Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Xbox 360 eladó
Xbox 360 eladó
A gép a két kontrollerel 39.000 HUF
Hello
Megvan még az Xbox?
Üdv,
Miklós
Igen.
Üdv.
Szabi
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
Xbox 360 eladó
megvan még? küldtem pü-t..
válasz(ok) hiányában visszavonom a vételi szándékom...
/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Xbox 360 eladó
megvan még? küldtem pü-t..
/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Xbox 360 eladó
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
Xbox 360 eladó
Accor kereskedelmi utalvány (multi, szóval bútorra és elektronikai dolgokra is felhasználható) játszik??
üdv: Balázs
ui.: egyébként ez flashelhető?? (na persze nem szeretném, csak a lehetőség adott-e kérdés merült fel bennem )
Privi ment.
Xbox 360 eladó
Accor kereskedelmi utalvány (multi, szóval bútorra és elektronikai dolgokra is felhasználható) játszik??
üdv: Balázs
ui.: egyébként ez flashelhető?? (na persze nem szeretném, csak a lehetőség adott-e kérdés merült fel bennem )
Xbox 360 eladó
A játékok külön is eladóak?Ha igen árazd be őket, légy szíves.
Ha a gép elmegy, akkor igen, ha nem akkor nekem is kell játszanom valamivel!
Xbox 360 eladó
A játékok külön is eladóak?
Ha igen árazd be őket, légy szíves.
Xbox 360 eladó
Xbox 360 eladó
Másfél éves a masina.
Én májusban vettem a cimborámtól.
Doboza és minden tartozéka megvan.
A gép nem flashelt.
A gép ára 50.000 Ft.
Ebben benne van 2 db wireless kontroller.
Vannak játékaim is, amik szintén eladóak.
Bioshock,
Gears of War,
Halo2,
Fifa07,
NFS-Most Wanted,
Project Gotham Racing 3,
Forza2,
Dead or Alive 4,
Ghost Recon Advanced Warfighter
A gép a játékokkal egy csomagban 85.000-ért vihető.
Ebben az esetben a szállítást az ország egész területére személyesen vállalom.