Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - InterCom
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Tisztel IC!
A Disney DVD-kel mostanában az a bajom, hogy az Oroszlán király DVD korong közepéből egy darab lepattant ami abból következett, hogy hiába nyomtam le a tok közepén a "gombot", a dvd szorúlva, nehezen jön ki, és ez miatt egy kis darab lepattant a dvd közepéről. Sajnos sokan hasonló tapasztalatokkal vagyunk, mivel a kölcsönzőből kihozott Oroszlán király 3 közepe is repedt volt.
A filmet tavaj karácsonyra vettem a gyerekeknek, és most egyre több hasonló dvd-kel találkozom. Mi a tehendő? A számlát sajnos már nem tudom merre van, ez befolyásolja a dolgokat?? Egyáltalán vállal valami szavatosságot, garanciát a dvd-re a kiadó?? Mivel 6000.- Ft-os dvd áraknál elvárható lenne, hogy legyen jó a minősége az alapanyagnak is (meg a toknak is), és sajnos ez igazából a Disney filmeknél láttam!
Várom mielőbbi válaszukat!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Ivan/, az egyik a listáról :vazeg:
http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=fil ... E%21&sid=0
Köszi VTB de mondtam, hogy nekem a régi klasszikus kellene ami ez:
http://us.imdb.com/title/tt0049513/
Szemben amit Te ajánlottál (ami szintén jó, de közel se annyira):
http://us.imdb.com/title/tt0120756/
húú valóban
én meg nem is figyeltem és majdnem megvettem...
A 24 második sorozatára lehet itthon számítani?
Mert nagyon remélem, hogy igen.
A választ előre is köszi: Tiko
A második szériát én is nagyon szeretném. Épp most fejezem be az elsőt, de már most kezd hiányozni.
Jövőre esetleg a harmadik?
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV
A 24 második sorozatára lehet itthon számítani?
Mert nagyon remélem, hogy igen.
A választ előre is köszi: Tiko
Szeretném megkérdezni, hogy a Commitments c. film amit ti adtatok ki VHS-en kölcsönzőben, várható hogy megjelenik?
Előre is köszi
R
Ezekről a filmekről nem tudtok valamit, van-e rá egyáltalán esély, hogy megjelenjenek a közeljövőben?(bocsi a kicsit, hosszú listáért de gondltam összeirom egybe mik azok amik érdekelnének azt megkérdem)
Starsky & Hutch (1 évad)
Moby Dick (a klasszikus '50-es évekbeli)
A veszélyes élet éve (Mel Gibson)
Soha ne mond, hogy soha (James Bond)
Trapéz (Tony Curtis)
Szuperhekusok (Bud S., Terence H.)
Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő
A harmadik ember
Szenzációs recepciós
Az óra körbejár
Elemi ösztön
Aki legyőzte Al Caponét (egy ideig kapható volt, de azota nem)
Hegylakó 1
Törjön ki a frász
Kilimandzsáró hava
Hátsó ablak
Ami biztos, hogy idén lesz:
Elemi ösztön
Aki legyőzte Al Caponét - nemsokára újra lesz, sajnos még mndig csak a monó szinkronnal
Hegylakó 1
kérdés: "Aki legyőzte Al Caponét (egy ideig kapható volt, de azota nem)"
válasz: "Aki legyőzte Al Caponét - nemsokára újra lesz, sajnos még mndig csak a monó szinkronnal"
én még a uip-s verziót vettem meg, de azon mint köztudott nincs magyar szinkron még monoban sem.
azaz egy ideig kapható volt az a régi kiadás Intercomos újrakiadása nem?
ha igen akkor miért volt a válaszban, hogy "még mindig"???
he megjelenik végre szinkronnal , akkor annak én is örülni fogok, és berakom a másik mellé a gyüjteményembe!
várom a mielőbbi válaszokat! :vazeg:
Hegylakó 1
:vazeg:
Köszönöm a választ! Megnyugodtam.
A másik kérdésem az lenne hogy a Twister (bár nem tudom hogy ki forgalmazza), a Godzilla és a Féktelenül megjelenik-e szinkronosan.
Twister a UIP-é volt, jelenleg a Universal-nál van, Godzilláról nincs még hír, Féktelenül 1-2 jövőre várható szinkronnal
Szeretném megkérdezni, hogy a Szex és New York biztosan nem fog megjelenni magyar szinkronnal esetleg felirattal?
Ezt írják róla a DVDExtra-n
Talán egyetlen olyan sorozat akad még a listán szereplőkön kívül, amelyre bíztató választ kaptunk, ez pedig a Szex és New York. Az InterCom jelenleg "lobbizik" a Paramountnál, hogy jövőre a VHS-változat után DVD-n is megjelenhessen a sorozat magyar szinkronnal.
Igen, ezt én is olvastam, de gondoltam itt is megkérdezem, hátha aóta van konkrétum is! De azért köszi a választ!
Igaz a hír, tényleg tárgyalunk a Paramount-al a szinkronos kiadásról. Jövő év elejére talán sikerül elkezdeni. Természetesen az összes évfolyamról szó van.
Köszönöm a megnyugtató és gyors választ!
Kedves InterCom!
Érdeklődnék, hogy a "Leon a profi" c. film jogai nálatok vannak-e és ha igen mikorra várható?
Köszi,
oszy
Sajnos nem a miénk. Ha jól tudom a Moképnél van a joga. Személy szerint én is nagyon várom.
Szeretném megkérdezni, hogy a Szex és New York biztosan nem fog megjelenni magyar szinkronnal esetleg felirattal?
Talán egyetlen olyan sorozat akad még a listán szereplőkön kívül, amelyre bíztató választ kaptunk, ez pedig a Szex és New York. Az InterCom jelenleg "lobbizik" a Paramountnál, hogy jövőre a VHS-változat után DVD-n is megjelenhessen a sorozat magyar szinkronnal.
Igen, ezt én is olvastam, de gondoltam itt is megkérdezem, hátha aóta van konkrétum is! De azért köszi a választ!
Igaz a hír, tényleg tárgyalunk a Paramount-al a szinkronos kiadásról. Jövő év elejére talán sikerül elkezdeni. Természetesen az összes évfolyamról szó van.
Ezekről a filmekről nem tudtok valamit, van-e rá egyáltalán esély, hogy megjelenjenek a közeljövőben?(bocsi a kicsit, hosszú listáért de gondltam összeirom egybe mik azok amik érdekelnének azt megkérdem)
Starsky & Hutch (1 évad)
Trapéz (Tony Curtis)
A harmadik ember
Szenzációs recepciós
Az óra körbejár
Elemi ösztön
Hegylakó 1
Törjön ki a frász
Kilimandzsáró hava
Hátsó ablak
Elemi ösztön
Aki legyőzte Al Caponét - nemsokára újra lesz, sajnos még mndig csak a monó szinkronnal
Hegylakó 1
juhéjjjjj ősszel Emlékmás!!!!
tudom, hogy ez már tobzódás, de olyan hologrammos borítója nem lehetne mint amilyen néhány külhoni kiadásnak?
Igen, tényleg lesz Emlékmás idén ősszel. A borítóba sajnos nem sok beleszólásunk van, a német kiadás után kell mennünk. Mi is reménykedünk:)
Ivan/, az egyik a listáról
Köszi VTB de mondtam, hogy nekem a régi klasszikus kellene ami ez:
http://us.imdb.com/title/tt0049513/
Szemben amit Te ajánlottál (ami szintén jó, de közel se annyira):
http://us.imdb.com/title/tt0120756/
Tehát a Twister és a Godzilla nem idevaló. Kösz!
Viszont itt egy újabb kérdés:
Várható e a közeljövőben a "Szuper ár" akcióban árcsökkentés?
(Ezt azért kérdezem mert a Bombaár is csökkent egy ezressel)
Ivan/, az egyik a listáról
A Moby Dick-et az Árkád MM-ban is láttam már. (Szerintem van is még belőle, mert nagyon nagy kupaccal volt.)
Asszem 1.990-ért, de erre nem esküdnék meg.
Lehet, hogy ott is 2.490 volt.
Starsky & Hutch (1 évad)
Trapéz (Tony Curtis)
A harmadik ember
Szenzációs recepciós
Az óra körbejár
Elemi ösztön
Hegylakó 1
Törjön ki a frász
Kilimandzsáró hava
Hátsó ablak
Twister=Universal
Godzilla=Warner(Columbia-Tristar)
A Féktelenül kétlemezes változatára én is kiváncsi vagyok.Lesz szinkron vagy jön a már évek óta külföldön kapható feliratos verzió?
Külön öröm,hogy itt érdemes kérdezni.(Mivel van válasz!)
Köszönöm a választ! Megnyugodtam.
A másik kérdésem az lenne hogy a Twister (bár nem tudom hogy ki forgalmazza), a Godzilla és a Féktelenül megjelenik-e szinkronosan.
Kedves InterCom!
Érdeklődnék, hogy a "Leon a profi" c. film jogai nálatok vannak-e és ha igen mikorra várható?
Köszi,
oszy
juhéjjjjj ősszel Emlékmás!!!!
tudom, hogy ez már tobzódás, de olyan hologrammos borítója nem lehetne mint amilyen néhány külhoni kiadásnak?