További árengedmény az árból!
Új ár 30eft!
Akit érdekel kérem jelezzen e-mailben, és Budapesten (X.ker) található az eszköz, de a vevő terhére és felelősségére tudom küldeni is (megvan a doboza).
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Asus PN40 mini pc eladó
- Tuto75
- Fórumlakó

- Értékelés: 66
Re: Asus PN40 mini pc eladó
Black Friday
, vágok az árból 35eft!
Akit érdekel kérem jelezzen e-mailben, és Budapesten (X.ker) található az eszköz, de a vevő terhére és felelősségére tudom küldeni is (megvan a doboza).
, vágok az árból 35eft!Akit érdekel kérem jelezzen e-mailben, és Budapesten (X.ker) található az eszköz, de a vevő terhére és felelősségére tudom küldeni is (megvan a doboza).
- Tuto75
- Fórumlakó

- Értékelés: 66
Asus PN40 mini pc eladó
Eladó egy Asus PN40-es mini PC (Intel Celeron N4000), Samsung 256 GB M.2 SSD-el(kondíció 100/80%) , 8GB RAM-al (2x4GB DDR4), és 250 GB 2,5-os HDD-el (kondíció 100/85%).
Doboza, leírása, VESA rögzítője és a tápja is megvan természetesen a képek szerint.
Jelenleg win11 és office van rajta. Kondició részletek a képek szerint.
Átvehető Budapesten X ker.
Ár: 40eFt
Doboza, leírása, VESA rögzítője és a tápja is megvan természetesen a képek szerint.
Jelenleg win11 és office van rajta. Kondició részletek a képek szerint.
Átvehető Budapesten X ker.
Ár: 40eFt