Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zx81 Retro számítógép Ritkaság
Hát igen szép emlékek!
10 print "Hello"
20 goto 10
hát igen
-
Vendég
Jujj, de szép emlék!
Erre írtam az első programomat.
Gondoltam egy számra 1-1000 között.
Ki kellett találni. Ha nem talált - kiírta, hogy nagyobb, vagy kisebb.
-
Vendég
Igen tényleg szupi kis masina, szerintem a ZX Spectrum-géppel kevered, az jobban el volt terjedve akkoriban, Abból is van egy működő példányom magnóval, ill. külső floppy meghajtóval.. A Zx81-ből viszont lett kettő, így az egyiktől most megválnék.. Talán a mostani gyerekeket ez már hidegen hagyja , azt sem tudják hogy mi ez, viszont idősebbek, gyűjtők , még örömüket lelik benne.
Nagyon kedves emlék nekem ez a gép. Érdekes, hogy nem pont ilyen kinézetre emlékeztem.
Ma már megmosolyogtató, de létezett hozzá program, ami egy lágy műanyag lemezre volt kiírva. Hagyományos lemezjátszón lejátszva lehetett kiolvasni, újságmellékletként terjesztették.
Gyereknek nagyon jó kis gép ez Basic-el ismerkedni.
-
Vendég
Eladó Retro Zx81 számítógép ritkaság!! Tökéletes műszaki , esztétikai állapotban .
Ár:11500 Ft.
Érd:Privátban, vagy a [email protected] címen..
Személyesen átvehető, kipróbálható Miskolcon , vagy igény esetén postázom is , előre utalás után..