Dear Sebastian
Thank you for your interest in the product. Yes, of course I can send it to Germany but I propose we continue in email. My email address is tcgabor@gmail.com. Please write to my email address and then we can discuss all relevant details there. Thank you so much. Kind regards, Gábor
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HDPlex 200W LPS
Re: HDPlex 200W LPS
Utoljára tcgabor ugrasztotta előre 2025.12.01., hétf. 23:27-kor.
-
Seborius
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: HDPlex 200W LPS
Helló tcgabor,
Szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem az LPS-t, hajlandó lenne-e elküldeni nekem Németországba?
Pontosan ilyen készüléket keresek, és sajnos ezek elég ritkák.
Üdvözlettel Duisburgból
Sebastian
P.S.: Ezt a szöveget a deepl.com segítségével fordítottam le, mivel sajnos nem beszélek magyarul.
Szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem az LPS-t, hajlandó lenne-e elküldeni nekem Németországba?
Pontosan ilyen készüléket keresek, és sajnos ezek elég ritkák.
Üdvözlettel Duisburgból
Sebastian
P.S.: Ezt a szöveget a deepl.com segítségével fordítottam le, mivel sajnos nem beszélek magyarul.
HDPlex 200W LPS
Eladó egy hibátlanul működő 200W-os HDPlex külső analóg táp, a képeken látható állapotban, eredeti gyári dobozában és minden tartozékával. Az egyes tápaljzatok az alábbi teljesítmény leadására képesek: szabályozható tápaljzat: 3A, minden egyéb tápaljzat: 5A/aljzat, az USB-C port az 5V-os tápaljzattal osztozik az 5V-os sínen. Ára 130.000,-Ft, melyben egy tuning biztosíték is benne van. Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, egyeztetett helyszínen (a XVIII. és a XIII. kerület preferált), de szívesen postázom is. Tel.: +36204343743. Köszönöm szépen az érdeklődést!