Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gumicsont
Gumicsont
Húha! Ennyi hsz-t!!!
Így hamarabb lesz játék! :box:
Itt csak ez a lényeg?
A játék!
Irok még hátha hamarabb lesz játék igy jobb szivvel fogtok ide járni!Hátha kaptok valami szép dolgot.
Tudtam.
:taps:
Az is legalább ilyen jó időtöltés, mint a vitatkozás.
Nem próbáltad még?
Gumicsont
Ugyan nem kereskedtél vele, nem is akarsz, de mégis első kézből tudod, hogyan kereskedik Wow... ez ám az önálló vélemény!
Akit érdekel el tudja olvasni hogyan kereskedik és láthatta már többször is ezt a dolgot!
Te vagy a modi és nem is tudsz ezekről?
Ne hülyits már!
Csukd be a szemed minden rossz felett és csak a szépet lásd!
Kiváncsi vagyok 1 év után mi lesz a véleményed a dolgokról!
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Gumicsont
Húha! Ennyi hsz-t!!!
Így hamarabb lesz játék!
Itt csak ez a lényeg?
A játék!
Irok még hátha hamarabb lesz játék igy jobb szivvel fogtok ide járni!Hátha kaptok valami szép dolgot.
Gumicsont
Kénytelen voltam, mert ugyebár egészen más az, ami ott hangzik el, mint ami itt és néha nem árt látni, hogy mi van a háttérben, mert szemből akár még kedvességnek is lehetne nézni a negédességet.
Engem meg nem érdemes hülyének nézni... és ennyi az egész.
Aha. Jó indok sosem rossz.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Gumicsont
Húha! Ennyi hsz-t!!!
Így hamarabb lesz játék!
Gumicsont
Sentinel te egy normális ember vagy, legalábbis annak ismertelek meg a hozzászólásaid alapján. De mond meg nekem őszintén mi bajotok a személyes módszereivel? Mondj egy konkrét példát, vagy bármit amiben téged ért atrocitás atc részéről? Vagy akár ajsát?
Te tényleg ennyire.... vagy csak tetteted? :taps:
Menj és olvasd át jobban a topicot, amit emlegettél!
Akár lehetek hülye is ha te így gondolod...De abból, hogy körül irtok valamit, még semmit nem fogok megérteni...Konkrét példákkal nem tudtok szolgálni ami arra utal, hogy ezt tegyétek...
Érdekes, hogy sokaknak nem kellett magyarázni. Tessék már kinyitni a szemét! :box:
Gumicsont
"Ez a te hsz-ed és a véleményed. Nagyfokú tiszteletlenség lenne törölni szvsz, vagy piszkításnak nevezni."
vs.:
"Axontad, h itt nyista önkényuralom meg törölgetés.
Átmozgatni lehet, de törölni? Kikérem magamnak!"
Most mit mondjak? Az utóbbiért nem emeltek szót a "hős anticenzúristák", mivel azt a "szeretett vezér" tette meg, aki biztosan helyes döntést hoz, itt meg a "gonosz tulaj és csicskásai" Ez már annyira szánalmas... :box:
Mint írtam, ki nem állhatom, amikor a jogokat és a tetteket annak alapján ítélik meg, hogy azt ki csinálja, ahelyett, hogy azt néznék: MIT csinált. Azt meg, aki ugyanazt az egyiknél úgy ítélik meg egyesek, hogy cenzúra és diktatúra, a másiknál meg ugyanazt helyes cselekedetnek értelmezik, arról valójában nincs mit beszélni, mert ékesen mutatja, hogy SZÓ SINCS arról, amivel kötekszenek, csak arról, hogy nem tetszik, hogy elvették a játékszerüket.
És ezért olyan gyerekessé tudnak válni... pedig egy felnőtt igazán rájöhetne, ezt a játékot már nem fogják visszakapni és mielőbb önálló életet kell kezdeniük és nem ehhez ragaszkodni és kicsinyesen piszkálódni.
Te is olvasol avfórumot? Múltkor azt mondtad, soha többet... :taps:
Gumicsont
"Ez a te hsz-ed és a véleményed. Nagyfokú tiszteletlenség lenne törölni szvsz, vagy piszkításnak nevezni."
vs.:
"Axontad, h itt nyista önkényuralom meg törölgetés.
Átmozgatni lehet, de törölni? Kikérem magamnak!"
Most mit mondjak? Az utóbbiért nem emeltek szót a "hős anticenzúristák", mivel azt a "szeretett vezér" tette meg, aki biztosan helyes döntést hoz, itt meg a "gonosz tulaj és csicskásai" :taps: Ez már annyira szánalmas...
Mint írtam, ki nem állhatom, amikor a jogokat és a tetteket annak alapján ítélik meg, hogy azt ki csinálja, ahelyett, hogy azt néznék: MIT csinált. Azt meg, aki ugyanazt az egyiknél úgy ítélik meg egyesek, hogy cenzúra és diktatúra, a másiknál meg ugyanazt helyes cselekedetnek értelmezik, arról valójában nincs mit beszélni, mert ékesen mutatja, hogy SZÓ SINCS arról, amivel kötekszenek, csak arról, hogy nem tetszik, hogy elvették a játékszerüket.
És ezért olyan gyerekessé tudnak válni... pedig egy felnőtt igazán rájöhetne, ezt a játékot már nem fogják visszakapni és mielőbb önálló életet kell kezdeniük és nem ehhez ragaszkodni és kicsinyesen piszkálódni.
AT... ennél többet feltételeztem az értelmi képességeidről.
Mivel Bigi ki van tiltva tudtommal, kénytelen vagyok elmagyarázni én, hogy ez egy poén volt részéről. Át lett egy csomó hsz mozgatva, mert valaki segítséget kért láncépítéshez, és erre egy új topic nyílt. De ez akkor történt, mialatt Bigi írt... így ott már nem volt értelme.
Gumicsont
Sentinel te egy normális ember vagy, legalábbis annak ismertelek meg a hozzászólásaid alapján. De mond meg nekem őszintén mi bajotok a személyes módszereivel? Mondj egy konkrét példát, vagy bármit amiben téged ért atrocitás atc részéről? Vagy akár ajsát?
Akár lehetek hülye is ha te így gondolod...De abból, hogy körül irtok valamit, még semmit nem fogok megérteni...Konkrét példákkal nem tudtok szolgálni ami arra utal, hogy ezt tegyétek...
Gumicsont
Ajsa lehet félre értesz, veled és senki mással nincs személyesen problémám. Illetve hazudok mert akad 1-2 ember akivel akár lehetne is. De nem vagyok egy haragtartó ember...Én egyszerűen nem értem, és fel nem fogom a csepp kis agyammal, h miért akkor jelentek meg és miért akkor van épp bármilyen hozzászólásotok, mikor vita indul és abban atc a célpont? Lehet megint félremagyarázni, és kerülgetni a kását, de értelmes normális indokot nem tudtok mondani. Részemről ennyi
Tudod az egészet ugy hivják hogy tisztesség!Ami itt a vezetökböl hiányzik.
Imádnak nem megtörténté venni dolgokat amik pedig igenis megtörténtek itt!
Imádnak ködösiteni de majd egyszer pontosan elmagyarázzák nektek ha akarják.
Részemről ennyi.
Gumicsont
Gumicsont
Na ezek vagytok ti, itt vitáztok és viszitek át csámcsogni, és kimásolgatni amoda amiket itt leírtak. Ez már több mint szánalmas. És ezzel én soha nem is fogok egyet érteni, mert ennél gusztustalanabb dolog nincs. Ez van akinek tetszik van akinek nem. Leírtam a véleményem, de nem azért mert bárkit is védeni akarok ezzel, hanem mint laikus ember tudom, h ilyet nem illik csinálni. Na akkor ki is rágja a csontot? Ti odaát Hajrá gyűjtögessétek a híveiteket, mert ez már nem szól semmi másról mint egy pár ember által összefogott ellenszenvről. Bélának igaza van, töröljön ki minden mert ennek nincs értelme, de helye sem egy hifi fórumon.
Olvasod az avfórumot? Nagyon helyes. És miért csak a csontos részt...? Ott vannak szakmai részlegek is. Az nem érdekel? De furcsa...... :taps:
Képzeld azért olvastam el, mert érdekes módon megint egyszerre jelentetek meg...Ez az érdekes, és épp ez miatt olvastam bele, de elég volt, hogy megértsek pár dolgot.
Izginek hangzik. :box: Sajnos szerintem pont a lényeget nem érted. De vannak, akik itt olyan szépen elmagyaráznak mindent, hogy önálló gondolkodás már nem szükségeltetik.
Majd szépen belerágják a szádba mit kell érteni!
Amugy AT!
Én soha nem akartam kereskedni ATCvel és képzeld nem is akarok!
Eléggé ismerem a huzásait ahoz hogy igy vélekedjek!
Volt ATC-s termékem és örülök hogy többször problémám volt vele.
Béla meg csak töröljön
Amugy megint Ti hoztátok fel ezt az egészet.
Gumicsont
Gumicsont
Ajsa lehet félre értesz, veled és senki mással nincs személyesen problémám. Illetve hazudok mert akad 1-2 ember akivel akár lehetne is. De nem vagyok egy haragtartó ember...Én egyszerűen nem értem, és fel nem fogom a csepp kis agyammal, h miért akkor jelentek meg és miért akkor van épp bármilyen hozzászólásotok, mikor vita indul és abban atc a célpont? Lehet megint félremagyarázni, és kerülgetni a kását, de értelmes normális indokot nem tudtok mondani. Részemről ennyi
Ha magadtól és eddig nem jöttél még rá (jelzem, én már leírtam az én indokaimat, pont neked - másét meg mástól kérdezd, mert hiába egyszerűbb azt hinni, de nem szervezett hadsereg vagyunk), akkor tök felesleges magyarázni...
szerk: Egyébként pedig... egyáltalán nem értelek félre, sem Téged, sem mást. Nagyon is azt teszitek, amire számítok...
Gumicsont
Ha valaki nekem ezt értelmesen eltudja mondani miért van ez így, az előtt meghajolok
Egyszerű: Nem bírják elviselni, hogy ATC lett a főnök, és ezért ott próbálnak meg borsot törni az orra alá, ahol csak bírnak - és azt hiszik, hogy ez bátor dolog.
Hidd el, vannak olyanok is, akiknek nincs azzal bajuk, hogy ő lett a főnök, a termékekkel sincs bajuk, az emberi módszereivel viszont nagyon is.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Gumicsont
Gumicsont
Na ezek vagytok ti, itt vitáztok és viszitek át csámcsogni, és kimásolgatni amoda amiket itt leírtak. Ez már több mint szánalmas. És ezzel én soha nem is fogok egyet érteni, mert ennél gusztustalanabb dolog nincs. Ez van akinek tetszik van akinek nem. Leírtam a véleményem, de nem azért mert bárkit is védeni akarok ezzel, hanem mint laikus ember tudom, h ilyet nem illik csinálni. Na akkor ki is rágja a csontot? Ti odaát Hajrá gyűjtögessétek a híveiteket, mert ez már nem szól semmi másról mint egy pár ember által összefogott ellenszenvről. Bélának igaza van, töröljön ki minden mert ennek nincs értelme, de helye sem egy hifi fórumon.
Olvasod az avfórumot? Nagyon helyes. :box: És miért csak a csontos részt...? Ott vannak szakmai részlegek is. Az nem érdekel? De furcsa......
Képzeld azért olvastam el, mert érdekes módon megint egyszerre jelentetek meg...Ez az érdekes, és épp ez miatt olvastam bele, de elég volt, hogy megértsek pár dolgot.
Izginek hangzik. Sajnos szerintem pont a lényeget nem érted. De vannak, akik itt olyan szépen elmagyaráznak mindent, hogy önálló gondolkodás már nem szükségeltetik. :taps:
Gumicsont
Olvasod az avfórumot? Nagyon helyes. :taps: És miért csak a csontos részt...? Ott vannak szakmai részlegek is. Az nem érdekel? De furcsa...... :box:
Gumicsont
Na ezek vagytok ti, itt vitáztok és viszitek át csámcsogni, és kimásolgatni amoda amiket itt leírtak. Ez már több mint szánalmas. És ezzel én soha nem is fogok egyet érteni, mert ennél gusztustalanabb dolog nincs. Ez van akinek tetszik van akinek nem. Leírtam a véleményem, de nem azért mert bárkit is védeni akarok ezzel, hanem mint laikus ember tudom, h ilyet nem illik csinálni. Na akkor ki is rágja a csontot? Ti odaát :box: Hajrá gyűjtögessétek a híveiteket, mert ez már nem szól semmi másról mint egy pár ember által összefogott ellenszenvről. Bélának igaza van, töröljön ki minden mert ennek nincs értelme, de helye sem egy hifi fórumon.
Olvasod az avfórumot? Nagyon helyes. :taps: És miért csak a csontos részt...? Ott vannak szakmai részlegek is. Az nem érdekel? De furcsa......
Gumicsont
Gumicsont
Ha már tenni nem tudok a parttalan viták ellen, legalább megpróbálok szórakozni rajta.
Nem bántani akartam Andrut.
Gumicsont
Kettős ügynök. :taps:
Semmi nem zárható ki, de az ellenkezője sem, ugye... A nemzetközi helyzet pedig fokozódik, Pelikán elvtárs.
Gumicsont
az állandó hőzöngéseket. Órák óta itt fújjátok az értelmetlen vitát, amivel csak a fórumnak és magatoknak ártotok, ezt ti is jól tudjátok. Ne lepődjetek meg, ha nem vagytok, vagy lesztek szívesen látott vendégek.
Kinek is a szavai ezek?
Annyira ismerős
Én nem hőzöngtem, hanem 1x elmondtam a véleményem. De nem is járok vissza azóta minden nap, vagy héten ezen vitatkozni Ti most hirtelen megint itt vagytok mind, miért is? Ja mert vita van, lehet az embereket oltani... :taps:
Gumicsont
Annyira a szakmai fórumot emlegetitek állandóan, mutassatok szakmai jellegű hsz-t?? Van? Shalafinál az a szakmai tudás, hogy mindenbe beleveri csúfot amit nem ő buherál. A vitázóknál meg a szakmai fórum abban merül ki, h atc-t vagy a Kínai termékeket dobálják kővel órákon át.
Ha ez a vélemény nyilvánítás akkor ezt csak sajnálni tudom. :taps: :box:
Ehhez jogod van Persze, ki tudja, meddig még...
Gumicsont
Szolgálati közlemény:
Andru tizedest várják az állomáshelyén.
Látod, már új küldetése van...
Kettős ügynök. :box:
:taps: