Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Minolta Dimage A1 eladó
Minolta Dimage A1 eladó
Eladva. Zárható a topic.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
Új ár, kicsit változott csomag:
Ismét eladó a CCD-cserén még NEM járt (mivel nem volt rá szükség) Minolta Dimage A1 gépem. Az ok: tükörreflexesre váltottam.
Adok mellé: Lowepro D-RES 40 AW táska, tartalék aksi, Hoya polár és UV-szűrő, 4x-es ND szűrő, 3 elemű makró előtét-sor, 1 GB (Kingston Elite Pro)+256+64 (SanDisk) MB CF-kártya. Természetesen töltő, leírás is van. A gép megtekinthető Budapesten.
Az eladó gép legjobb tudomásom szerint hibátlan (engem már régóta jól szolgál - ld. képeim a honlapomon), tehát nem merült fel nála a CCD-hiba, de nem tudom, hogy potenciálisan az érintett szériába tartozik-e. Az ár így tartalmazza a kockázatot is. Mérsékelten alkuképes.
Irányár: 55 e Ft cakk-pakk. A mailcímem publikus.
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Minolta Dimage A1 eladó
Szerintem nagyon szép állapotban van. Az LCD-n védőfólia van, a gép pedig nagyon jó LowePro tokban volt mindig is. Sosem esett le, nem ázott be, s nem karcolódott meg. Minden tökéletesen működik rajta és minden tartozék (az összes kis műanyagbizbasz is) megvan hozzá.
Eddig egyetlen hibája volt, hogy a kereső körüli gumiborítás ragasztása elengedett és elvesztettem a gumit. De ezt a Minolta márkaszervízében orvosoltam, így ha nem mesélném el, észre sem venné senki (gyári gumi került rá).
Ha további kérdésed van, vagy szeretnéd megtapizni, kipróbálni (Budapest, de néha járok Pécsen és Dunaföldvár környékén is), írj ide, vagy a publikus maicímemre nyugodtan!
Minolta Dimage A1 eladó
Milyen állapotban van a készülék?
Minolta Dimage A1 eladó
Bocsi hogy nem válaszoltam de más mellet döntőttem(nem fényképező)
Mégegyszer köszi az infokat!!
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
Tényleg nem kell senkinek egy frankó fényképezőgép, tonnányi kiegészítővel 75 ezerért?
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
A Minolta A1 sok kiegészítővel, továbbra is eladó!
A csomag tartalma is változott kissé: A táska nélkül, de az 512 MB-os helyett 1 GB-os kártyával az ár 75 ezer (a csomag részletezve az első hozzászólásban).
- bartha gábor
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
A gép eladó külön is! (gyári tartozékokkal)
Ajánlatok?
Köszi az info,de A2-es gazdája lettem.
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
A gép eladó külön is! (gyári tartozékokkal)
Ajánlatok?
- bartha gábor
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Minolta Dimage A1 eladó
jÓESTÉT KIVÁNOK. iRTAM E-MAILT tel.számmal. Köszönöm.
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
Új ár: az első hozzászólásban részletezett csomagban 85 ezer, de ha valami nem kell mellé, beszéljünk!
A teljesen "minimál csomag" mennyi lenne?
A "minimál" alatt a "csak a gyári tartozékkokal"-t érted?
Az 70 e. Azért ilyen pici a különbség, mert leginkább egyben szeretném.
A gyári tartozékok egyébként: töltő, 1 akksi, napellenző, könyv, cd-k, kábelek és mivel a 16 MB-os kártya már nincs meg, odaadom a 64-eset
Minolta Dimage A1 eladó
Az a nagy helyzet, hogy ezért az árért bődületesen sok cuccot adsz hozzá, és a gép is nagyon jó. UP neki (ha én keresnék gépet nagyon megvenném, de csak ha a tudásodat is mellékeled hozzá )
Egy gyorstalpaló kezelési tanfolyamot tarthatok... Egyébként köszi a dícséretet.
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
Új ár: az első hozzászólásban részletezett csomagban 85 ezer, de ha valami nem kell mellé, beszéljünk!
A teljesen "minimál csomag" mennyi lenne?
Minolta Dimage A1 eladó
Az a nagy helyzet, hogy ezért az árért bődületesen sok cuccot adsz hozzá, és a gép is nagyon jó. UP neki
(ha én keresnék gépet nagyon megvenném, de csak ha a tudásodat is mellékeled hozzá )
Minolta Dimage A1 eladó
Up!
Minolta Dimage A1 eladó
Erről a gépről lenne szó:
Minolta Dimage A1 eladó
ld. képeim a honlapomon
nálam most nem megy, de emlékeim szerint baromi jó képek vannak ott!
Az UW éppen szervert bővít, ezért mostanában elég sokszor van kiesés. A dícséretet köszi!
Minolta Dimage A1 eladó
ld. képeim a honlapomon
nálam most nem megy, de emlékeim szerint baromi jó képek vannak ott!
most meg megy (bár elég lassú)!
jól emlékeztem! :kiraly:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Minolta Dimage A1 eladó
Eladó egy Minolta Dimage A1, 5 MPixeles, 28-200-as, 2.8-as max fényerejű, CCD-stabilizált optikával ellátott, masszív fémházas, remek kezelhetőségű bridge kategóriás fényképezőgép. Tükörreflexesre szeretnék váltani és két gép luxus lenne, ezért került eladósorba, egyébként nagyon szeretem.
Adok mellé: Lowepro táska, tartalék aksi, Hoya polár és UV-szűrő, 4x-es ND szűrő, 3 elemű makró előtét-sor, 512 (Kingston Elite Pro)+256+64 (SanDisk) MB CF-kártya. Természetesen töltő, leírás is van. A gép megtekinthető Budapesten.
A korrektség miatt meg kell említenem, hogy az A1 sorozat bizonyos darabjaiba hibás CCD került, amit a Sony meghibásodás esetén garanciaidőn túl is cserél (részletek az Index Minolta A1 topicban). Az eladó gép legjobb tudomásom szerint hibátlan (engem már régóta jól szolgál - ld. képeim a honlapomon).
Irányár: 90 e Ft cakk-pakk. Az érdeklődőket itt, PÜ-n, vagy emailen várom.