Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - InterCom
Lesznek a közeljövőben Blu-ray megjelenések?
(Buena Vista, Fox)
T. Intercom!
Érdeklődnék, hogy mivel ha jól tudom Önök vették át az Universal Pictures jogait Mo-n, hogy tudnám kicseréltetni a tavaly karácsonykor kapott Vissza a jövőbe trilógiát, mivel az 1-es lemez a rétegváltás környékén hibás.
Köszönettel.
Kedves InterCom!
A "Hurok" című filmet már 1 éve lehet kikölcsönözni a videótékákból, de semelyik internetes áruházban sem lehet megvenni dvd-n.
Szeretném megkérdezni, hogy vásárlói forgalomba fogják e hozni, és ha igen, akkor mikor?
Másik kérdésem:
Intrneten az egyik dvd bolt honlapján, a hír topikban olvastam, hogy a (Cadet Kelly), Tini kadét című Disney filmet 2005 óta lehet kapni dvd-n, de ezt sem lehet megvásárólni. Ha mégis van ez a dvd Magyarországon, akkor hol lehet megvenni?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:Anett17
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Akit illet az Intercomnál,
Tervezik a Sült, zöld paradicsom mo.-i DVD kiadását?
üdvözlettel
dd
Kedves csabaga!
Légyszi küld el nekem e-mailben a te e-mailedet. Szeretnék veled beszélni ( Audrey Hepburnös filmekről) és azt a rendszer nem szeretem.
Köszi: Szilassy Réka (zirke@freemail.hu)
Légyszi tényleg küld el
Kedves csabaga!
Szeretnék veled beszélni, ezért légyszi küld el az e-mail címemre, a te e-mail címedet. (Audrey Hepburnös filmekkel kapcsolatban szeretnék tőled kérdezni vmit)
Köszi: Szilassy Réka :zirke@freemail.hu)
Légyszíves tényleg írj
Kérdeznék én is egyet,lessz-e magyar szinkronos megjelenése, a Madárfészek cimű filmnek a közeljövöben?Ha az emlékeim nem csalnak Intercom film.
No megválaszolom magam,Igen 2006 Jan.-ban jelenik meg.
Köszönöm a gyors segitséget!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Kérdeznék én is egyet,lessz-e magyar szinkronos megjelenése, a Madárfészek cimű filmnek a közeljövöben?Ha az emlékeim nem csalnak Intercom film.
No megválaszolom magam,Igen 2006 Jan.-ban jelenik meg.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Nekem 4 hónapja nem válaszolnak, úgyhogy remélem, a te kérdésed nem különösebben sürgős... :box:
Csak egy kosza gondolat volt!!!
Inkább mailt próbálj meg.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Nekem 4 hónapja nem válaszolnak, úgyhogy remélem, a te kérdésed nem különösebben sürgős... :box:
Csak egy kosza gondolat volt!!!
Nekem 4 hónapja nem válaszolnak, úgyhogy remélem, a te kérdésed nem különösebben sürgős...
DvdReMake Pro, DVD Rebuilder Pro, PgcEdit & ImgBurn
h/k AVR 630, Bose Acoustimass II 15, Panasonic TH-42PE55, JVC DR-MH300
Üdv,
A Ronin című kiadványban komoly authorizálási hibát találtunk a magyar szinkronnal kapcsolatban.
Amikor az eredeti (angol) hanggal nézzük a filmet, akkor a francia dialógusok alatt automatikusan bekapcsol az angol felirat. Magyar hanggal nézve a filmet ugyanezeken a helyeken a magyar felirat is bekapcsol, pedig a francia dialógusokat itt szinkronizálták! Tehát nézem a filmet magyarul, és egyszer csak megjelenik a szinkron alatt a felirat is, majd ahogy jött, ugyanúgy meg is szűnik.
Nem néztem utána, de talán a forced felirat lett tévesen tükörfordítva.
Természetesen a boltban, ahol vettem, nem vesszik vissza, pedig haláli idegesítő, és nem is fér el normális minőégben egy DVDR5 lemezen. Be akartam cserélni A rózsa neve c. filmre, hátha az nélkülözi az ilyen idegesítő hibákat.
DvdReMake Pro, DVD Rebuilder Pro, PgcEdit & ImgBurn
h/k AVR 630, Bose Acoustimass II 15, Panasonic TH-42PE55, JVC DR-MH300
Hello IC!
Az erdekelne, hogy a Constantine - A démonvadász c. film mikor jelenik meg dvd-en?
Udv: cicus
A Warner adja ki szeptember első keddjén.
Részletes specifikációk és borítóITT
Hello IC!
Az erdekelne, hogy a Constantine - A démonvadász c. film mikor jelenik meg dvd-en?
A Warner adja ki szeptember első keddjén.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Hello IC!
Nem tudom kérdezte e már valaki és hogy egyáltalán válaszol e rá valaki, de a Star Wars: Clone Wars rajzfilmsorozattal mi a helyzet? Nem úgy volt hogy májusban megjelenik?
Igen, ez engem is érdekelne, de sajnos nem sok rá az esély.
A kiadók eldöntik, hogy szerintük mi jó, aztán meg csodálkoznak,
hogy kalóz kópiák keringenek.
Mire úgy döntenek, hogy kiadják, mert érdekli a népet, már
akit érdekelt megszerezte 600 Ft-ért, ők meg kiadják 5000-ért
feliratosan a rajzfilmet...
Kép: InFocus Screenplay 4805, Projecta vászon
DVD/BD/SACD: Cambridge Audio Azur 650BD, Video: Panasonic NV-HD677
CD: Vincent S1.1, Deck: Denon DRM-595, Phono: Technics SL-BD20D + Vincent Phono előerősítő
Erősítő: NAD T753
Front: PolkAudio RTi10, Center: PolkAudio CSi3, Surround: PolkAudio Monitor 30, Sub: PolkAudio PSW12
Kedves Intercom!
A 70-es,80-as évek Woody Allen filmjei szinte mind hozzátok tartoznak.Várhatóak a közeljövőben?
Előre is köszönöm a választ.
Szerintem hivatalos forrásból nem válaszol senki én is inkább emilen kérdeztem őket arra válaszoltak ...
Nem tudom kérdezte e már valaki és hogy egyáltalán válaszol e rá valaki, de a Star Wars: Clone Wars rajzfilmsorozattal mi a helyzet? Nem úgy volt hogy májusban megjelenik?
De nem idehaza.
És várható itthon valaha?
Egyelőre úgy tűnik, nem. Később, ki tudja?
De nem idehaza.
És várható itthon valaha?
De nem idehaza.
Tisztelt Kiadó!
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy nem tervezik-e A buszon című angol sorozat DVD-n való megjelentetését? (Lehetőleg magyar szinkronnal, akár monoban is.)
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelt Intercom!
A minap vettem ki a helyi videotékából az "Egy gyilkos agya" című önök által forgalmazott filmet és döbbenten tapasztaltam, hogy a kép 4:3 a hang pedig csak 2.0 mind az eredeti mind a magyar szinkronnál.Ez 2001-ben is kellemtlen lett volna de 2005-ben ilyet kiadni DVD-n az nonszensz.
Ja és a net-en mindenütt 2,35/1 a kép és DD5.1 és DTS !!!! hang is fel van tüntetve.
Hogy lehet ez?
Válaszát várom: Kiss ákos
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable