Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
OLD HIFI #2
OLD HIFI #2
T.Admin!
A totyik zárható
Köszönettel: Arcus
OLD HIFI #2
UP! A 2x20W-tól nem kell megijedni... ezért is mellékeltem az első képet. Egy elektrosztatikus fejhallgatót és egy közepes érzékenységű retró monitor hangsugárzót hajtok vele. 7x80W-os AV bátran felejthető A hűtést a készülékház végzi, tehát nincs külső borda! A fronton lévő fejhallgató erősítését is a végfok végzi, akár az egyes Sugden erősítők esetében... a hsz csatlakozók áthelyezésével, plug in rendszerben műxik. Ezt az opciót nem használtam, mivel nincs jackos fülesem, de feltételezem, hogy nem is lenne szükség egy 50e-es füleserősítőre sem... ha valakinek lennének hasonló elképzelései perce. Szóval továbbra is eladó egy fetes, brit minimalista zenézni! Újszerű, karcmentes állapotban... 36é! Termécetesen nem a mai divatos arcam one lenne szó... hanem az eredeti A&R/arcam az eladás tárgya :lol!:
klikk:
My Webpage
OLD HIFI #2
Kedves érdeklődő! Egy első szériás /arcam alpha/ erősítőt kínálok eladásra! Gyé: ca 1982-84! A készülék még az A&R/Arcam konszern korában készült! Újszerű, gyári állapotban van! MM/MC fokozattal! Ca 2x20W! Arcam Fanoknak valszeg nem kell bemutatni, az egyik legjobb hangú készülékként tartják számon kategóriájában! Igen muzikális, hosszan hallgatható, eredeti angol klasszikus. Ajánlatokat várnék...
T.:Arcus
OLD HIFI #2
Az elsőt töröltem azt hittem duplázott a rendszer :lol!: Ha nem ugyan az volt tedd fel újra légyszi!
OKOK! ...megtörtént
OLD HIFI #2
My Webpage
OLD HIFI #2
Az elsőt töröltem azt hittem duplázott a rendszer
Ha nem ugyan az volt tedd fel újra légyszi!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
OLD HIFI #2
My Webpage
OLD HIFI #2
My Webpage