Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kérdések és válaszok - InterCom

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Akkor én rögtön kérdeznék is! Az utóbbi idők egyik legnagyobb csalódása ért nemrég, amikor is megvettem a Napfény íze c. film DVD-változatát és majdnem leesett az állam a kritikán aluli képminőség miatt. Azt ugyan olvastam már korábban is, hogy a német kópia irtó gyenge, de bíztam benne, hogy a magyar kiadáshoz (lévén egy nagy jelentőségű magyar filmről van szó) az amerikai, esetleg ausztrál mastert fogják használni, ami sok dícséretet kapott különféle online-tesztekben. Kérdésem az lenne, hogy miért a német kópiát használták a DVD-kiadáshoz, és tervezik-e a film valamilyen "extrásított" újra-kiadását, mert számomra ez így a magyarországi DVD-forgalmazás talán eddigi legnagyobb mélypontja... Kíváncsi lennék, hogy a film alkotói tudnak-e erről és mit szólnak hozzá... Egyszerűen szégyenletes a minőség. Sajnos. Köszönöm a választ!
Kedves GaGu,

A mi videómasterünk Angliából jött és sajnos hasonló minőségű volt, mint a németek mastere. Alapanyag beszerzésében meglehetősen szűk volt a mozgásterünk. Ez a film -néhány alkotójától és témájától eltekintve - nem magyar film. Mind a VHS, mind a DVD alapanyagokat készen, "csomagban" kaptuk meg. Az eredményre mi sem vagyunk büszkék, de tervezünk egy extra változatot jövőre, új képpel és bővített extrákkal.

Ez jó hír, és remélem meg is fog valósulni!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Tisztelt Ney Péter!

Nekem is minőségi problémával kapcsolatban lenne kérdésem:

Durván egy éve jelent meg a Miniszter Félrelép DVD kiadása, amit meg is szerettem volna venni, de miután megtekintettem egy nagyobb áruházban, meglepődve tapasztaltam annak iszonyatosan pocsék kép- és hangminőségét. Képileg főképp tömörítési hiba volt, így egy VCD-hez hasonló "pacával" találtam szemben magam. Rá is kérdeztem az eladótol, hogy most DVD, vagy egy video CD megy-e a kijelzőn. Végül Ő erősített meg abban, hogy nem szabad így megvenni ezt a filmet!

Tervezik ennek a filmnek az újboli (esetleg hangilag is felújított) kiadását?

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: InterCom »

Kedves InterCom!A Johnny Weissmüller főszereplésével készült Tarzan-filmeket önök fogják kiadni? Ha igen, mikorra várható a megjelenés? (Ha jól tudom, az 1-es régióban idén tavasszal jelent meg.)
Köszönöm

Kedves GoldSun,

Pl az első két Tarzan még 1-es régióban sem jelent meg DVD-n. A 2004-es európai forgalamzési tervekben még nem szerepel, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb hozzánk is eljut. Hogy az InterComé lesz-e, az a jövő zenéje.

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Azt szeretném kérdezni, hogy önök adják-e ki DVD-n a Jeepers Creepers 2-t, ha igen, akkor mikor? Ez MGM-es film, ami önökhöz tartozik. Az első részt az SPI adta ki, de ők azt válaszolták, hogy a második rész jogait nem vették meg, biztos az Intercom fogja kiadni.
Kedves cs-robert,

Pontosítók. Az MGM Európában főként a Twentieth Century Fox-on keresztü forgalmazza filmjeit, hozzánk is így érkezik. A hangsúly a főkénten van, mert azokat a filmeket, amelyeket a Fox nem vesz át, az MGM elad más forgalmazóknak, Olaszországban pl. a Buena Vista. Így került az SPI-hoz a JC első része. A lényegre térve, a JC2 a FOX terveiben még nem szerepel.

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Akkor én rögtön kérdeznék is! Az utóbbi idők egyik legnagyobb csalódása ért nemrég, amikor is megvettem a Napfény íze c. film DVD-változatát és majdnem leesett az állam a kritikán aluli képminőség miatt. Azt ugyan olvastam már korábban is, hogy a német kópia irtó gyenge, de bíztam benne, hogy a magyar kiadáshoz (lévén egy nagy jelentőségű magyar filmről van szó) az amerikai, esetleg ausztrál mastert fogják használni, ami sok dícséretet kapott különféle online-tesztekben. Kérdésem az lenne, hogy miért a német kópiát használták a DVD-kiadáshoz, és tervezik-e a film valamilyen "extrásított" újra-kiadását, mert számomra ez így a magyarországi DVD-forgalmazás talán eddigi legnagyobb mélypontja... Kíváncsi lennék, hogy a film alkotói tudnak-e erről és mit szólnak hozzá... Egyszerűen szégyenletes a minőség. Sajnos. Köszönöm a választ!
Kedves GaGu,

A mi videómasterünk Angliából jött és sajnos hasonló minőségű volt, mint a németek mastere. Alapanyag beszerzésében meglehetősen szűk volt a mozgásterünk. Ez a film -néhány alkotójától és témájától eltekintve - nem magyar film. Mind a VHS, mind a DVD alapanyagokat készen, "csomagban" kaptuk meg. Az eredményre mi sem vagyunk büszkék, de tervezünk egy extra változatot jövőre, új képpel és bővített extrákkal.

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

Kedves InterCom!
A Johnny Weissmüller főszereplésével készült Tarzan-filmeket önök fogják kiadni? Ha igen, mikorra várható a megjelenés? (Ha jól tudom, az 1-es régióban idén tavasszal jelent meg.)
Köszönöm
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

Azt szeretném kérdezni, hogy önök adják-e ki DVD-n a Jeepers Creepers 2-t, ha igen, akkor mikor? Ez MGM-es film, ami önökhöz tartozik. Az első részt az SPI adta ki, de ők azt válaszolták, hogy a második rész jogait nem vették meg, biztos az Intercom fogja kiadni.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: GaGu »

TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Mostantól az InterCom is képviselteti magát fórumunkban.
A házigazda Ney Péter, akit ismerhettek a DVDcenter magazin 4. számából is

A Fórum szigorúan moderált. Kérek mindenkit, hogy a netikett, és egyébként a hétköznapokban elvárható kultúrált módon kérdezzen, ill. szóljon hozzá
o v e r p o w e r e d

Vissza: “KV Fórum”