Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
OrigenAE S16T USB3 Full HD kijelzős HTPC ház (új)
Elkelt többen ne írjatok
Eladó a címben szereplő HTPC ház. Egy projekthez vettem de nem lett belőle semmi gyakorlatilag új csak kipróbálva volt mikor vettem meg most kb.1órát ment összesen. Hibátlan hajszál karc és ujjlenyomat mentes mert kesztyűvel nyúltam hozzá (nem a sajátjával mert az is még bontatlan).Kijelzőn is még rajta a fólia.
Dobozában összes tartozékával 2darab távirányítóval a kisebbikkel a kijelzőt lehet ki-be kapcsolni és a menü funkciói is elérhetőek vele. Ez már az újabb USB3 változat.
A baloldali láb mellett is van egy rejtett kapcsoló amivel a kijelzőt lehet ki-be kapcsolni, hogy ne keljen az előlapot kinyitni mikor épp nem a távirányítójával kívánjuk bekapcsolni. Nagyon szép és okos csúcskategóriás HTPC ház amit most a bolti 250ezer forintos ár feléért 125ezerért szeretném eladni.
https://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/ ... kete/47638