Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangfalak

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
doki63
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hangfalak

Hozzászólás Szerző: doki63 »

Csak a főztömért jönnek. Imádják a káposztalevesemet. 
Ui: azok a 100Hz fölötti rezonanciák, amiket a Pepper"horn" táguló TL-e termel (nincs kedvem végigszámolni, de kb. olyan kidolgozatlan lehet ez a doboz is, mint a Herald Vadásztól, vagy a Sonido DIY tölcsér..) szerintem leggyakrabban a leszállómezőkön hallhatók. De ahogy már írtam, a csészealják valódi hangját én nem ismerhetem, itt nálam parkolási tilalom van, mindig két utcával arrébb teszik le a gépeket.

Lacikám .
Mikor mutatod meg végre te milyen hangfalat tudsz gyártani??A sonido aion diy egy olyan konstrukció,amit a te nyekergőiddel sosem tudsz elérni.Te mindenki termékét letudod ócsárolni,persze nem is hallottad a dobozt.Ez ált így megy nálad.Kb a fórumokról 4-5 éve ismerlek.Ez idő alatt egyszer sem mutattál általad elkészített dobozt.Kb két éve figyelmen kívül hagyom a hozzászólásaidat,pedig sokszor jó dolgokat mondasz.Te a sonidót ,ha ezer évig élsz akkor sem tudod utolérni.

Ui:Eddig majd mindenhonnan kiútáltak,és ez így van jól
Üdv Doki63

doki63

Hangfalak

Hozzászólás Szerző: doki63 »

Ui: azok a 100Hz fölötti rezonanciák, amiket a Pepper"horn" táguló TL-e termel (nincs kedvem végigszámolni, de kb. olyan kidolgozatlan lehet ez a doboz is, mint a Herald Vadásztól, vagy a Sonido DIY tölcsér..) szerintem leggyakrabban a leszállómezőkön hallhatók. De ahogy már írtam, a csészealják valódi hangját én nem ismerhetem, itt nálam parkolási tilalom van, mindig két utcával arrébb teszik le a gépeket.

Vendég

Hangfalak

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Alu vagy réz.
Klimpelwe?

Vendég

Hangfalak

Alu vagy réz.

Vendég

Hangfalak

Hidegfolyatás, tényleg azt is csinálják itt tőlem nem messze, csak pár km.
Nálam is hidegen folyik a Duna...
Arra nálad mi folyik?

Vendég

Hangfalak

Hidegfolyatás, tényleg azt is csinálják itt tőlem nem messze, csak pár km. Nahát. Mik jutnak eszedbe Kaporka... Egyébként nem csak húzni és utólag vagdosni lehet az alumembránt. Az sztem marha drága volna mert egy szerszámmal nem is lehet megoldani...

Vendég

Hangfalak

Egyébként nem akarok olyan szakmai beszélgetésbe belemenni, amihez nem értek, az egészet csak tréfának szántam.

Ugyan má milyen xakmai dologra gondotá?

Shala megtart magának mindent.
Kizárolag a fellegekböl tud lexolni és különben is mikor nöwünk mi fel ehhez a géniuszhoz?
He?

Vendég

Hangfalak

Van két darab tűreszelőm, majd én kireszelgetem azokat a szerszámokat.  Présgépnek meg használjunk 4 db jó nagy téglát. 
Ok, megbeszéltük. Tartod a 0,02mm-es tűrést? Akkor már kezdhetjük is. Sajnos a megfelelő szerszámacél sem olcsó, de majd kitalálunk valamit...

Ui: a téglától valami nehezebb fog kelleni, de nem gond, vannak itt nekem munkahengerek, amik tonnákat nyomnak. Persze az alumembránhoz nem kell présgép feltétlen, szóval nem tudom hogy jutott eszedbe...

K1-es ből is kireszelem, csak ne legyen előtte megedzve.
A tűréssel nincs semmi baj, a cérnát bárhová befűzöm.

Hogyhogy nem kell présgép? Ha nem hidegfolyatással készül a membrán, akkor kivágó és/vagy lyukasztó szerszámok kellenek, és ha jól tudom azok sem működnek présgép nélkül.

Vagy egyszerűen csak körömollóval körbe kell vágni a háztartási alufóliát?

Egyébként nem akarok olyan szakmai beszélgetésbe belemenni, amihez nem értek, az egészet csak tréfának szántam.

Vendég

Hangfalak

Szwsz fésüt lehet kapni, alufoliát is.
Fejleszd ki a legujabb technologiáju hangkeltö eszközt, mert selyem papirral elég jol müxik. De az mán unalmas kicsit.
Wárjuk a leirást.
Prés és egyéb nyawaja se kö hozzá. Mondhatnám elég eccerü dogod wan.

Vendég

Hangfalak

Van két darab tűreszelőm, majd én kireszelgetem azokat a szerszámokat. Présgépnek meg használjunk 4 db jó nagy téglát.
Ok, megbeszéltük. Tartod a 0,02mm-es tűrést? Akkor már kezdhetjük is. Sajnos a megfelelő szerszámacél sem olcsó, de majd kitalálunk valamit...

Ui: a téglától valami nehezebb fog kelleni, de nem gond, vannak itt nekem munkahengerek, amik tonnákat nyomnak. Persze az alumembránhoz nem kell présgép feltétlen, szóval nem tudom hogy jutott eszedbe...

Vendég

Hangfalak

Bízzunk benne, hogy egyszer meg lesz a kellő technológia is, mert Shala szaktudása ennél sokkal többet érdemel!
Ööö igaz hogy ennek nem itt van a helye, de komoly dologról van szó. A technológia a H2000-nél, vagy nálam jóval átgondoltabb és nagyságrendekkel kiforrottabb mint a HiVi-nél pl. De gond nélkül hozhatnék akár más példákat is. Sok gyártónak volna mit tanulni, elég, ha a gyártási szórásra gondolunk...

Alumembránt valóban nem készítettünk soha, de technológiai akadálya ennek sincs, rég ismert az elkészítés módja, és bármikor elindítható a gyártás, ha valaki megelőlegezi a felszerszámozás költségeit.

Van két darab tűreszelőm, majd én kireszelgetem azokat a szerszámokat.
Présgépnek meg használjunk 4 db jó nagy téglát.

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hangfalak

Hozzászólás Szerző: EMMZETT »

Áhhh, folytassátok csak nyugodtan, mintha nem is szóltam volna....

Vendég

Hangfalak

Bízzunk benne, hogy egyszer meg lesz a kellő technológia is, mert Shala szaktudása ennél sokkal többet érdemel!
Ööö igaz hogy ennek nem itt van a helye, de komoly dologról van szó. A technológia a H2000-nél, vagy nálam jóval átgondoltabb és nagyságrendekkel kiforrottabb mint a HiVi-nél pl. De gond nélkül hozhatnék akár más példákat is. Sok gyártónak volna mit tanulni, elég, ha a gyártási szórásra gondolunk...

Alumembránt valóban nem készítettünk soha, de technológiai akadálya ennek sincs, rég ismert az elkészítés módja, és bármikor elindítható a gyártás, ha valaki megelőlegezi a felszerszámozás költségeit.

Vendég

Hangfalak

Akko minek a fenének köll ez neked? Megértem különben h nem gyártanál. Ahhoz ugyanis köll a technologia, ami neked nem wan. Ezé el is hixem, h kényxerre sem tunnál ilyet elköwetni.
Épp a szerelem jött volna. (ha emmzett nem szól be látod most elrontottad a randinkat) és hogy miért érdekelt? Hát mert jónéhány randim úgyis a szánalmas kategóriába sosorlható már, szóval nekem már úgyis mindegy, akár a Pepper is lehetett volna a következő. Most akkor be kell érnem veled Devil? Legalább neked szép hangod van?

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hangfalak

NO COMMENT!

Vendég

Hangfalak

Ne xojá bele!

Nem látod, h csak éwödünk?
Figyuzd meg, nemsokára xerelmet wall.

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hangfalak

Megmagyarázom neked, de csak neked. Ez: http://www.aq1.hu/pepperh2.GIF nem tölcsér. Sokkal inkább értelmezhető táguló TL-ként. Annak pedig több a kára, mint a haszna. 
ui: ilyen hangszórót sosem gyártanék. ha kényszerítenének rá, akkor sem.

Akko minek a fenének köll ez neked?
Megértem különben h nem gyártanál.
Ahhoz ugyanis köll a technologia, ami neked nem wan. Ezé el is hixem, h kényxerre sem tunnál ilyet elköwetni.

Vendég

Hangfalak

Megmagyarázom neked, de csak neked. Ez: http://www.aq1.hu/pepperh2.GIF nem tölcsér. Sokkal inkább értelmezhető táguló TL-ként. Annak pedig több a kára, mint a haszna. 

Akko minek a fenének köll ez neked?
Megértem különben h nem gyártanál.
Ahhoz ugyanis köll a technologia, ami neked nem wan. Ezé el is hixem, h kényxerre sem tunnál ilyet elköwetni.

Vendég

Hangfalak

Vendég

Hangfalak

Ja, attol lex elég hajtogázuk, h e tuggyák hagyni a Födet.

Töcsér wan benne, de mindegy.
No most a rajza ha küll, eküdi Laci. Hszt meg xerezzé, wagy a gyári adatok alapján gyártsd le a hipixupi mühelyedbe.
Oxt mingyá csinálhacc alternatiw peppert az általad kitalált áron.
Bizti sok megrendelöd lex, mi meg ugysem kérünk semmit a rajzért.

No most még mindég nem értem, h mé hiwatkozol a lexállomezök hangjára, miko az életben nem hallottad?

-Megmagyaráznád?

Vendég

Hangfalak

Vendég

Hangfalak

Néha vannak furcsa gondolataim.  De pl. megmértem volna milyen hangok jönnek belőle. És mennyire hasonlít a mélytátvitele mondjuk egy UFO leszállóbázis környékén mérhető jelekre. 

..még jó, hogy ez utóbbit tényleg nem ismerem...

Ha nem ismered, akkor honnan tod, h mit lehet mérni a környékükön?

Nem tom, h megfigyelted e már, h mindég a leghülyébbeket rabolják el?

-No most ezen kijalentéseid xerint, te már woltál náluk. Ezé aztán a környéken sündörögx, méricskélx, forgolocc, h minél közelebb kerülj hozzájuk, hátha ujra rád mosolyog a xerencse, oxt megen ewixnek egy körre?

Vendég

Hangfalak

Néha vannak furcsa gondolataim. De pl. megmértem volna milyen hangok jönnek belőle. És mennyire hasonlít a mélytátvitele mondjuk egy UFO leszállóbázis környékén mérhető jelekre.

..még jó, hogy ez utóbbit tényleg nem ismerem...

Vendég

Hangfalak

Egyébként csak azért kérdeztem, mert annyiért megvettem volna. Amit én készítek az más, de azzal szemben nem sok esélyetek van HiVi hangszóróval. Ez sajnos vagy nem, de tény. C'est la vie möszjő.
Minak wetted wolna meg?
Ezekböl olyan hang jön, amit te nem ismerhecc...

Vendég

Hangfalak

Én Vidit? Hol és mikor? Devil, el vagy tévedve, mert videoton már legalább tizenkét éve nincs. Egyébként csak azért kérdeztem, mert annyiért megvettem volna. Amit én készítek az más, de azzal szemben nem sok esélyetek van HiVi hangszóróval. Ez sajnos vagy nem, de tény. C'est la vie möszjő.

Vissza: “KV Fórum”