ezekkel mi a baj? Szimpla sztereo DACok és az áruk kb ott van:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1773468

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1773078

Az más kérdés, hogy kinek mi a "jó", de az alaplapi hangkártyánál gondolom jobbak.

momy
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: momy »

Köszönöm a felvilágosítást, akkor ezek alapján a DAC-ot ki is lőhetem. Volt régebben egy Soundblaster x-fi platinum elite pro-m de én túlzottan "színezettnek" találtam a hangját. Ezért kacsingattam az Asus termékei felé. Egyébként úgy tudom,hogy pl az UNi Xonar driverét telepítve az illesztőprogram probléma meg is van oldva.

Mantra
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Mantra »

Jó minőségű 2 csatornás "hangot" ne keress a 10-20ezres kategóriában..  A hangkártya DAC-ok 7.1 csatorna+48khz -es működésűek, a 2.0 sztereo 44.khz  csak "emulált", amit hallani is a hangjukon.. Az összesnek zavaros a hangképe, ha egy normális fülessel hallgatod, még headphone üzemmódban is ... (az 50ezerbe kerülő Asus Essence ST-m nek is.)

Szal arra gondolok, hogy felesleges sokat agyalni rajta, egy 15ezres kb ugyanúgy szól mint a 35 ezres...

Ami fontosabb, hogy legyen normális driver Win7 alá, és megfelelő support... (ebből a szempontból az Asus-t NEM ajánlom!

Lancelot
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Lancelot »

Ezt sajnos nem tudom. Olyanom nem volt. De itt biztos lesz valaki aki meg tudja mondani.

Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI

momy
Újonc fórumos
Újonc fórumos

A kis Behringer-vel már én is szemeztem, valóban nagyon baráti az ára. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy van e olyan jó hangja mint mondjuk egy szintén sokat dícsért xonar dx-nek ami használtan kb hasonló árban mozog mint ez újonnan.   

Lancelot
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Lancelot »

Szia!

Belépő szinten a Behringer UCA 202 elég jó cucc nekem bevált és itt is szokták dicsérni.
Még újonnan is belefér az általad megadott árkategóriába. Keress rá a neten, nem akarok itt senkit reklámozni.
De néha felbukkan egy-egy eladó használt példány is.
Üdv Lancelot

Lemezjátszó: Dual 505-3, Shure M97xE Magnó: Aiwa AD-F910
PC zene: Behringer UCA202, Foobar, ASIO4ALL
Erősítő: NAD 3220PE Hangfal: Tannoy Mercury Mx2
Mozi: Denon AVR-1513, Tannoy, Asrock E350M1, KODI

momy
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok!

Számítógépről való zenehallgatáshoz, valamint filmezéshez keresek hangkártyát, esetleg DAC-ot. Belépő szintű sztereo rendszerem van, nem is tervezek mostanában házimozi építést, ezért a 2 csatornás hang untig elég számomra. Sajnos anyagi okokból most nincs lehetőségem komolyabb cuccra beruházni, azonban az alaplapi hangkártyát mindenféleképpen le szeretném cserélni. Asus xonar dx kártyákat nézegettem, bár itt a fórumon legtöbben inkább a DAC-eket részesítik előnyben ahogy láttam. Ha valakinek lenne valami nagyon olcsó (értsd 10ezer forint körüli) ketyeréje, az kérem jelezze. Építő jellegű kommentek pedig nyugodtan jöjjenek, abból tanul az ember.

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”