Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
GeForce RTX 3070Ti
Re: GeForce RTX 3070Ti
Posta az árban.
Beszámításra biztosan érdekel
- ios vagy androidos táblagép,
- Oase, Ubbink, Hailea min.6000l/h pumpa
- kis méretű hangfalak (bögre szett), előny ha kültéren is használhatók
Beszámításra biztosan érdekel
- ios vagy androidos táblagép,
- Oase, Ubbink, Hailea min.6000l/h pumpa
- kis méretű hangfalak (bögre szett), előny ha kültéren is használhatók
GeForce RTX 3070Ti
Manli GeForce RTX 3070Ti - 8GB GDDR6X
Csak a kártya van!
Komplett HTPC-t vettem és ez volt benne, ezért doboza és semmiféle tartozéka nincs.
Hibátlanul, hangtalanul működik. A cimkék szerint 2023-as a kártya és soha nem volt bontva. Szinte pormenetes mozihelyiségben volt használatban, ezért a gépből kivéve ilyen az állapota mint a képeken. Heti 2-3 filmet néztünk vele.
Egy kicsivel erősebb VGA váltotta, ezért lett eladó.
Tesztelni akkor tudom, ha hozol egy PC-t.
Átvehető személyesen Tolna, Paks.
Posta megegyezés szerint.
Ár: 105.000 Ft
Csere lehetséges. Írd meg, hogy mire cserélnél és megbeszéljük. Olcsóbb, drágább dolog is jöhet.
Kérdések privát üzenetben.
Csak a kártya van!
Komplett HTPC-t vettem és ez volt benne, ezért doboza és semmiféle tartozéka nincs.
Hibátlanul, hangtalanul működik. A cimkék szerint 2023-as a kártya és soha nem volt bontva. Szinte pormenetes mozihelyiségben volt használatban, ezért a gépből kivéve ilyen az állapota mint a képeken. Heti 2-3 filmet néztünk vele.
Egy kicsivel erősebb VGA váltotta, ezért lett eladó.
Tesztelni akkor tudom, ha hozol egy PC-t.
Átvehető személyesen Tolna, Paks.
Posta megegyezés szerint.
Ár: 105.000 Ft
Csere lehetséges. Írd meg, hogy mire cserélnél és megbeszéljük. Olcsóbb, drágább dolog is jöhet.
Kérdések privát üzenetben.