Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó a legjobb barátom
Eladó a legjobb barátom
...Kérdésekre szívesen válaszolok, ...
Hogy haverkodtatok össze?
Eladó a legjobb barátom
Valami ezotériás oldalon szerintem hamar elvinnék, főleg, ha még valami woodoo-mesét is költesz hozzá...
Eladó a legjobb barátom
Gyerek szobába kitűnő
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Eladó a legjobb barátom
Legyen 20e. Csere érdekelhet.
Ha tud főzni lehet, hogy lenne egy csereajánlatom!
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Eladó a legjobb barátom
Mint mondtam, jó barát, megérti a dolgot.
(majd hazajön)

Mint a cigók kutyája a Blöff-ben!
Igazi modell alkat!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6263
Eladó a legjobb barátom
(majd hazajön)

Mint a cigók kutyája a Blöff-ben!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Eladó a legjobb barátom
Beszámítás itt is él, ha valakit érdekel.
Egy igaz barátot így semmibe nézni...
(majd hazajön)

Ez így oké
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Eladó a legjobb barátom
Beszámítás itt is él, ha valakit érdekel.
Egy igaz barátot így semmibe nézni...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Eladó a legjobb barátom
Búra:
Hehe...
Ismerek valakit, aki majdnem pont így néz ki (csak neki egészen kicsit világosabb a bőre, meg valamivel kevesebb a foga...)!
Mindenki magának hülye...
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Eladó a legjobb barátom
Eladó lenne Dardaj barát, (ejcsd: Dárdáj ). Faragott fabábú, első tulajtól. A jobb füle le volt törve, így vettem a boltban, de vissza lett ragasztva, ezen kívül patent állapotú. A bolti ára 50e Ft felett van, én 25e Ft-ot szeretnék érte. Kérdésekre szívesen válaszolok, Esztergomból lehetne elvinni.
Már csak ez hiányozna nekem!
De azért sok sikert!
Eladó a legjobb barátom
Fííí, de rusnya...
Eladó a legjobb barátom
Eladó lenne Dardaj barát, (ejcsd: Dárdáj ). Faragott fabábú, első tulajtól. A jobb füle le volt törve, így vettem a boltban, de vissza lett ragasztva, ezen kívül patent állapotú. A bolti ára 50e Ft felett van, én 25e Ft-ot szeretnék érte. Kérdésekre szívesen válaszolok, Esztergomból lehetne elvinni.
Egy Dzsosí Bharáthot beszámítasz esetleg? Esztétikailag kicsit kopott, de műxik.