Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gumicsont

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
szami
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: szami »

Én nem kapok semmit?Elég sok hozzá szolásom volt

De.
Ínhüvelygyulladást.

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Andru »

Húha! Ennyi hsz-t!!!   
Így hamarabb lesz játék! 

A francba még a kérdéseket sem állítottuk össze.

Akkor siess!

Törölj elötte igy több a játék rizikoja jobban kell figyelni a hogy ha megakarja kapni az ajándékot :taps:

Tényleg ha már játék:

Én nem kapok semmit?
Elég sok hozzá szolásom volt

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Törlődtek valamikor hsz-ek amikért a mai napig veritek a port. Megtörténtek, nem lehetne ezen túllépni?
Nem. Te tégy legjobb belátásod szerint, biztosíthatlak, én is azt teszem.

A többi részt nem kommentálnám, mert önmagáért beszél.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

Vendég

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Vendég »

itt ez lett a szokás, ha tetszik ha nem.
Aha... Majd szólok, ha ez mégsem okés így.

Mert mi a bajod ezzel? Téged hol érintenek azok a szabályok? Teszel olyan dolgot amiért érintene bármi? Nem vettem még észre.

Viccelsz??? Ez az egész hóbelebanc törlődni fog, lehet perceken belül... (Bár ne lenne igazam.)

Egy csomó hsz-em törlődött már, ami nem séretett semmiféle szabályzati pontot. És sok más ember is járt így. Soha nem jött indoklás (legalábbis nekem). Nekem az nem indoklás, hogy flame-nek minősített vita része volt. A miértekre vonatkozó érdeklődésem is törlődött. Nem egy ember ki van zárva. Többek közt Bigi, aki válaszolni sem tud arra, amit AT állít róla.

Hogy szerinted ez rendben van, az engem sem meg nem lep, sem nem érdekel. Szerintem viszont nincs, és ennek viszont utána fogok járni.

Ajsa nem tudom, hogy fogalmazzak. Törlődtek valamikor hsz-ek amikért a mai napig veritek a port. Megtörténtek, nem lehetne ezen túllépni? Vitáknak meg valóban nincs helye, legalábbis ami nem a topik témája. És szerintem szakmai topikok ne is legyenek tele személyeskedő vitákkal. Ez itt ugyan csevegő, de sajnos a viták sokszor nem egészséges viták, hanem veszekedésekké fajulnak. Az már nem jó dolog. Erre pedig tuti van megoldás, hogy ne ez legyen a fórum heti szinten legtöbbet firtatott kérdése. Kompromisszumokat kell kötni, és a tulajdonossal kell megbeszélni a sértettek problémáit, nem a közösbe...Ez az én véleményem, mindenre van megoldás, de mindenkinek engedni kell valamiben. Biztos, hogy van megoldás ebben a kérdésben is, csak meg kell találni és beszélni.

szami
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

Igy hogy lehet összehozni az embereket ha már a játékba felmerülö kérdés a törlés :taps:
Ez nem volt szép. :box:

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

És ráadásul én őslakos vagyok. :taps:

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

De általában csend van, de mikor jön egy vitázó kedvű alak, érdekes ti mindig ott vagytok egyből. Akkor akad mondanivaló hirtelenjében. Na ezt nekem senki ne mondja, hogy nem szándékos és nem valami ellen van.
szerintem rosszul ítélsz meg dolgokat...

Lehet , hogy rosszul ítélek meg sok mindent, de még senki nem mondta ennek az ellenkezőjét. Én csak azt tudom elmondani amit én látok, és én azt látom, hogy sokan akkor jelennek meg mikor valahol vita van. Mint a hiénák az áldozat körül...És a vitáknak a vége mindig egy személy ellen szól, állandóan.Ha valaki nekem ezt értelmesen eltudja mondani miért van ez így, az előtt meghajolok :taps:

Már elmagyaráztam Neked írásban többször, példákkal szemléltetve a dolgot.
Értsd már meg, hogy soha nem fogod megérteni....

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

Na hadnézzem mi lesz a nyeremény  
Hol találom a topicját

A topikja itt van:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=12546

A nyeremény a kereskedőktől függ.
De itt nem is az a lényeg.

A játék összehozza az embereket, lehet közben poénkodni,
jókat röhögni, stb.

Re: ATC:

"Délután megnéztem,hogy tavaly júliusban,ha jól emlékszem,akkor volt a csúcs nap 1350 .Gondolom akkor volt a játék.
AT most is ki kellene találni egy jó játékot a 666666-ok beírás alkalmával.
Ez lenne a Tele6 játék.
Erre felajánlok egy Jungson JA66-os erősítőt.
Lehet,hogy érdemes lenne ennek egy topicot nyitni.
Az 500000-es játék nagyon népszerű volt,de most valahogy másképp kellene csinálni.
Előtte egy nappal ki kellene kapcsolni a számlálót és azok játszhatnának,akik aznap ott vannak,vagy valami hasonló.Ez megérne egy misét.
A kereskedők is talán beszállak pár aprósággal. "

Első eldöntendő kérdés:

A 666.666 HOGYAN értelmeződjön, azaz, hogy MI a 666.666:

- a 666.666. aktív (nem törölt) hozzászólás az adatbázisban
- a 666.666 számot viselő POST code

Az első bármikor változhat, ha törölnek előle valamit
A második fix.

Én az utóbbit preferálnám.

Amit meg lehet tenni az az, hogy az előtt a nap előtt, amikor a játék várhatóan győztest hirdet - felfüggesztenénk a regisztrációkat, azaz, csak az játszhatna, aki már itt van.

A 666.666 viszont "sajnos" nem az a szám, aminél igazából sok játéktér lenne, az majd a 999.999-nél lesz, ahol ugye az 1.000.000. beírás lenne a fődíj, de a 999.999 és az 1.000.001 lenne az, ami szintén cool számra jönne ki.

Mások, ötletek? smile.gif

Igy hogy lehet összehozni az embereket ha már a játékba felmerülö kérdés a törlés :taps: :box:

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Mert mi a bajod ezzel? Téged hol érintenek azok a szabályok? Teszel olyan dolgot amiért érintene bármi? Nem vettem még észre.

Viccelsz??? Ez az egész hóbelebanc törlődni fog, lehet perceken belül... (Bár ne lenne igazam.)

Egy csomó hsz-em törlődött már, ami nem séretett semmiféle szabályzati pontot. És sok más ember is járt így. Soha nem jött indoklás (legalábbis nekem). Nekem az nem indoklás, hogy flame-nek minősített vita része volt. A miértekre vonatkozó érdeklődésem is törlődött. Nem egy ember ki van zárva. Többek közt Bigi, aki válaszolni sem tud arra, amit AT állít róla.

Hogy szerinted ez rendben van, az engem sem meg nem lep, sem nem érdekel. Szerintem viszont nincs, és ennek viszont utána fogok járni.

szami
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

Hol találom a topicját

A topikja itt van:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=12546

A nyeremény a kereskedőktől függ.
De itt nem is az a lényeg.

A játék összehozza az embereket, lehet közben poénkodni,
jókat röhögni, stb.

:taps:

Vendég

Gumicsont

Mert mi a bajod ezzel? Téged hol érintenek azok a szabályok? Teszel olyan dolgot amiért érintene bármi? Nem vettem még észre. Csak azt látom, ha vita van akkor jössz te is, és véded azokat akik valami miatt nemtetszésük fejezik ki. Ezt akar nevezhetném összetartásnak is. De nem lenne egyszerűbb normális körülmények közt ezt az illetékes személlyel megbeszélni, mint a fórumot teleszórni vitákkal? Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen valami megoldás ami jó mindenkinek.

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Ahogy az is, hogy Bigivel személyesen is szoktam találkozni, és az emilcímem is tudja, ahová írni is szokott. Azaz, nem szorul fogadatlan prókátorra.

Az én általam írottakat is idecitáltad.

Tigris: ez nem undorító, ha AT teszi?

Ajsa emberi szempontokat nézve ez az egész az, arra esetleg nem lehet megoldást találni, hogy ne legyenek ezek az állandó viták? Nem hinném, h Béla is ellene lenne olyan dolgoknak amik nem vitát hanem békességet hoznak...

Engem a vita sosem zavart. A vita előre visz... fura is, hogy itt olyan sokat tiltakoztok ellene. Persze a vitához érvek, ellenérvek kellenek... a törlés, a zárt topicba szerkesztés az nem módszer egy vitában.

szami
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

...arra esetleg nem lehet megoldást találni, hogy ne legyenek ezek az állandó viták? Nem hinném, h Béla is ellene lenne olyan dolgoknak amik nem vitát hanem békességet hoznak...
:taps:

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Vendég

Gumicsont

Ahogy az is, hogy Bigivel személyesen is szoktam találkozni, és az emilcímem is tudja, ahová írni is szokott. Azaz, nem szorul fogadatlan prókátorra.

Ajsa emberi szempontokat nézve ez az egész az, arra esetleg nem lehet megoldást találni, hogy ne legyenek ezek az állandó viták? Nem hinném, h Béla is ellene lenne olyan dolgoknak amik nem vitát hanem békességet hoznak...

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

THX! 
De nem kell ajndék

Hogy nézne ki ha nyernék itt valamit?
Mit csinálnák vele?

Felajánlanám az AVX-en a legtöbb hozzászolással rendelkező tagnak   :taps:    :box:

Inkább annak, akinek 920 hsz-e van.
Én ugyanis használok kínai cuccokkat.

Hol találom a topicját

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

Andru akkor belehúzok és játssz, nekem úgy is kellene egy DVD- de nincs most lóvém
Ahoz nagyon sokat kéne irnod!

De elnézem ha nyernék Béla lenne nyertes

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Az már sokkal szomorúbb, amikor azt látom, hogy mennyien vannak olyanok, akik a hátam mögött egészen mást mondanak, mint amit a szemembe mondanak - és ez egyébként nem szokott érdekelni. Nagy bátorság hát mögött mást mondani, szembe pedig nem felvállalni a véleményt.

Viccelsz? Egy nyilvános fórumon, ahol ráadásul nincs törölgetés, hogyan lehet a hátad mögött beszélni?

Ha még itt tenném, ahol estére, ha atc ideér törlődni ez az egész, akkor még csak-csak érteném...

szami
V.I.P.
V.I.P.

Gumicsont

THX! 
De nem kell ajndék

Mit csinálnák vele?

Felajánlanám az AVX-en a legtöbb hozzászolással rendelkező tagnak :taps: :box:

Inkább annak, akinek 920 hsz-e van.
Én ugyanis használok kínai cuccokkat.

Vendég

Gumicsont

Andru akkor belehúzok és játssz, nekem úgy is kellene egy DVD- de nincs most lóvém

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

Te vagy a modi és nem is tudsz ezekről?

Nem vagyok moderátor. Már hetek óta még admin sem vagyok, csak az oldalt javítgatom, valamint segítek azoknak, akik nem tudják, mit hol találnak meg az admin felületen.

Csukd be a szemed minden rossz felett és csak a szépet lásd!Kiváncsi vagyok 1 év után mi lesz a véleményed a dolgokról!

Nem tudom, meg fogom látni. De egyben biztos lehetsz: Önállóan fogok dönteni és nem mások véleménye alapján.

Alakul a dolog!

Amugy saját vélemény amit irok!

Ha nem igy lenne idéznék :taps:

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gumicsont

Húha! Ennyi hsz-t!!!   
Így hamarabb lesz játék!  :taps:

Itt csak ez a lényeg?

A játék!

Irok még hátha hamarabb lesz játék igy jobb szivvel fogtok ide járni!Hátha kaptok valami szép dolgot.

Tudtam.

Az is legalább ilyen jó időtöltés, mint a vitatkozás.

Nem próbáltad még?

THX!

De nem kell ajndék

Mit csinálnák vele?

Felajánlanám az AVX-en a legtöbb hozzászolással rendelkező tagnak :taps: :box:

Psyron
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Psyron »

Akiknek baja van az ATC által forgalmazott termékekkel, miért nem írják le hogy pontosan melyikkel van problémájuk, mi nem tetszett benne stb? Mielőtt valaki rám támadna, elmondom hogy semmilyen érdekeltségem nincs az ATC-vel, csak rendeltam egy CAV FI-EX-et, amit 200 km-re ingyen elhoztak nekem, és azóta is örömmel használom. Tehát ha valakinek van negatív tapasztalata a TERMÉKEKKEL kapcsolatban, az írja le azt, ne a személyes érzelmeit.
Köszönöm.
Erősítő: Vincent SV-129 Hangfal: CAV FI-EX Hangfalkábel: CAV THX-600 Forrás: PC- TC Konnekt Live- Foobar IC: ValhallA AGSS Balanced Tápkábel: ValhallA CuAgII

Vendég

Gumicsont

Sentinel te egy normális ember vagy, legalábbis annak ismertelek meg a hozzászólásaid alapján. De mond meg nekem őszintén mi bajotok a személyes módszereivel? Mondj egy konkrét példát, vagy bármit amiben téged ért atrocitás atc részéről? Vagy akár ajsát?
Te tényleg ennyire.... vagy csak tetteted? :taps:

Menj és olvasd át jobban a topicot, amit emlegettél!

Akár lehetek hülye is ha te így gondolod...De abból, hogy körül irtok valamit, még semmit nem fogok megérteni...Konkrét példákkal nem tudtok szolgálni ami arra utal, hogy ezt tegyétek...

Érdekes, hogy sokaknak nem kellett magyarázni. Tessék már kinyitni a szemét! :box:

Kik azok a sokaknak? Az az egynéhány ember akik odaát vannak valami oknál fogva sértve érzik magukat? Ők persze , hogy értik mert magukra vettek valamit, vagy velük történt meg X dolog. De sok fórumos ebből csak a szervezett lázongást fogja látni. Persze nem kell senkinek sem elmondani semmit, nem is jogom ezt kérdőre vonni, de akkor ti se csodálkozzatok, hogy mi mást látunk benne! Igen elmondtátok egyszer, hogy nem tetszik a törölgetés, ez miatt van az egész? Mert ha igen akkor nem is foglak megérteni benneteket, itt ez lett a szokás, ha tetszik ha nem. Ha a tulaj úgy gondolja ez hiba akkor változtatni fog rajta, de attól mert ezt páran elfogadják még nem pártkatonák ahogy azt ti nevezitek. Ami véleményem volt azt én is elmondtam AT-nek is, érdekes megtudtuk beszélni azóta sincs harag. Ez hogy lehet,Nem értem

Vissza: “KV Fórum”