Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple Bluetooth keyboard
Apple Bluetooth keyboard
Eladó egy Apple bluetooth -os magyar nyelvű billentyűzet, szép állapotban, nincsennek megkopva gombok, megvan a gyári doboz, garanciális (XMS-ben vettem, 18e ft-ért brrr).
Ár: fix 10k
Aki nem ismeri, ennek a van a világon a legkellemesebb leütése, szinte kéjes élvezetet okoz nyomkodni. Kölön LOL a "segíts" gomb a billentyűzeten, akár haveroknak lehet vele dicsekedni.
Eladtam a mekimet és ez maradt belőle. PC-vel kicsit körülményes, de nem lehetetlen használni.
érd: 70-2564140
Szegeden van de a postát is megoldhatjuk...
Vazze ha előbb megtalálom ezt a hirdetést
TV: Thomson 32VK25EG DVD: Yamaha S-557 DVD író: Pioneer 440H-K AV erősítő: Denon AVR-1803
Front: Revolver Colt Center: Jamo E4 center Rear: Revolver Beretta
Apple Bluetooth keyboard
Most már lassan tényleg én kérek elnézést.
Ajánlom is!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Apple Bluetooth keyboard
Most már lassan tényleg én kérek elnézést.
Apple Bluetooth keyboard
...viszont így legalább nem kell postáznom, mert 1-2 óra múlva jön érte a srác.
Mindegy nem gond, csak a húgom nagyon rágta a fülem, hogy neki ez kell, de majd megveszi a boltban.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Apple Bluetooth keyboard
Ok, sajnálom, majd legközelebb..
...viszont így legalább nem kell postáznom, mert 1-2 óra múlva jön érte a srác.
Apple Bluetooth keyboard
Miért, szerinted itt nem szoktak még belőle alkudni az emberek? Tapasztalataim szerintem szoktak, akkor is, ha odaírom, hogy "fix" ár.. Szóval itt lefele ment volna az ár 10-ről, ott meg felfele 9-ről. Most őszintén, nem kurvára mindegy?
Úgyis 9 lett volna a vége, ha egyáltalán megveszi vki, nagy nehezen.
Speciel Én megvettem volna...
Apple Bluetooth keyboard
Valaki meg zárja ezt az értelmetlen topicot, mivel ELKELT.
Apple Bluetooth keyboard
Miért, szerinted itt nem szoktak még belőle alkudni az emberek? Tapasztalataim szerintem szoktak, akkor is, ha odaírom, hogy "fix" ár.. Szóval itt lefele ment volna az ár 10-ről, ott meg felfele 9-ről. Most őszintén, nem kurvára mindegy?
Úgyis 9 lett volna a vége, ha egyáltalán megveszi vki, nagy nehezen. Vaterán meg volt rá egy fix vevőm _helyben, csongrád megyében_ - ráadásul 9500-al zárult. (minusz 6% for vatera, no de valamit valamiért)
És igen, lezártam, mivel most erre 10k-ra is sürgősen szükségem van, így jártam na.
Egyébként már jobban szeretek vaterán eladni, legalábbis ilyen jellegű dolgokat.
Apple Bluetooth keyboard
Hirdeted itt 10-ért ott meg eladod 9-ért, ráadásul meg se várod a licitálás végét! De végül is semmi közöm hozzá, csak kicsit furcsa...
Apple Bluetooth keyboard
Ezt most nemtudom hogy kell értelmezni, de 1k ide vagy oda, kevéssé érdekel. Az is csoda, hogy az emberek megvesznek egy használt billentyűzetet.
Apple Bluetooth keyboard
Vaterán rálicitáltak, tehát vehetjük úgy, hogy elkelt.
Hát ha a 9000 neked rálicitálás, akkor egészségedre! Jó boltot csináltál!
Apple Bluetooth keyboard
Vaterán rálicitáltak, tehát vehetjük úgy, hogy elkelt.
PC-vel olyan szempontból macera csak, hogy itt nem Windows bill. van hanem ALMA. Másrészt nincs rajta a PrintScreen-ScrollLock-Pause/break hármas, ami lehet h. valakinek hátrány. Cserébe ilyen mókás gombok vannak rajta, hogy "segíts" meg F13, F14, stb (repülőgép-buzik előnyben).
PC-n a töltöttséget sem lehet látni (túlélhető) míg Mac-en az látszik az OS-ben valahol.
Apple Bluetooth keyboard
ööö. PC vel miért körülményes használni?
Ez engem is érdekelne!
Apple Bluetooth keyboard
ööö. PC vel miért körülményes használni? (Macem sose volt)
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Apple Bluetooth keyboard
Eladó egy Apple bluetooth -os magyar nyelvű billentyűzet, szép állapotban, nincsennek megkopva gombok, megvan a gyári doboz, garanciális (XMS-ben vettem, 18e ft-ért brrr).
Ár: fix 10k
Aki nem ismeri, ennek a van a világon a legkellemesebb leütése, szinte kéjes élvezetet okoz nyomkodni. Kölön LOL a "segíts" gomb a billentyűzeten, akár haveroknak lehet vele dicsekedni.
Eladtam a mekimet és ez maradt belőle. PC-vel kicsit körülményes, de nem lehetetlen használni.
érd: 70-2564140
Szegeden van de a postát is megoldhatjuk...