Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bontatlan T-online DSL indulócsomag eladó
-
Vendég
akkor még ne zárjuk, nekem is van egy ilyenem:)
5 hónapot ment, doboz, papírok, kábelek megvannak.
cserélem vagy eladom:)
Elkelt! Zárható!
Engem érdekelne.
Hívj fel a 06-30-544-1245-ös mobilon.
UP!
Engem érdekelne.
Hívj fel a 06-30-544-1245-ös mobilon.
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
Ha belinkeltem volna a csillagozott részt, akkor ugyanazt látnánk, mint nálad, csak "2007. június 1-től visszavonásig" szöveg lenne a különbség. Ha bemész egy T-pontba és azt mondod, hogy te szeretnél egy ilyet, akkor azt mondják, hogy 5000Ft. Ha 1990-ért szeretnél hozzájutni, akkor elő kell fizetned valamelyik internet csomagra, csak akkor kapod akciósan. Szóval az ára ennek tekintetében született meg. ( egy számtech boltban kb 6-7000Ft körül van az ára)
Másik, hogy mások is hirdetnek ugyanígy ugyanilyet eladásra és ugyanennyiért (direkt körülnéztem előtte, mielőtt elkezdtem hirdetni, Vaterán, Prohardveren legalább 3-mal találkoztam, és azok használtak, nem bontatlanok).
Egyébként alkuképes az ár, nem fix!
@Grizzly79
A korrektség megkívánja, hogy a csillagozott részt is bemásoljuk az általad betett ár mellé:
*Akciónk csak hűségnyilatkozat vállalásával megrendelt új előfizetésre vonatkozik, a kedvező feltételek 2007. október 1-től visszavonásig érvényesek, csak a Magyar Telekom szolgáltatási területén vehetők igénybe és csak olyan végponton, amelyen legalább 3 hónapja nincs ADSL-előfizetés, és ahol a megrendelés pillanatában létesíthető az ADSL-szolgáltatás.
Az ADSL Light, Optimum, Prémium és Maximum csomagok akciós havidíját a hűségidő végéig garantáljuk.
Amúgy ma jártam magenta-pontban. Ha jól rémlik, sima vásárlás esetén majdnem 5k.
Persze. Így lenne korrekt, ha az eladó által belinkelt képnél is ott lett volna a csillagozott rész. Ami nagy valószínűséggel megegyezik a mostanival.
Tök mindegy ragozni. Szép ez az informatikai piac. Megveszel valamit rá pár napra, meg felére csökkentik az árat.
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
@Grizzly79
A korrektség megkívánja, hogy a csillagozott részt is bemásoljuk az általad betett ár mellé:
*Akciónk csak hűségnyilatkozat vállalásával megrendelt új előfizetésre vonatkozik, a kedvező feltételek 2007. október 1-től visszavonásig érvényesek, csak a Magyar Telekom szolgáltatási területén vehetők igénybe és csak olyan végponton, amelyen legalább 3 hónapja nincs ADSL-előfizetés, és ahol a megrendelés pillanatában létesíthető az ADSL-szolgáltatás.
Az ADSL Light, Optimum, Prémium és Maximum csomagok akciós havidíját a hűségidő végéig garantáljuk.
Amúgy ma jártam magenta-pontban. Ha jól rémlik, sima vásárlás esetén majdnem 5k.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Basszus! Megnéztem. Én nem emlékszem, hogy fizettem volna érte annó.
Really Sorry!!! Tényleg pénzbe kerül! Persze, hogy mennyibe az már egy másik történet.
Ilyet lehet venni pl. a tecsoban is, nem a szolgáltató tulajdona, ráadásul ez egy elég jó modem, nekem 1,5 éve van ilyenem.
A júniusi hirdetés:
- ezek mind a szolgaltato tulajdona.. - miert akarod eladni mas cumojat?
- avagy lopott.. ?
Ez nem a szolgáltató tulajdona, mert kemény 4990-ért jutottam hozzá. Egyébként indulócsomag néven lehet megvenni bármelyik T-pontban. Csak gondolkozni kéne, mielőtt lopással gyanusítotok.
Nemnagyon biztosítja ingyen a szolgáltató sem! legalábbis a t-online biztos nem.
- ezek mind a szolgaltato tulajdona.. - miert akarod eladni mas cumojat?
- avagy lopott.. ?
Ugyanezen gondolkodtam én is.
Miért éri meg ilyet venni? A szolgáltató ingyen biztosítja...
- ezek mind a szolgaltato tulajdona..
- miert akarod eladni mas cumojat?
- avagy lopott.. ?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Vadi új modem valakinek?
A csomag tartalma tehát:
D-Link DSL-360R modem, kábelek, szűrő, telepítő cd használati útmutató. Originál bontatlan csomagolás.
Irányár: 4000 Ft