Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Linksys WRT32X felső kategóriás router
- Az-X
- Fórumlakó
- Értékelés: 57
Re: Eladó Linksys WRT32X felső kategóriás router
Elkelt, zárom.
- Az-X
- Fórumlakó
- Értékelés: 57
Eladó Linksys WRT32X felső kategóriás router
Eladó a témában említett Linksys WRT32X felső kategóriás router.
A Digi ONT cseréjét követően voltam kénytelen vásárolni egy routert, de végül mégsem kellett, ezért nincs rá szükségem.
Nekem a gyári szoftvere elég korlátozott volt, ezért lecseréltem DDWRT-re. Tehát jelenleg a legfrissebb (2025-ös) DDWRT firmware van rajta. Igény esetén természetesen vissza tudom tenni a gyárit.
Szép, képek szerinti állapotú, gyári dobozával, a képeken látható tartozékokkal.
Ára: 40.000,- Ft
(Jelenlegi új ára kb. 100.000Ft)
Személyes átvétel: Kerepes, Pomáz
FoxPost-tal tudom küldeni a vevő terhére.
Tel.: +3670-6047478
A Digi ONT cseréjét követően voltam kénytelen vásárolni egy routert, de végül mégsem kellett, ezért nincs rá szükségem.
Nekem a gyári szoftvere elég korlátozott volt, ezért lecseréltem DDWRT-re. Tehát jelenleg a legfrissebb (2025-ös) DDWRT firmware van rajta. Igény esetén természetesen vissza tudom tenni a gyárit.
Szép, képek szerinti állapotú, gyári dobozával, a képeken látható tartozékokkal.
Ára: 40.000,- Ft
(Jelenlegi új ára kb. 100.000Ft)
Személyes átvétel: Kerepes, Pomáz
FoxPost-tal tudom küldeni a vevő terhére.
Tel.: +3670-6047478