Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ÚJ SZÁMÍTÓGÉP GARANCIÁVAL!
"Így mindjárt az egész konfig értéke magasabb lenne, és ez neked jó, nem nekem..."
Defekt, ja! Hát már mióta arról beszélek, hogy jogtiszta xp-vel van, amit bele sem számoltam az árba, valószínű nemsoká úgyis lecserélik vistára! Egyébként is ki adna jogtiszta xp miatt többet gépért?
Mondom 65e, Ti meg: sok, ennyiért nem lehet eladni, max 50-55! Most meg: "Így mindjárt az egész konfig értéke magasabb lenne"?
(Egyébként ár szempontjából sincs jelentősége, de az alaplapon is 256-os g-force videókari van, de külön raktam bele jobbat!)
Még mindig nem válaszolsz, ha Xp az jogtiszta-e....(rajt a matrica a gépen és nem telepítetted másikra...)
Igen csak ezen a gépen van, ezt garantálni tudom, de úgyis azt gondolsz amit akarsz, másikra nem ez van telepítve, hanem a pro, ha ez számít és ettől megnyugszol! A gép minden alkatrészéről megvan a számla és garancia is! Számít? Ha én használtan veszek valamit, nekem nem, legyen hibátlan azt jóvan! Mostmár ezt a témát tényleg fejezzük be!
Neked tényleg valami deffekted van, pont azért kérdeztem rá, mert egy legális XP (azt még mindig nem irtad le, hogy rá van-e ragasztva a matrica vagy adod-e hozzá...) majdnem 20.000Ft-ot ér.
Így mindjárt az egész konfig értéke magasabb lenne, és ez neked jó, nem nekem...
Persze, hogy számít a garancia..... ki az a hülye aki új áron jótállás nélkül vesz gépet, ha nem lenne hozzá, akkor még 30-ért sem lehetne eladni.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Ha meg nincs rá elég pénze, megveszi részletre a vacak gépet a tesco-ba 80 ezerért.
Vagy zsír újonnan 55e-ért.
Valószínű, hogy az itt eladó cuccok hirdetési árainál is van valahol máshol olcsóbb...
Általában nincs, pláne nem a boltban, zsír újonnan.
Még mindig nem válaszolsz, ha Xp az jogtiszta-e....(rajt a matrica a gépen és nem telepítetted másikra...)
Igen csak ezen a gépen van, ezt garantálni tudom, de úgyis azt gondolsz amit akarsz, másikra nem ez van telepítve, hanem a pro, ha ez számít és ettől megnyugszol! A gép minden alkatrészéről megvan a számla és garancia is! Számít? Ha én használtan veszek valamit, nekem nem, legyen hibátlan azt jóvan! Mostmár ezt a témát tényleg fejezzük be!
Ha meg nincs rá elég pénze, megveszi részletre a vacak gépet a tesco-ba 80 ezerért.
Valószínű, hogy az itt eladó cuccok hirdetési árainál is van valahol máshol olcsóbb, de biztos drágább is! Ezt muszáj így közölni, én is tegyem ezt majd veletek, mert ti ezt ezt teszitek? Nem lehetne ezt priviben? Kinek segítesz ezzel? Aki itt elad az vevő is lesz egyszer, vagy fordítva!
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
, de ez nem az a fórum, ahol a hiperszar üzleti érzékű 13 éves gyerekek meggazdagodnak, ilyen helyen mint ez...
Na ne már! Ezt a meggazdagodás dolgot rám értetted? Nézd meg az összes eladó cuccomat féláron adom, adtam és semmit nem kereskedelmi céllal hirdetek, mint nagyon sokan a fórumozók között, akik sokan dupla annyiért akarnak eladni valamit, mint amennyiért vették! Ez lett volna az első dolog amivel kerestem volna 5000 nyamvadt Ft-ot, gondoltam ennyivel többet megér a vele eltöltött munka és a jogtiszta Xp, de hát ha nem nem, nagyrészt köszönhetően tapintatos figyelmeztetéseiteknek! Nézd végig légyszi a nevemnél az összes hsz-emet, én mindig priviben alkudtam, hogy ne rontsam el az árat, ha meg eleve túl irreális árat kér valaki, abba nem ugattam bele, legyen az Ő dolga, ha más is így látja úgyse veszi meg, az eladó meg rájön magától, hogy sok amit kér! Nem kell ebbe lealázó stílusban beleszólni!
De légyszíves hagyjuk már ezt a témát, hirdetek egyéb dolgokat is nagyon jó áron, amivel sokat bukok, ez így van rendjén hiszen, hibátlan állapotban vannak ugyan, de egy ideje használtam azokat! A gépen (egyéb okokból sem) nem bukhatok semmit, inkább megtartom, ha valaki sokallja úgysem veszi meg! Ha meg nincs rá elég pénze, megveszi részletre a vacak gépet a tesco-ba 80 ezerért részletre! Lehet, hogy ide nem is kellett volna felraknom, hiszen itt a legtöbben úgyis raknak össze maguknak, ha akarnak, de most már ez van! A lényeg hogy ne fikázzuk egymás termékét és árait sem, ha meg mindenképp ezt akarjuk, meg lehet ezt priviben is tenni!
Nem az a kérdés, hogy mennyiért vetted az xp-t, hanem az, hogy a géphez jogtisztán adod-e, de úgy nézem, hogy nem.
Akkor meg teljesen mindegy, hogy te hol és mennyiért vetted, ez egy nem legális másolat róla.
Nem érdekel a számla ez a te dolgod, ha 1 FT-ért vetted és 20.000-ért adod az sem, csak legyen jogtiszta, különben kamu az egész.
Értsd már meg, hogy nem mi támadunk téged, hanem te reagálsz furcsán minden kérdésre...
Ezt a gépet a büdös életben nem fogod 40.000-nél drágábban eladni, ha nnormális stílusban adnád elő magad, akkor az sem zavarna, hogy 100.000-ért adod el, mert az a te dolgod, de ez nem az a fórum, ahol a hiperszar üzleti érzékű 13 éves gyerekek meggazdagodnak, ilyen helyen mint ez a társadalomnak egy elég tehetős és intelligens rétege fordul elő...
De ne röhögtess, 50-55, amikor nekem van 60-ba xp nélkül
Miért nem érted meg, hogy nem fogod tudni annyiért eladni, amennyiért vetted?
A reaális ár szvsz is, kb. 50e.
Az legyen az én bajom! Nem létszükség eladni, ha nem megy el megtartom mégis a lányomnak és a régi celeront oda adom ajándékba a sógorom fiának!
De ne röhögtess, 50-55, amikor nekem van 60-ba xp nélkül
Miért nem érted meg, hogy nem fogod tudni annyiért eladni, amennyiért vetted?
A reaális ár szvsz is, kb. 50e.
Az a baj, hogy az elején nem írtad oda, hogy adsz hozzá JOGTISZTA xp-t is.Ami azt jelenti, hogy az xp csak erre a gépre lett telepítve, adod hozzá az eredeti számlát, papírokat és a matricát.
Ha így van, akkor ebből egy oem is kb 20.000Ft-ba kerül, így már más a gép árfekvése, így már az 50-55.000Ft reálisabbnak tűnik.
De valahogy mindig kikerülöd a választ, hogy ilyet adsz-e hozzá vagy nem.
Nem írtam csak annyit, hogy xp telepítve, mert szerintem a hardware paraméterei fontosabbak! De ne röhögtess, 50-55, amikor nekem van 60-ba xp nélkül és csak a telepítésig volt használva, most is dobozban van!
Egyébként Robotkának ezt írtam korábban:
Világos, hogy nem ilyen lesz, nem is haszonszerzési céllal vettem! Az itt eladó dolgaim közül egyik sem az! Ha valaki itt kereskedik pusztán haszonszerzési céllal, tegye! De akkor ne rondítson bele más dolgába, aki mindössze felesleges dolgaitól akar megszabadulni! Én is szeretnék még itt venni és eladni is, ahogy eddig is tettem, korrekt módon, nem sértve más érdekeit sem! Én még annyira tapintatos is vagyok, hogy amikor a centert vettem, priviben alkudtam, hogy ne rontsam le az árat, ha mégsem jön össze!!! Te gondolsz ilyesmire?Az xp-ről csak annyit, hogy nem pro és akciósan vettem a corában tavaly év végén, nem mintha közöd lenne hozzá, de ha kell a számlát is be tudom másolni neked, de csak priviben, mert az nem publikus!
Az a baj, hogy az elején nem írtad oda, hogy adsz hozzá JOGTISZTA xp-t is.
Ami azt jelenti, hogy az xp csak erre a gépre lett telepítve, adod hozzá az eredeti számlát, papírokat és a matricát.
Ha így van, akkor ebből egy oem is kb 20.000Ft-ba kerül, így már más a gép árfekvése, így már az 50-55.000Ft reálisabbnak tűnik.
De valahogy mindig kikerülöd a választ, hogy ilyet adsz-e hozzá vagy nem.
Fölösleges azt a topikot mutogani megvan az oka hogy miért száltak rá a srácra. Előzőleg is voltak etikátlan húzásai pl: meghírdetett egy hangfalat ami nem képezte a tulajdonát és utána meg mosakodott itt ezerrel hogy így meg úgy szóval ennyit róla . Amúgy ajánlom én is a prohardvert ott érdemes nézelődni pc alkatrész ügyben hogy mi mennyi is valójában. Sok sikert.
Asszem egy kicsit félre értettél . Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat.
Az előtte lévőre reagáltam.
Ja akkor elnézést, ne haragudj, hogy leoltottalak! Így már világos kiről van szó!
Ja akkor elnézést, ne haragudj, hogy leoltottalak! Így már világos kiről van szó!
Fölösleges azt a topikot mutogani megvan az oka hogy miért száltak rá a srácra. Előzőleg is voltak etikátlan húzásai pl: meghírdetett egy hangfalat ami nem képezte a tulajdonát és utána meg mosakodott itt ezerrel hogy így meg úgy szóval ennyit róla . Amúgy ajánlom én is a prohardvert ott érdemes nézelődni pc alkatrész ügyben hogy mi mennyi is valójában. Sok sikert.
Milyen hangfalról beszélsz?? Keresd elő légyszíves, mutasd miről is van szó! Azért ez már durva!! Légyszíves azért ennyire ne sározzatok már be, amit leírtál nem velem történt, valakivel összetévesztesz!
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.
Világos, hogy nem ilyen lesz, nem is haszonszerzési céllal vettem! Az itt eladó dolgaim közül egyik sem az! Ha valaki itt kereskedik pusztán haszonszerzési céllal, tegye! De akkor ne rondítson bele más dolgába, aki mindössze felesleges dolgaitól akar megszabadulni! Én is szeretnék még itt venni és eladni is, ahogy eddig is tettem, korrekt módon, nem sértve más érdekeit sem! Én még annyira tapintatos is vagyok, hogy amikor a centert vettem, priviben alkudtam, hogy ne rontsam le az árat, ha mégsem jön össze!!! Te gondolsz ilyesmire?
Az xp-ről csak annyit, hogy nem pro és akciósan vettem a corában tavaly év végén, nem mintha közöd lenne hozzá, de ha kell a számlát is be tudom másolni neked, de csak priviben, mert az nem publikus!
Senkit nem akarok és akartam megvezetni, nem úgy, mint egyesek!
Szerintem nyugodtan felsorolhatod, hogy kikre gondolsz "egyesek" alatt. Gondolom többen kiváncsiak lennénk rá.
Minden annyit ér, ammennyiért el tudod adni!
Pontosan! Sok sikert ehhez itt, ennyiért!
Mik után kétled, hogy szerintetek drágábban adnám a gépet egybe, mint alkatrészként kerül? Igen jogtiszta, minden papírjával számlával! Hihetetlen mi? Te gondolom ilyet csak a kirakatban láttál.
Aha. Értem. Ezt az apró momentumot véletlen kifelejtetted a nyitó hozzászólásból.
Végülis érthető, ez egy apró tétel. Ha professional változatról beszélünk (sp2, hun) akkor ez elhanyagolható. A legolcsóbb helyen is bruttó: 28.776.- Huf.
Apróság. Alig kétszer drágább, mint bármelyik alkatrész önmagában.
Így már értem, miért nem hangsúlyoztad ki jobban.
Az egész itteni "tevékenységedből" és hozzáállásodból süt, hogy aki nem is látott még jogtiszta szoftvert az Te vagy. Aki ennyire szánalmas, hogy azt sem tudja elfogadni, hogy a használt pc alkatrészen nem lehet keresni, attól mert összecsavaroztad, az majd valszeg jogtiszta szoftvert vesz. Na ne....
Van akit lehet hülyének nézni, de az ne én legyek már. Rendben?
A nevezett hangfal is az ebayról van garancia nélkül, ja itt még a kipróbálásnak is ára van? Érdekes ez a kettős mérce.
Ismét bizonyítottad, hogy nem csak a használtpiachoz, hanem általában a gazdasági ismeretekhez is foglamatlan vagy.
Szerintem is ér annyit, keressen az eladó amennyit tud rajta! Nyílván azért vette!
Így van.
Van akinek van üzleti érzéke, így ügyesen navigálva, pénzt is tud keresni egy használt termék megvételével, majd eladásával.
Volt olyan cd játszóm, amit szinte kizárólag haszonszerzési céllal vettem, használtan (annyira jó áron hírdette az eladó), majd egy szakértő által végzett, dokumentált, papírral igazolható tuning után 30e huf haszonnal adtam el, felújítva!
A te pc-d nem ilyen lesz, megnyugtatlak.
Na térjünk vissza az eladáshoz.
Új asztali számítógép eladó 1 év garanciával, driverek, jogtiszta számlás Xp telepítve, tesztelhető, kipróbálható, papírok, dobozok megvannak!
Az alábbi komponensekből:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2, integrált hangkártya, 10/100 lan, SATA,
4 USB 2.0
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling
Videó kártya: ATI Radeon X1550, 256 Mb, 128-bit, TV-out, DV-I, D-Sub HDTV, PCI-Express
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2
DVD író: LG dual layer
Ház: Codegen 350W 2 USB
Akciós ár: 250 000 Ft!!! Új ára egy sokkal gyengébbnek kb. 1 500 000 Ft volt 1980-ban!!!
legyen egy szimpla két hetes ban és le van tudva a dolog
Már hogy miért is? Nem haragszom rád a hülyézésért... bár én nem hülyéztem le senkit! Ne zárasd ki magad önként!
Már hogy miért is? Nem haragszom rád a hülyézésért... bár én nem hülyéztem le senkit! Ne zárasd ki magad önként!
"Minden tisztelt forumtársnak ajánlom, hogy ne írja le őszintén a véleményét erről a konfigról és az árról, ha éppen árúl valamit, mert rosszul jár"
Tévedés mindenfajta korrekt, nem kötözködő hangnemű véleményt szívesen fogadok! Az ár 65, mégha alkatrészre bontva olcsóbban meg is lehet venni, nem alkudott volna bárki is Te sem adod oda annyiért amennyiért vetted igaz?
Ide is leírom:
Elvesztetted a realitást, és elszabadult hajóágyúként viselkedsz. Sem itt sem az eposz apróban nem reagálok többet a felvetéseidre, arra kérnélke, hogy ne irj többet ott én sem fogok itt.
Nagyon köszönöm előre is!
Minden tisztelt forumtársnak ajánlom, hogy ne írja le őszintén a véleményét erről a konfigról és az árról, ha éppen árúl valamit, mert rosszul jár...
miért van szó itt mindenféle hangfalról?
tessék itt számítógépet árulni ahogy a cím is mondja.
upp a kodegen cuccosnak