Eladó HP x2 210 G2 Intel Atom® x5-Z8300 Hibrid érintőkijelzős(2 az 1-ben) 25,6 cm (10.1") 4 gb ram, 64 gb ssd.
Műszakilag jól teszi a dolgát, de mivel közepes alatti a külső állapota ezért inkább alkatrésznek árulom. Billentyűzet is jól működik, bár a dokkoló lehetne szerintem feszesebb, nem az igazi, de használható . A kijelzőn van védőfólia. Billentyű nélkül kényelmes böngésző. A gépet így vettem, nem tudok sokat az előéletéről.
Új akkumulator, ami kb. 3-4 órát bír vagy többet, de ez használattól függ. A régit is adom hozzá. Internetezni, email, filmezni, kisebb munkára használható. Gyors töltő kábel, van, viszont lassú töltőt tudok adni hozza. Egy erősebb type-c telefontöltővel töltöttem.
Oprendszer aktiválva. A Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 a Microsoft Windows 11 operációs rendszer. 10 év frissítési támogatás. Aktivált.
Ha van kérdés, akkor privatban, kérlek.
Pécs, Komló
Ár : 18990.-
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!