Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Prodigy hd2 hifi
Prodigy hd2 hifi
Posta mennyi lenne?
https://www.posta.hu/postai_dijak
A kártya jelenleg a munkahelyemen van, és mivel rohadtul utálok dolgozni, a héten már nem megyek be - legközelebb jövő hétfőn tudom feladni.
Szerintem privátban folytassuk...
Prodigy hd2 hifi
Posta mennyi lenne?
Prodigy hd2 hifi
Szia!
Milyen opa-k vannak hozzá? Doboz, tartozékok vannak?
Köszi!
A gyáriakon kívül van még egy készlet tle2082 és egy készlet tle2142
Doboz nincs, alacsony hátlap van.
Prodigy hd2 hifi
Szia!
Milyen opa-k vannak hozzá? Doboz, tartozékok vannak?
Köszi!
Prodigy hd2 hifi
Szia!
Szegedi átvétel vagy posta játszik?
Szia!
Posta mehet.
Prodigy hd2 hifi
Szia!
Szegedi átvétel vagy posta játszik?
Prodigy hd2 hifi
Szia,
megvan még a kártya?
Köszi!
Szia!
Meg van még.
Üdv!
Prodigy hd2 hifi
Szia,
megvan még a kártya?
Köszi!
Prodigy hd2 hifi
Ennek a kártyának Line in bemenete van, ami nem alkalmas mikrofon használatra. Ez nem hiba, egyszerűen csak nincs miki bemenet rajta. Ettől függetlenül az alaplapra tudsz mikrofont kötni.
Zenehallgatásra ez nagyon jó kártya.
Munkahelyemen beraktam egy win7-es gépbe-ebben rendesen működik a kártya. A kép tanúlsága szerint tud mikrofon bemenetet, bár ezt mikrofon hiányában egyenlőre nem próbáltam. Jövő héten kipróbálom.
Mint az előzőekben írtam, nálam win10 64bit alatt, driverek telepítése után eltűntek az alaplapi hangeszközök.
Üdv!
)
Prodigy hd2 hifi
Ennek a kártyának Line in bemenete van, ami nem alkalmas mikrofon használatra. Ez nem hiba, egyszerűen csak nincs miki bemenet rajta. Ettől függetlenül az alaplapra tudsz mikrofont kötni.
Prodigy hd2 hifi
Sziasztok!
Eladó a címben említett hangkártya alacsony és magas hátlappal, korának megfelelő állapotban (kb. 5-6 éve vettem használtan)
Adok még hozzá két készlet opa-t.
Évekig a szekrényben állt. Pár napja gondoltam egyet, beraktam a játszós gépbe (win10 64 bit). Találtam hozzá driver-t. Szólni szólt, de a mikrofon bemenetbe nem tudtam életet lehelni. Továbbá az alaplapi bemenet is eltünt az eszközök közül.
Aki win7-t használ, vagy le tud mondani a mikrofonról még jó lehet.
Ára:12000Ft