Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AEG Lavamat 62610
AEG Lavamat 62610
Szerencsére nem kennyérre kell a pénz. Mondom, ha nem megy el, akkor megkapja a család.
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
AEG Lavamat 62610
én se azt mondtam hogy adja oda 70-ért. csak azt irtam hogy nagy röfi keljen ahoz hogy 80-ért elpattanjon
umugy upp a gépnek
AEG Lavamat 62610
Erre is van megoldás.Az gép burkolatait le lehet venni és igy már befér az ajtón.Visszarakva a burkoló elemeit,utána tudja használni a gépet.Az én Zanussi gépem mérete 60x58 cm,mégis befért.Pedig annak idején nem karcsú mosógépeket gyártottak mint ma napság.
U.I.:Szive joga a Grizzly79 fórumtársnak dönteni adom-e annyiért vagy sem.
Na ja,nekem is úgy fért be a mienk,hogy le kellett szedni a hátát...
Hajrá Grizzly!!
Gombokér' ne add oda...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
AEG Lavamat 62610
Egyébbként a használati útmutató letölthető az AEG mosógéphez netalán ha valaki mégis érdeklődik utána.
http://www.fotexnet.hu/sid000049/page/i ... 10_mosogep
AEG Lavamat 62610
Ja még egyett magamnak
Túl vagyok a 100-on.
Jó nyaralást aki most készül menni.
gif
AEG Lavamat 62610
Szia
Tény és igaz,hogy ez nem szórakoztató elektronika.Hiszen abból akkor is vásárolnak a vevők még egyet pl.:TV-ből,a DVD lejátszóból,ha már van egy a nappaliban.
Én is úgy vagyok mint a "Grizzly79" kolléga,hogy nem minden áron eladni.Főleg nem 70e.Ft és még én fizetem a fuvardijjat,ráadásul nekem kell elszállítatni neki.
Egyébbként ha van hely a fürdőhelységben az AEG-nek és csak azért nem tehető be,mert az ajtón nem fér be.Erre is van megoldás.Az gép burkolatait le lehet venni és igy már befér az ajtón.Visszarakva a burkoló elemeit,utána tudja használni a gépet.Az én Zanussi gépem mérete 60x58 cm,mégis befért.Pedig annak idején nem karcsú mosógépeket gyártottak mint ma napság.
U.I.:Szive joga a Grizzly79 fórumtársnak dönteni adom-e annyiért vagy sem.
AEG Lavamat 62610
Szerintem nem inkorekt ár a 70e-ft.
A mosogép vásárlás egy külön müfaj , ha elromlik szalad az ember venni egy ujat de ha müködik a régi bevált gép akkor nem fog rámozdulni egy 15-e ft al olcsobb gépre ami bárhogy is csavarjuk használt.
Ahoz többet kell engedni. Akkor van szerencséje "Grizzly79" kolégának ha valaki most keres gépet mert elromlott az elöző vagy még nincs mosogépe.
Ja és a 60x60 as méret is már egy csomo potenciális vásárlot kilő(panellakok).
Csak ennyit akartam hozzáfüzni amugy a gép tényleg jó nekem a tesvérkéje van csak az Bosch
AEG Lavamat 62610
Igy is alul árazott volt az AEG és még házhoz szállítás kért a tulaj költségére Ez érdekes felállás a vevő részéről?
AEG Lavamat 62610
50e.Ft-al olcsóbban az eredeti árhoz képest?Ha még a fuvar dijat is hozzá adom?
Ennyiért nem fogom odaadni. Akkor inkább megy ajándékba karácsonyra valamelyik rokonomnak...
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
AEG Lavamat 62610
engem érdekelne a gép
65000-ft-om van rá
ha oké , megyek érte
80.000 és viheted.
Itt várja a hálószobában szépen letakarva új gazdáját.
70.000.- és házhoz hozod.
ok?
Sajnálom, annyiért nem fog menni. Nem minden áron eladó. Az alja 80.000,- és érte jön a tisztelt vevő.
Valahogy az az érzésem, hogy Te ennyiért nem fogod megvenni, ezért kinéztem neked a neten a készülék legolcsóbb beszerzési forrását.
http://www.fotexnet.hu/sid000049/page/i ... 10_mosogep
Ha tényleg ezt a készüléked keresed, akkor rendeld meg itt és még házhoz is viszik.
AEG Lavamat 62610
50e.Ft-al olcsóbban az eredeti árhoz képest?Ha még a fuvar dijat is hozzá adom?
AEG Lavamat 62610
engem érdekelne a gép
65000-ft-om van rá
ha oké , megyek érte
80.000 és viheted.
70.000.- és házhoz hozod.
ok?
AEG Lavamat 62610
Nekünk a telken az Elektrolux van ami 76e.FT-ba került és közelébe sem fér az AEG-hez.
Ezt azért így nem jelenteném ki,főleg hogy háztartásigép szervizben dolgozok!
Elnézést a kedves hirdetőtől,de nem birtam ki!
Up a jó kis gépnek!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
AEG Lavamat 62610
Nálunk is így figyel a tűzhely.....várja,hogy bekössék.
Szólj a mesternek, hogy vigyen bele egy kis idegességet!
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
AEG Lavamat 62610
Nálunk is így figyel a tűzhely.....várja,hogy bekössék.
AEG Lavamat 62610
engem érdekelne a gép
65000-ft-om van rá
ha oké , megyek érte
80.000 és viheted.
AEG Lavamat 62610
engem érdekelne a gép
65000-ft-om van rá
ha oké , megyek érte
AEG Lavamat 62610
Egyébbként a mosógép is kötődik valamelyest a HIFI-hez,illetve a házimozihoz is.
Gondoljátok csak meg egy átbulizott nap után.Legyen szó a partyról,a szülinapi buliról,stb....Valamiben csak ki kell mosni az átizzadt ruhákat.
Pont itt az alkalom egy minőségi mosógép megvételére. bekap6od.gif
Mégis a világ egyik legelismertebb márkája,aki elkötelezett az otthoni kényelmes kényszerű,elvégezendő,kötelező házimunka folytán.Full automata az AEG masinája.Nekünk a telken az Elektrolux van ami 76e.FT-ba került és közelébe sem fér az AEG-hez.
"Grizzly79" is ezért gondolta komolyan,hogy ezért kötődik az AVX fórum-adás-vételi rovatában ez a mosógép is.
Egyébbként UP a mosógépnek,én is szivesen vennék ilyett itthonra,de még müxik a Zannussi 12 éves egyszerű,kicsi tudású automata mosógépem.Lehet,hogy lekéne cserélnem ilyenre?
UP
UP
UP
AEG
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
AEG Lavamat 62610
Volt itt már sokminden, de mosógép még nem. Ha esetleg most akar valaki venni, akkor ne fogja vissza magát.
2007 február végén vettem a Media Markt-ban, de sajnos egy hónapja új helyre költöztünk és nem fér be a fördőszobába. Egy hónapja pléddel letakarva pihen a hálószoba egyik sarkában.
Garancia természetesen van rá.
Új ára 125.000 Ft körül volt. Erre most megnéztem és látom, hogy vannak helyek, ahol már 30.000-rel olcsóbban adják...
Szóval legyen az irányára 90.000,-
Ebben benne van a házhozszállítás is.
Műszaki adatai:
Méretek: (szélesség, magasság, mélység, mm-ben): 600 x 850 x 600
Fogyasztás: A
Töltősúly: 6 kg
Maximális centrifuga-fordulatszám: 1200 ford./perc, amely 1000/600
percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop
Kiváló fogyasztási értékek: 49 liter víz, 1,02 kWh áram
Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat
Teljes körű hangszigetelés, rendkívül csendes
LED-kijelző
Indításprogramozás 23 órával előre, maradékidő-kijelzéssel
AQUA-CONTROL vízvédelem
SZUPERGYORS program
VASALÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében
FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás
FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást
a töltetmennyiséghez igazítja
FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik
Gyerekbiztonsági ajtózár
jó kis gép,csak az ára...
AEG Lavamat 62610
Volt itt már sokminden, de mosógép még nem. Ha esetleg most akar valaki venni, akkor ne fogja vissza magát.
2007 február végén vettem a Media Markt-ban, de sajnos egy hónapja új helyre költöztünk és nem fér be a fördőszobába. Egy hónapja pléddel letakarva pihen a hálószoba egyik sarkában.
Garancia természetesen van rá.
Új ára 125.000 Ft körül volt. Erre most megnéztem és látom, hogy vannak helyek, ahol már 30.000-rel olcsóbban adják...
Szóval legyen az irányára 90.000,-
Ebben benne van a házhozszállítás is.
Műszaki adatai:
Méretek: (szélesség, magasság, mélység, mm-ben): 600 x 850 x 600
Fogyasztás: A
Töltősúly: 6 kg
Maximális centrifuga-fordulatszám: 1200 ford./perc, amely 1000/600
percenkénti fordulatszámra csökkenthető, öblítőstop
Kiváló fogyasztási értékek: 49 liter víz, 1,02 kWh áram
Elektronikus, egygombos programvezérlés, egyszerű használat
Teljes körű hangszigetelés, rendkívül csendes
LED-kijelző
Indításprogramozás 23 órával előre, maradékidő-kijelzéssel
AQUA-CONTROL vízvédelem
SZUPERGYORS program
VASALÁSKÖNNYÍTŐ program: gyűrődések elkerülése érdekében
FOLTTISZTÍTÓ program: hatékony folteltávolítás
FUZZY vezérlésű érzékelőautomatika: a víz- és energiafogyasztást
a töltetmennyiséghez igazítja
FUZZY vezérlésű centrifugaprogram: a telítettséghez igazodik
Gyerekbiztonsági ajtózár