Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

5,25” külső rack-et keresek dvd iróhoz, IDE csatlakozósat

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6536

Re: 5,25” külső rack-et keresek dvd iróhoz, IDE csatlakozósat

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

plevi írta:
2021.01.09., szomb. 18:06
Szia!

Közben egy másik oldalon sikerült vennem egyet. 36_1_11.gif
Akkor gondolom nem baj, ha zárom ezt a hirdetést...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Tuto75
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 66

Hozzászólás Szerző: Tuto75 »

Miért nem vesztek usb-s külső írót, mint farigcsáltok?

plevi
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: plevi »

AndrewBoy_HuN írta:
2021.01.09., szomb. 17:17
plevi írta:
2020.12.28., hétf. 12:14
Szia!

Én is kerestem régebben, de kész terméket kb esélytelen kapni, szerintem pl USB verzió nincs belőle.
Az IDE őskorszakban az USB még nem terjedt el, bő 10 év van köztük, illetve mire normális sebességre képes USB2 bejött az ide szépen lassan elhalt, a firewire nagyon drága volt, én talán még firewire-s külső ide eszközt láttam. Nagyon régen voltak párhuzamos portra köthető ide dolgok, de ezeknek a sebessége botrány. UDMA-133-t USB2-vel ki tudsz használni, de szerintem ilyen eszközt nem gyártottak sosem.

Amit csinálnék:
- próbálnék szerezni egy külső 5,25ös SCSI házat és aliról vennék bele egy USB2 - IDE átalakító panelt és azt belefaragnám.

SCSI házat szerintem előbb fogsz találni mint IDE házat, főleg USB-vel.

De, véleményem szerint,

a mai cd stb írók szerintem megfelelő minőségben írnak, 15 éve teszteltünk jó pár cd-dvd írót, yamaha, panasonic, plextor, stb. Igazából a chache méret volt a difi, audio cdk végett teszteltük autós fejegységhez, mert nem mindegyiket akarta megenni (először azt hittük, de csak random játszotta fejegység). Elvégeztünk írást és utána grabbelést, kerestük a difiket, de byteról bytera megyegyezett. Szerintem a nyersanyag a fontos, hogy az megfelelő legyen, 92-3-s kodak, verbatim és traxdata cdk tökéletesen olvashatók a mai napig. A 2000-s évek eleji traxdaták (arany felület) és philipsek (ezüst és fehér, lilás-feketés tokban) azt kell mondjam, hogy hulladékok.

Az én érzésem szerint a kulcs a hibajavításban és a chache méretében rejlik egy cd olvasónál.

üdv.
a
Szia!

Közben egy másik oldalon sikerült vennem egyet. 36_1_11.gif

AndrewBoy_HuN
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: AndrewBoy_HuN »

plevi írta:
2020.12.28., hétf. 12:14
Szia!

Én is kerestem régebben, de kész terméket kb esélytelen kapni, szerintem pl USB verzió nincs belőle.
Az IDE őskorszakban az USB még nem terjedt el, bő 10 év van köztük, illetve mire normális sebességre képes USB2 bejött az ide szépen lassan elhalt, a firewire nagyon drága volt, én talán még firewire-s külső ide eszközt láttam. Nagyon régen voltak párhuzamos portra köthető ide dolgok, de ezeknek a sebessége botrány. UDMA-133-t USB2-vel ki tudsz használni, de szerintem ilyen eszközt nem gyártottak sosem.

Amit csinálnék:
- próbálnék szerezni egy külső 5,25ös SCSI házat és aliról vennék bele egy USB2 - IDE átalakító panelt és azt belefaragnám.

SCSI házat szerintem előbb fogsz találni mint IDE házat, főleg USB-vel.

De, véleményem szerint,

a mai cd stb írók szerintem megfelelő minőségben írnak, 15 éve teszteltünk jó pár cd-dvd írót, yamaha, panasonic, plextor, stb. Igazából a chache méret volt a difi, audio cdk végett teszteltük autós fejegységhez, mert nem mindegyiket akarta megenni (először azt hittük, de csak random játszotta fejegység). Elvégeztünk írást és utána grabbelést, kerestük a difiket, de byteról bytera megyegyezett. Szerintem a nyersanyag a fontos, hogy az megfelelő legyen, 92-3-s kodak, verbatim és traxdata cdk tökéletesen olvashatók a mai napig. A 2000-s évek eleji traxdaták (arany felület) és philipsek (ezüst és fehér, lilás-feketés tokban) azt kell mondjam, hogy hulladékok.

Az én érzésem szerint a kulcs a hibajavításban és a chache méretében rejlik egy cd olvasónál.

üdv.
a

plevi
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: plevi »

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”