Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ami csak eszünkbe jut - halkan gondolkodunk

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Jó a kép egy makro obin gondolkodtam én is aztán fix 50-es lett 1.4-es fényerővel :lol!:
Csavard fel fordítva 50-es , 1.4-es fényerős obidat és lesz egy jó makró obid...

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3921

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Turimetta Beach Sydney

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Jó a kép egy makro obin gondolkodtam én is aztán fix 50-es lett 1.4-es fényerővel :lol!:  
A SuperNait csak álmaimban fordul elő, van egy fétisem értékhatárra, az 5-ös a szereplője: autót 5 mFt-ig, HiFi fő komponenst 500 eFt-ig (azért hangfalat és kábelt jóval olcsóbban) :kiraly: A hangfal jöhet "occsóért" érzés a Tannoy MX1 vs többezer fontos elektronikák ultra jó minősítés HFC által, írás óta van

Merjünk csak nagyot álmodni, habár 500-ért SN nem valószinű, de az XS-szel még megeshet :lol!:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Nálam ma este könnyű szórakoztató zenei blokk megy, vidámságra, könnyedségre vágyom: Frank Sinatra, Tony Bennett, Stevie Wonder. A Fly Me to the Moon már lement vagy három különböző verzióban  :lol!:
Itt Madeleine Peyroux szól... :lol!:

Jót tett a Konnekt alatt a fahasábocska!!

Szuper.

Madeleine Peyroux kiváló bejáratáshoz, kb 10-15 dB dinamikája van 0 dB alatt, így jól terheli az erősítőt például. Ennek ellenére nem szól rosszul, a hangmérnök elég jól csinálta a dolgát :kiraly: Azért persze jó zene is, megvan tőle két cd is.

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: suprnova »

A SuperNait csak álmaimban fordul elő, van egy fétisem értékhatárra, az 5-ös a szereplője: autót 5 mFt-ig, HiFi fő komponenst 500 eFt-ig (azért hangfalat és kábelt jóval olcsóbban) :lol!: A hangfal jöhet "occsóért" érzés a Tannoy MX1 vs többezer fontos elektronikák ultra jó minősítés HFC által, írás óta van
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Nálam ma este könnyű szórakoztató zenei blokk megy, vidámságra, könnyedségre vágyom: Frank Sinatra, Tony Bennett, Stevie Wonder. A Fly Me to the Moon már lement vagy három különböző verzióban :lol!:
Itt Madeleine Peyroux szól... :lol!:

Jót tett a Konnekt alatt a fahasábocska!!

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

A Naim fórumon találtam. Közeli kép pókhálón csüngő vízcseppekről.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Azért remélem néha még beballag a stúdióba majd Billy bácsi és csapkod egy párat a dobverővel. :lol!:
Ennek hatására (is) bekészítettem a meghallgatandó sorba a King Crimson pár lemezét (Larks'.., Starless and Bible Back, Red).

Nálam ma este könnyű szórakoztató zenei blokk megy, vidámságra, könnyedségre vágyom: Frank Sinatra, Tony Bennett, Stevie Wonder. A Fly Me to the Moon már lement vagy három különböző verzióban :lol!:

Jolida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Jolida »

Azért remélem néha még beballag a stúdióba majd Billy bácsi és csapkod egy párat a dobverővel.
Ennek hatására (is) bekészítettem a meghallgatandó sorba a King Crimson pár lemezét (Larks'.., Starless and Bible Back, Red).
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Érdekes az új játékszerem, Squeezebox Duet, flac-ban és ape-ban próbálgatom, úgy tűnik a Linn CD részét reggelire megeszi. Egy komolyabb táppal is meg szeretném hallgatni USA-ból 200 dollár lenne plusz járulékos költségek... Izgalmas SuperNait-ra kötve lenne annak dacjával hallgatva :lol!: Digit kimenete 16,-24bit 44,1,-48kHz-t tud. A "tömörítést" EAC-al flac frontenddel és az új üdvöskével dBpoweramp-al végzem, eddig az utóbbi rippje viszi a pálmát.
Erős meggyőződésem az Nait XS/Promitheus NOS DAC kombinációval együtt töltött majd' két hét után, hogy ez jobban illeszkedhet a Duet és a Quad hangfal hangjához, mint a Supernait. Habár anno a Supernaitot más hangfallal hallgattam, mint az XS-t, de erős visszafogottsággal is csak azt mondhatom, hogy az árához képest egy igen, igen, igen, igen jó erősítő :kiraly:

Tessék bátran kisebben, olcsóbban is gondolkozni

A Supernait válogatósabb lehet a forrást és a hangfalat tekintve, de persze nem lebeszélni akarlak a több pénz elköltéséről való gondolkodásban :lol!:

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Érdekes az új játékszerem, Squeezebox Duet, flac-ban és ape-ban próbálgatom, úgy tűnik a Linn CD részét reggelire megeszi. Egy komolyabb táppal is meg szeretném hallgatni USA-ból 200 dollár lenne plusz járulékos költségek... Izgalmas SuperNait-ra kötve lenne annak dacjával hallgatva Digit kimenete 16,-24bit 44,1,-48kHz-t tud. A "tömörítést" EAC-al flac frontenddel és az új üdvöskével dBpoweramp-al végzem, eddig az utóbbi rippje viszi a pálmát.
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Bill Bruford abbahagyja a koncertezést:http://www.dprp.net/news/index.php

A lényeget idemásoltam:
BILL BRUFORD: Bill retires from public performance
After 41 years of moving the percussive pulse in music and raising people's pulses in general, Bill Bruford has announced his retirement from public performance, effective from January 1st 2009. Bill's contribution to music is celebrated by the release of two new anthologies covering his solo career.

Azért remélem néha még beballag a stúdióba majd Billy bácsi és csapkod egy párat a dobverővel.

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: fis_5691 »

Bill Bruford abbahagyja a koncertezést:
http://www.dprp.net/news/index.php

A lényeget idemásoltam:
BILL BRUFORD: Bill retires from public performance
After 41 years of moving the percussive pulse in music and raising people's pulses in general, Bill Bruford has announced his retirement from public performance, effective from January 1st 2009. Bill's contribution to music is celebrated by the release of two new anthologies covering his solo career.
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na most már tudom kinek kell szólni ha valahol huzat van

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Szia penna...Szívesen vennénk a véleményed a hifi/Milyen CD-t topikban a PC alapú zenehallgatásról a véleményed, mert vannak némi ellenvetések, és úgy gondolom te kicsit jobban otthon vagy ebben a témában.
Értekeztem egyet :lol!:

Köszi ..

Rögtön le is csendesedett a topik :lol!:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Csak halkan jegyzem meg hogy a HD Tracks-ról sikerült nagy felbontású felvételeket vennem, bár csak USA regisztrációval menne, ha a fizetésnél egyből a Paypal-ra mentek (már akinek van), nem kérdez semmit, fizetsz és már kezdődik is a letöltés!!! :lol!:
Ui. előtte az alap regisztrációt azért meg kell csinálni, de címet nem adtam meg, mert csak USA lehetőségeket ad.

Micsoda trükk

Vendég

Szia penna...Szívesen vennénk a véleményed a hifi/Milyen CD-t topikban a PC alapú zenehallgatásról a véleményed, mert vannak némi ellenvetések, és úgy gondolom te kicsit jobban otthon vagy ebben a témában.
Értekeztem egyet :lol!:

Köszi ..

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: fis_5691 »

Csak halkan jegyzem meg hogy a HD Tracks-ról sikerült nagy felbontású felvételeket vennem, bár csak USA regisztrációval menne, ha a fizetésnél egyből a Paypal-ra mentek (már akinek van), nem kérdez semmit, fizetsz és már kezdődik is a letöltés!!!

Ui. előtte az alap regisztrációt azért meg kell csinálni, de címet nem adtam meg, mert csak USA lehetőségeket ad.
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Értekeztem egyet

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

.. ez bizony annyira Mana, mint én balett táncos...
No erre azért befizetnék. :lol!:
Megjelent előttem a látvány, amint megjelensz tütüben.... :lol!:

Most hogy jobban belegondoltam, lehet, hogy ki kellett volna tenni tényleg a korhatárkarikát a gondolatra is, a pirosabb fajtából

Jolida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Jolida »

.. ez bizony annyira Mana, mint én balett táncos...
No erre azért befizetnék.
Megjelent előttem a látvány, amint megjelensz tütüben.... :lol!:
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3

Vendég

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Prog rock kedvelők figyelem: 
Február 25-én Japánban 12 King Crimson cd-t adnak ki, az új, MemoryTech által kifejlesztett, meglévő cd játszókkal kompatibilis, a szokásos alumínium helyett különleges ezüst ötvözettel bevont HQCD hordozón. Japánosan igényes csomagolásban. Egy helyen láttam előrendelést, ott sajnos 61 dollár egy CD ára

Ezek lesznek:

KING CRIMSON Beat (2009 Japanese exclusive limited edition 8-track HQCD)
KING CRIMSON Three Of A Perfect Pair (2009 Japanese exclusive limited edition 15-track HQCD)
KING CRIMSON In The Wake Of Poseidon (2009 Japanese exclusive limited edition 10-track HQCD)
KING CRIMSON Lizard (2009 Japanese exclusive limited edition 5-track HQCD)
KING CRIMSON Islands (2009 Japanese exclusive limited edition 6-track HQCD)
KING CRIMSON Earthbound (2009 Japanese exclusive limited edition 5-track HQCD)
KING CRIMSON Larks' Tongues In Aspic (2009 Japanese exclusive limited edition 6-track HQCD)
KING CRIMSON Starless And Bible Black (2009 Japanese exclusive limited edition 8-track HQCD)
KING CRIMSON Red (2009 Japanese exclusive limited edition 5-track HQCD)
KING CRIMSON USA (2009 Japanese exclusive limited edition 9-track HQCD )
KING CRIMSON Discipline (2009 Japanese exclusive limited edition 8-track HQCD)
KING CRIMSON In The Court Of The Crimson King (2009 Japanese exclusive limited edition 5-track HQCD)

http://eil.com/shop/artistlist.asp?arti ... ng-crimson

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Prog rock kedvelők figyelem:

Február 25-én Japánban 12 King Crimson cd-t adnak ki, az új, MemoryTech által kifejlesztett, meglévő cd játszókkal kompatibilis, a szokásos alumínium helyett különleges ezüst ötvözettel bevont HQCD hordozón. Japánosan igényes csomagolásban. Egy helyen láttam előrendelést, ott sajnos 61 dollár egy CD ára

Vissza: “KV Fórum”