Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

ÚJ SZÁMÍTÓGÉP GARANCIÁVAL!

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szerintem is indokolt volt a kérdés, mert vagy kereskedő vagy, de simán elképzelhető, hogy valami baj van a géppel, mert azért egy vadonatúj gépet, használat nélkül eladni nem szokás.De szerintem ügyeskedni akarsz inkább, mert ha veszek valahol egy komplett gépet, akkor ingyen összerakják...
De nézzük:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 - 10200Ft
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling - 8015FT
Videó kártya: ATI Radeon X1550, - 7320FT
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2 - 6000FT
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2 - 9898FT
DVD író: LG dual layer - 5600FT
Ház: Codegen 350W 2 USB - 7900FT

Ez eddig nagyjából 55.000Ft.
Tehát akarsz rajta keresni 14.000Ft-ot, vagy most, hogy módosítottad az árat 10.000-et.
De ha drágábban is vetted, akkor lehet, hogy tényleg 60.000 körül volt, az reális ár.
De miért adna valaki egy használt gépért többet mint amennyibe a boltba kerül?
A reális ára ennek olyan 45-50.000Ft lenne maximum.

azért számoljunk azzal hogy ha egy helyen veszed nem minden a legolcsóbb plussz elvileg volt telepítés is, tehát gondolom van gyári viszta vagy valami ami nem olyan ócsó.
a furcsa csak az hogy vesz valaki egy gépet valakinek ekinek nem is kell olyan ezért el is adja mert nem is kell játékra, bár nem bírom elképzelni ,hogy ezzel a géppel lehet újabb játékokat játszani, de a lényeg hogy csak kiváncsiskodtam hogy miért ad el valaki új dolgot amit nem is használt nem rontani akartam az üzletet, ez látszik is abból hogy az árra nem tettem megjegyzést, gondoltam fórumon vagyunk és lehet beszélgetni

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Szerintem is indokolt volt a kérdés, mert vagy kereskedő vagy, de simán elképzelhető, hogy valami baj van a géppel, mert azért egy vadonatúj gépet, használat nélkül eladni nem szokás.
De szerintem ügyeskedni akarsz inkább, mert ha veszek valahol egy komplett gépet, akkor ingyen összerakják...
De nézzük:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 - 10200Ft
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling - 8015FT
Videó kártya: ATI Radeon X1550, - 7320FT
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2 - 6000FT
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2 - 9898FT
DVD író: LG dual layer - 5600FT
Ház: Codegen 350W 2 USB - 7900FT

Ez eddig nagyjából 55.000Ft.
Tehát akarsz rajta keresni 14.000Ft-ot, vagy most, hogy módosítottad az árat 10.000-et.
De ha drágábban is vetted, akkor lehet, hogy tényleg 60.000 körül volt, az reális ár.
De miért adna valaki egy használt gépért többet mint amennyibe a boltba kerül?
A reális ára ennek olyan 45-50.000Ft lenne maximum.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Vendég

Nagyon jó a gép! Azért AMD procit választottam, mert ez stabilabb játék közben és gyorsabb, mint egy ugyanekkora celeron!Van egy eladó Neovo 19"-os 16:9-es monitor is fekete színben 38 000 Ft-ért, szintén új!

akkor ha stabil és azért vetted ezt akkor miért adod el mielőtt használtad volna?))

Megmondom ha érdekel valakit, téged nem, téged nem csak kötekszel, láttam Hudomeldnek írt baráti hozzászólásaidat is!

A lányomnak vettem, külön vásárolt, válogatott alkatrészekből raktam össze saját magam! Ez nekem 60 ezer Forintomba van, plusz a szerelés, telepítés! A lányom, csak netezni használta volna, arra meg ez túlzás lenne, ezért inkább megkapta a régi gépet, amit el akartam adni, de ezért inkább ezt adom el!

Ha nem a termék érdekel minek kérdezel ilyesmit, csak úgy kötekedni??!
A többit rádbízom, de csak akkor írj, ha érdekel, bár neked akkor sem adnám el, ha százezret akárnál is adni érte, úgyhogy akkor se!!! A mocskolódásodra, üzletrontásodra, se én, sem más nem kiváncsi!!!!
Ha csak nézelődsz, csendben tedd, vagy húzz a francba!

neked meg mi bajod van? ártaltan kérdés volt, ez a gy fórum tudod

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Yoshti »

Nagyon jó a gép! Azért AMD procit választottam, mert ez stabilabb játék közben és gyorsabb, mint egy ugyanekkora celeron!Van egy eladó Neovo 19"-os 16:9-es monitor is fekete színben 38 000 Ft-ért, szintén új!

akkor ha stabil és azért vetted ezt akkor miért adod el mielőtt használtad volna?))

Megmondom ha érdekel valakit, téged nem, téged nem csak kötekszel, láttam Hudomeldnek írt baráti hozzászólásaidat is!

A lányomnak vettem, külön vásárolt, válogatott alkatrészekből raktam össze saját magam! Ez nekem 60 ezer Forintomba van, plusz a szerelés, telepítés! A lányom, csak netezni használta volna, arra meg ez túlzás lenne, ezért inkább megkapta a régi gépet, amit el akartam adni, de ezért inkább ezt adom el!

Ha nem a termék érdekel minek kérdezel ilyesmit, csak úgy kötekedni??!
A többit rádbízom, de csak akkor írj, ha érdekel, bár neked akkor sem adnám el, ha százezret akárnál is adni érte, úgyhogy akkor se!!! A mocskolódásodra, üzletrontásodra, se én, sem más nem kiváncsi!!!!
Ha csak nézelődsz, csendben tedd, vagy húzz a francba!

Vendég

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hatvanöt ezerért el lehet vinni!

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nagyon jó a gép! Azért AMD procit választottam, mert ez stabilabb játék közben és gyorsabb, mint egy ugyanekkora celeron!
Van egy eladó Neovo 19"-os 16:9-es monitor is fekete színben 38 000 Ft-ért, szintén új!

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az ára 69 000 Ft!

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Új asztali számítógép eladó 1 év garanciával, driverek, Xp telepítve, tesztelhető, kipróbálható, papírok, dobozok megvannak!
Az alábbi minőségi komponensekből:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2, integrált hangkártya, 10/100 lan, SATA,
4 USB 2.0
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling
Videó kártya: ATI Radeon X1550, 256 Mb, 128-bit, TV-out, DV-I, D-Sub HDTV, PCI-Express
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2
DVD író: LG dual layer
Ház: Codegen 350W 2 USB

Vissza: “KV Fórum”