Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ÚJ SZÁMÍTÓGÉP GARANCIÁVAL!

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Yoshti »

"Mert így nem tudsz megvezetni senkit?
Ha ez a szándékod, nem itt kellene próbálkozni."

Senkit nem akarok és akartam megvezetni, nem úgy, mint egyesek!

"Ez aztán korrekt árképzés, csakhogy a piac nem így működik. Amikor kiléptél vele a boltból, onnantól pontosan a felét éri. Attól, hogy ez neked nem megy a fejedbe, attól még így van!"

Minden annyit ér, ammennyiért el tudod adni!

"Jogtiszta, könnyvel, matricával, dobozzal?
Bocs, de ezek után ezt kétlem."

Mik után kétled, hogy szerintetek drágábban adnám a gépet egybe, mint alkatrészként kerül? Igen jogtiszta, minden papírjával számlával! Hihetetlen mi? Te gondolom ilyet csak a kirakatban láttál.

"Szerintem nyugodtan. Csak azt is írd mellé, hogy megvan a kockázat, hogy a termék hibás, sérült, vagy egyszerűen csak rossz. Nincs garancia, vagy az érvényesítése sok utánajárással, és költséggel jár.
Ugyanis egy ebay-ről rendelt terméknél ez benne van a pakliban.
Itt viszont elmehetsz és a fennt nevezett dobozt élőben megnézheted és kipróbálhatod. És ennek ára van."

A nevezett hangfal is az ebayról van garancia nélkül, ja itt még a kipróbálásnak is ára van? Érdekes ez a kettős mérce.

"A beszerzési ár senkit sem érdekel. Az a doboz pedig, simán ér annyit.
Ugyanis nem egy tömegtermékről van szó, amelyik bármelyik sarkon, olcsóbban is megvehető, újonnan."

Ja ilyenkor a beszer ár senkit nem érdekel, csak az enyém! Megint a kettős mérce. Szerintem is ér annyit, keressen az eladó amennyit tud rajta! Nyílván azért vette!

"Érdekes, hogy mégis ezt a megoldást választottad.... "

De még így sem értitek...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Tényleg jó kis topic

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Robotka, úgy sem érti:)

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Nekem tényleg 60-ba volt....

Bocs, de ez itt senki sem érdekel...
Én a projektoromat 250e-ért vettem, most 50-ért tudnám eladni.

az xp is origi...

Jogtiszta, könnyvel, matricával, dobozzal?
Bocs, de ezek után ezt kétlem.

Én bukni nem akarok rajta és , ezért kérek 65-öt!

Ez aztán korrekt árképzés, csakhogy a piac nem így működik. Amikor kiléptél vele a boltból, onnantól pontosan a felét éri. Attól, hogy ez neked nem megy a fejedbe, attól még így van!

Engem az zavar, ahogy ezt tudtomra és esetleges érdeklődők tudtára adtátok!

Mert így nem tudsz megvezetni senkit?
Ha ez a szándékod, nem itt kellene próbálkozni.

...Ő valóban irreálisan sokat kér a beszerzési árhoz képest...

A beszerzési ár senkit sem érdekel. Az a doboz pedig, simán ér annyit.
Ugyanis nem egy tömegtermékről van szó, amelyik bármelyik sarkon, olcsóbban is megvehető, újonnan.

Majd én is linkeljek hirdetések mellé ebay linket, figyelmeztetve az esetleges vevőt, hogy rendelje házhoz onnan, mert még szállítással is sokkal olcsóbb lesz?

Szerintem nyugodtan. Csak azt is írd mellé, hogy megvan a kockázat, hogy a termék hibás, sérült, vagy egyszerűen csak rossz. Nincs garancia, vagy az érvényesítése sok utánajárással, és költséggel jár.
Ugyanis egy ebay-ről rendelt terméknél ez benne van a pakliban.
Itt viszont elmehetsz és a fennt nevezett dobozt élőben megnézheted és kipróbálhatod. És ennek ára van.

Nekem soha nem jutott volna eszembe magamtól Gnagy linkjébe üzletet rontani, de ha neki, vagy másnak az enyémbe szabad és úgy gondolja jogos is, akkor én is azt teszem!

A mondatodban ott a kulcsszó. "Jogos". A te vélemyénnyílvánításod más adásvételi topikokban, az nem jogos, hanem egy sértődött kisgyerek, gyermeteg, és értelmetlen bosszúja.
Ugyanis a te terméked újonnan, bontatlanul, olcsóbban, és itthon, Magyarországon megvehető (bármelyik sarkon), mint amennyiért árulod.
Az említett hangfalak viszont NEM!

Tudom a bosszú sem egy jó megoldás...
Érdekes, hogy mégis ezt a megoldást választottad....

Vendég

Ez már szándékos hitelrontás, fogalmam sincs milyen hanfalról beszélsz! Fejezzétek ezt be! Egy hangfalat hirdettem, azt elcseréltem utána egy másikra, egy fóromozóval! Miért kell ilyen gusztustalan módon kicsinálni valakit?! 

Azt nem neked írtam, hanem Batunak (lent)! Nézd meg légyszi! Valakivel összetévesztett sajnos, még ez is! Veled már tegnap lezártuk a vitát, úgy emlékszem békével!

aki mondja másra az mondja magára, nyenyenyenyeee

Ezt meg mire írtad? Nem néztél el valamit?

nem-nem, te néztél be valamit de nagyon

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez már szándékos hitelrontás, fogalmam sincs milyen hanfalról beszélsz! Fejezzétek ezt be! Egy hangfalat hirdettem, azt elcseréltem utána egy másikra, egy fóromozóval! Miért kell ilyen gusztustalan módon kicsinálni valakit?! 

Azt nem neked írtam, hanem Batunak (lent)! Nézd meg légyszi! Valakivel összetévesztett sajnos, még ez is! Veled már tegnap lezártuk a vitát, úgy emlékszem békével!

Ezt meg mire írtad? Nem néztél el valamit?

Vendég

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vendég

Én legalább nyíltan vállaltam, hogy 60-ért vettem, ami egy nagyáruházban 90 is megvan és 65-ért szeretném eladni!
Vannak itt olyanok, akik szerint ez nem korrekt, meghogy ez már nem is új, mert kijött a boltból, meg összerakásért, telepítésért nem kérhetek plusz pénzt, kétségbe vonják, hogy a lányomnak vettem!

Pedig vannak itt olyanok, GNAGY aki az ebay-en elmondása szerint saját magának vett egy Epos 15,2-es hanghafalat kb 90 ezer forintért, ami szerinte persze, hogy vadiúj bár hallgatja, de az én gépem szerinte használt! Az persze nem baj, hogy inkorrekt nódon ugyanannyit akar vele keresni, mint amennyiért vette, közben etet mindenkit hogy magának hozatta, utána rögtön el is adja! Ha valaki nem veszi észre, magától biztos nem mondja! Itt meg nekem okoskodik a racionális vevőkről! Hát vannak itt ilyen gerinctelen figurák is sajnos! Akkor mi is az én bűnöm?

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8929 ezt nézzétek meg légyszi!
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11952&st=0 és ezt is ahol hirdeti!

Milyen hangfal? Miről beszélsz? Nem árultam hangfalat?

most már kezdem ezt hinni hogy vagy nagyon hülye vagy és nem érted amit más ír vagy több személy lakozik benned.

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

És akkor a pcland árai, az Általad írt konfigurációra:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 - 10.440.- (Bruttó)
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling - 8.910.- (Bruttó)
Videó kártya: ATI Radeon X1550, 256 Mb, 128-bit, TV-out, DV-I, D-Sub HDTV - 6.240.- (Bruttó)
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2 - 5.340.- (Bruttó)
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2 - 10.170.- (Bruttó)
DVD író: LG dual layer - 5.910.- (Bruttó)
Ház: Codegen 350W 2 USB - 8.850.- (Bruttó)

A házból a legdrágábbat raktam be, ami ilyen tápegységgel van, mert nem volt konkrét típus.

Ez így összesen 55.860.- Bruttó, INGYEN összeszerelve!

Nekem tényleg 60-ba volt, hát vehettem volna olcsóbban is ha jobban utána nézek, de én nem kereskedelmi célból vettem! Én bukni nem akarok rajta és az xp is origi, ezért kérek 65-öt! Engem az zavar, ahogy ezt tudtomra és esetleges érdeklődők tudtára adtátok! Ahogy azt bosszuból én is tettem Gnagy topikjában! De ha szerinted az amit odaírtam taplóság, akkor amit ide írtak az miért nem az! Ő valóban irreálisan sokat kér a beszerzési árhoz képest, nyílvánvalóan azért is vette, hogy sokat keressen? Ez nem is baj, van akinek így is megéri, de akkor az én áramat, miért kellet nyílvánosan így lefikázni? Majd én is linkeljek hirdetések mellé ebay linket, figyelmeztetve az esetleges vevőt, hogy rendelje házhoz onnan, mert még szállítással is sokkal olcsóbb lesz? Szerinted ennek örülne a hirdető? Hát annyira biztos, mint ahogy én is örölök a linkjeiteknek! Érted mi a lényegi problémám? Nekem soha nem jutott volna eszembe magamtól Gnagy linkjébe üzletet rontani, de ha neki, vagy másnak az enyémbe szabad és úgy gondolja jogos is, akkor én is azt teszem! Megegyszer mondom, szerinte etikátlan más árait ilyen módon fikázni, tőlem is az volt és igen elismerem bosszúból tettem, hogy belássátok, ilyet nem szabadna, mert neki és másnak is fáj, ahogy nekem is! Tudom a bosszú sem egy jó megoldás...Föleg, mert szeretek is itt lenni, rengeteg hasznos dolgot lehet megtudni egymástól! Remélem békével lezárhatjuk ezt és nem lesznek rosszindulatú fikázások ezután, én nem teszem!!! Kérem más se tegye!!!

Vendég

Eddig ez az egyik legvicesseb topik...  

Kedves Yoshti

Próbálok nem agresszív, hitelrontó, kötöszködő lenni, a lehető legudvariasabban kérdezem:

Tényleg az a szituáció, hogy vettél egy gépet X ezer forintért, aztán most el akarod adni  X+9000 forintért, úgy hogy ha valaki ismeri az árgépet(www.argep.hu), akkor boltban, nulla kockázattal X-8 ezer forintért megveheti?

Ezentúl ha valaki tényleg nem bunkó, esetelg kicsit direkt stílusban de felveti, hogy ez így több sebből vérzik, akkor letorkollod?

A potenciális vevők közül immmár "elhagytad" azokat:

akik érzékenyek az agresszívitásra
akik nem akarnak plusz kockázatot vállalni, PLUSZ drágábban vásárolni
akik szimplán nem akarnak drágábban vásárolni
akik úgy gondolják, hogy AZONOS konfiguráció használtan és drágábban rosszabb bolt, mint újonnan és olcsóbban
akik nem akarnak 9000 forintot fizetni egy gép összerakatásáért

szóval kb. mindenkit...

szerintem még talán eladhatod. Itt már csak úgy, hogy leviszed az árat egy REÁLIS szintre.

mert NEM LEHET egy konfigot drágábban eladni miután kihozod a boltból, ez irreális

ha viszont tényleg ilyen áron akarod eladni, ne itt próbálkozz, mert itt racionális vásárlók vannak többnyire, ajánlom a vaterát, ott leeht hogy szerencséd lesz...

Üdv.:

gnagy

Az a helyzet amit írtam! Hogy érted, hogy drágábban? A hangfalaknál Hudomeldbe kötötettek bele, mert sokkal olcsóbban vette meg előzőleg az oszrák e-bay-en itt rátett egy csomót, de valakinek megérte így is! Nem mindenki jár utána ennyit a legjobb ár miatt, egy ilyen gép összerakva egy kereskedésben is drágább mint én adom! Ha nem tetszik és valakinek sok az ár, vegye meg külön és rakja össze ő maga, ha ért hozzá, valamennyit spórolhat ő is! Nincs két hete, hogy vettem 60-ért, a gép használatra kész, dobozában várja sorsát! Szerintem reális a 65, ha használtam volna valamennyit olcsóbban adnám, ahogy mást is, amit hirdetek! Én is vettem már itt cuccot és alkudtam, ha lehetett, ha nem megvettem annyiért ha kellett! Van ami irreálisan sokért van itt hirdetve, mégsem alázom le vevői előtt, mert szerintem ez nem korrekt, legyen szerencséje az eladónak, a vevő dönti el úgyis, hogy megéri-e neki!

Üdv.

elfelejtettem valamit,
nem akarom megsérteni senkinek sem a véleményét, önérzetét.
de te egy nevettséges vagy

Vendég

Eddig ez az egyik legvicesseb topik...  

Kedves Yoshti

Próbálok nem agresszív, hitelrontó, kötöszködő lenni, a lehető legudvariasabban kérdezem:

Tényleg az a szituáció, hogy vettél egy gépet X ezer forintért, aztán most el akarod adni  X+9000 forintért, úgy hogy ha valaki ismeri az árgépet(www.argep.hu), akkor boltban, nulla kockázattal X-8 ezer forintért megveheti?

Ezentúl ha valaki tényleg nem bunkó, esetelg kicsit direkt stílusban de felveti, hogy ez így több sebből vérzik, akkor letorkollod?

A potenciális vevők közül immmár "elhagytad" azokat:

akik érzékenyek az agresszívitásra
akik nem akarnak plusz kockázatot vállalni, PLUSZ drágábban vásárolni
akik szimplán nem akarnak drágábban vásárolni
akik úgy gondolják, hogy AZONOS konfiguráció használtan és drágábban rosszabb bolt, mint újonnan és olcsóbban
akik nem akarnak 9000 forintot fizetni egy gép összerakatásáért

szóval kb. mindenkit...

szerintem még talán eladhatod. Itt már csak úgy, hogy leviszed az árat egy REÁLIS szintre.

mert NEM LEHET egy konfigot drágábban eladni miután kihozod a boltból, ez irreális

ha viszont tényleg ilyen áron akarod eladni, ne itt próbálkozz, mert itt racionális vásárlók vannak többnyire, ajánlom a vaterát, ott leeht hogy szerencséd lesz...

Üdv.:

gnagy

Az a helyzet amit írtam! Hogy érted, hogy drágábban? A hangfalaknál Hudomeldbe kötötettek bele, mert sokkal olcsóbban vette meg előzőleg az oszrák e-bay-en itt rátett egy csomót, de valakinek megérte így is! Nem mindenki jár utána ennyit a legjobb ár miatt, egy ilyen gép összerakva egy kereskedésben is drágább mint én adom! Ha nem tetszik és valakinek sok az ár, vegye meg külön és rakja össze ő maga, ha ért hozzá, valamennyit spórolhat ő is! Nincs két hete, hogy vettem 60-ért, a gép használatra kész, dobozában várja sorsát! Szerintem reális a 65, ha használtam volna valamennyit olcsóbban adnám, ahogy mást is, amit hirdetek! Én is vettem már itt cuccot és alkudtam, ha lehetett, ha nem megvettem annyiért ha kellett! Van ami irreálisan sokért van itt hirdetve, mégsem alázom le vevői előtt, mert szerintem ez nem korrekt, legyen szerencséje az eladónak, a vevő dönti el úgyis, hogy megéri-e neki!

Üdv.

már ne is haragudj de én még az életben nem hallottam olyat hogy egy kereskedésben pénzér rakják össze amit ott vettél, ha beviszel egy halom cuccot hogy rakják össze akkor kerül pénzbe, de valahol mindent megveszel az a legalapabb hogy kérésre összerakják, de amúgy nagyon nagy dolog egy gépet összerakni, kemény 20 perces meló.
mondjuk ha ilyen gány kodegen házba akarnál berakatni egy gépet én is pénzt kérnék az összerakásért, mert feldarabolja az ember karját a géppel vágott alumínium

Vendég

Mivel rontom?? Írjál nyugodtan, sőt, ha sokallod az árat azt is le lehet írni, nincs azzal baj, csak ne kötözködő hangnemben legyen! Én is írok a tiedbe korrekten és úgy veszem a kötözködés részedről is befejezve! 
én egy szót sem szóltam az árra, csk megkérdeztem hogy miért eladó ha új és valakinek lett szánva, nem tudom az alkatrészek árát úgyhogy fogalmam sincs, de a codegány házban egyből cserélnék egy tápot az tuti:)
a többivel nincs gond

Miért mi a baj a codegen táppal? A másik gépben is az van igaz, hogy az 450 W-os de egy jó ideje hibátlanul csendben megy! Az eladóra meg van gari, ha mégis gáz lenne vele!

lényegtelen hogy hogy megy, majd amikor megsüti az egész gépet akkor elmondhatod hogy legalább csendben tette:)

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Igen!
Mivel:
- más topikjában bosszúból belerondítasz (a saját témáddal kapcsolatban)
- minősíthetetlen hangnemet használsz másokkal szemben.

A történet sosem úgy kezdődik, hogy a másik visszaütött.
Olvasva Robotk@ hsz-t, nem hinném, hogy ezek után itt sok babér teremne számodra a gépeddel kapcsolatban.
Sajnálom, ha nem érted meg a dolgokat, amire páran megpróbáltuk felhívni a figyelmed .
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yoshti 
Megbocsáss, de amit gnagy epos topikjában művelsz, az már a taplóság netovábbja.
Legyen akkor itt 2 példa a sok közül az ingyenességre:
pcground - ajánlom figyelmedbe az alábbi sort: "Konfiguráció összeszerelés ( komplett gép vásárlása esetén ) díjtalan"
pcland - itt a megfelelő sor: "Konfiguráció összeszerelés nálunk vásárolt alkatrészekbõl: ingyenes, beleértve szoftware installálást (OEM)"

Sok szerencsét!
Valahogy nem tudom miért, de ez jut eszembe: "Mondhatod a vaknak, hogy pirkad...."

Miért, amit itt műveltek néhányan az nem volt taplóság! Én korrektül hirdetek, nem pl. 5 év nem létező garanciával és nem 100%-os haszonnal! Mégis én vagyok a tapló?

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Yoshti

Megbocsáss, de amit gnagy epos topikjában művelsz, az már a taplóság netovábbja.
Legyen akkor itt 2 példa a sok közül az ingyenességre:
pcground - ajánlom figyelmedbe az alábbi sort: "Konfiguráció összeszerelés ( komplett gép vásárlása esetén ) díjtalan"
pcland - itt a megfelelő sor: "Konfiguráció összeszerelés nálunk vásárolt alkatrészekbõl: ingyenes, beleértve szoftware installálást (OEM)"

Sok szerencsét!
Valahogy nem tudom miért, de ez jut eszembe: "Mondhatod a vaknak, hogy pirkad...."
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Yoshti, 
Te vásárolnál olyan dolgot 65e-ért, amit boltban, bontatlanul megvásárolhatsz 60-ért?
De  inkább 55-ért...

Hm?

Egyben? Melyik boltban? Linkeld ide, légyszi!

Alkatrészenként bármelyik boltban.
Ha egy helyen vásárolod meg, sok helyen ingyen összerakják.

Aha, sejtettem, hogy nincs, én is megnéztem! Sok helyen meg a telepítésért is 5000 kérnek, hát én is ennyivel kérek többet összerakással együtt. Gáz?

Na, csak mert ráértem 5 percet, meló közben:

Nehogy azt mond, hogy nincs link!!!

www.pcland.hu

Idézet a főoldalról:

Ingyenes összeszerelés:

A kosárba dobott alkatrészek kompatibilitását ellenõrizzük, belõlük INGYENES szereléssel konfigurációt építünk, amennyiben a -megrendelés- oldalon bejelöli a
-Konfigurációhoz kérném az ingyenes összeszerelést- melletti....

És akkor a pcland árai, az Általad írt konfigurációra:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 - 10.440.- (Bruttó)
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling - 8.910.- (Bruttó)
Videó kártya: ATI Radeon X1550, 256 Mb, 128-bit, TV-out, DV-I, D-Sub HDTV - 6.240.- (Bruttó)
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2 - 5.340.- (Bruttó)
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2 - 10.170.- (Bruttó)
DVD író: LG dual layer - 5.910.- (Bruttó)
Ház: Codegen 350W 2 USB - 8.850.- (Bruttó)

A házból a legdrágábbat raktam be, ami ilyen tápegységgel van, mert nem volt konkrét típus.

Ez így összesen 55.860.- Bruttó, INGYEN összeszerelve!

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yoshti, 
Te vásárolnál olyan dolgot 65e-ért, amit boltban, bontatlanul megvásárolhatsz 60-ért?
De  inkább 55-ért...

Hm?

Aha, sejtettem, hogy nincs, én is megnéztem! Sok helyen meg a telepítésért is 5000 kérnek, hát én is ennyivel kérek többet összerakással együtt. Gáz?

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Yoshti, 
De  inkább 55-ért...

Hm?

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yoshti, 
De inkább 55-ért...

Hm?

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Yoshti,

De inkább 55-ért...

Hm?

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Csak inkorrektnek lenni? Egyébként az nem fenyegetés, csak ami visszajár, de az érintettel, már túl vagyunk ezen. Itt nagyon sokan árulnak ebay-os fillérekért vásárolt cuccot, hogy utána hülyére keressék magukat, miért nem figyelmeztetik őket, hogy ne itt, hanem az ebay-en vedd meg! Én is vettem itt egy mélyládát 70 ezerért, amit az osztrák ebay-en vettek tizenakárhányezerért! Senki nem szólt!
Nem akartam többet beleszólni de ez nevetséges.
Az ebayes dolgoknál az van, hogy azért tudják eladni, mert még így is a bolti árnál jóval olcsóbban adják.
Vagyis pl. egy 100.000-es hangfalat 70.000-ért megéri megvenni, még akkor is ha az eladó azt jóval olcsóbban vette.
Ebben az esetben senki nem ver át senkit.
De te a bolti árnál drágábban akarsz eladni valamit...
Mielőtt kereskedéssel akarsz foglalkozni minimális gazdasági és matematikai alapismeretek nem ártanának....
Egy cucc sajnos nem attól lesz új vagy használt, hogy te otthon használtad-e vagy dobozban állt, hanem attól, hogy kihoztad a boltól, innen kezdve használt, csak akkor tudod eladni, mint újat, hogy ha bontatlan dobozban van.
Ezt a gépet nagy szerencsével el lehet talán adni 50-ért, de inkább max. 45-ért.
Az egyik hozzászólásodban említetted, hogy van hozzá jogtiszta XP, ha ez igaz és megvan minden matrcia, könyvek, számla, akkor reálisabb a 60.000-es ár.

És ezt nem azért írom, hogy belédkössek, semmi hátsó szándék nincs mögötte.

Ha nem az alkatrészárat nézzük, hanem az áruházi gép árat (hiszen én sem alkatrészeket árulok), akkor én is kb. 20-30-al olcsóbban adom, amire csak "egyszer használatos" vista, vagy linux van telepítve lemezek nélkül!

Az ebayes cuccokról annyit, hogy valaki korrektnek érzi közel 100% hasznát, valaki meg jól lealázza a másikat, hogy mit képzel magáról, hogy ennyiért adja, amikor még a kép is az ebay-ról van!

Lásd az alábbi linket, az elejétől:

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11943

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Csak inkorrektnek lenni? Egyébként az nem fenyegetés, csak ami visszajár, de az érintettel, már túl vagyunk ezen. Itt nagyon sokan árulnak ebay-os fillérekért vásárolt cuccot, hogy utána hülyére keressék magukat, miért nem figyelmeztetik őket, hogy ne itt, hanem az ebay-en vedd meg! Én is vettem itt egy mélyládát 70 ezerért, amit az osztrák ebay-en vettek tizenakárhányezerért! Senki nem szólt!
Nem akartam többet beleszólni de ez nevetséges.
Az ebayes dolgoknál az van, hogy azért tudják eladni, mert még így is a bolti árnál jóval olcsóbban adják.
Vagyis pl. egy 100.000-es hangfalat 70.000-ért megéri megvenni, még akkor is ha az eladó azt jóval olcsóbban vette.
Ebben az esetben senki nem ver át senkit.
De te a bolti árnál drágábban akarsz eladni valamit...
Mielőtt kereskedéssel akarsz foglalkozni minimális gazdasági és matematikai alapismeretek nem ártanának....
Egy cucc sajnos nem attól lesz új vagy használt, hogy te otthon használtad-e vagy dobozban állt, hanem attól, hogy kihoztad a boltól, innen kezdve használt, csak akkor tudod eladni, mint újat, hogy ha bontatlan dobozban van.
Ezt a gépet nagy szerencsével el lehet talán adni 50-ért, de inkább max. 45-ért.
Az egyik hozzászólásodban említetted, hogy van hozzá jogtiszta XP, ha ez igaz és megvan minden matrcia, könyvek, számla, akkor reálisabb a 60.000-es ár.

És ezt nem azért írom, hogy belédkössek, semmi hátsó szándék nincs mögötte.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Én legalább nyíltan vállaltam, hogy 60-ért vettem, ami egy nagyáruházban 90 is megvan és 65-ért szeretném eladni!
Vannak itt olyanok, akik szerint ez nem korrekt, meghogy ez már nem is új, mert kijött a boltból, meg összerakásért, telepítésért nem kérhetek plusz pénzt, kétségbe vonják, hogy a lányomnak vettem!

Pedig vannak itt olyanok, GNAGY aki az ebay-en elmondása szerint saját magának vett egy Epos 15,2-es hanghafalat kb 90 ezer forintért, ami szerinte persze, hogy vadiúj bár hallgatja, de az én gépem szerinte használt! Az persze nem baj, hogy inkorrekt nódon ugyanannyit akar vele keresni, mint amennyiért vette, közben etet mindenkit hogy magának hozatta, utána rögtön el is adja! Ha valaki nem veszi észre, magától biztos nem mondja! Itt meg nekem okoskodik a racionális vevőkről! Hát vannak itt ilyen gerinctelen figurák is sajnos! Akkor mi is az én bűnöm?

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8929    ezt nézzétek meg légyszi!
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11952&st=0  és ezt is ahol hirdeti!

amit most csinálsz az demagógia, és nem túl korrekt dolog, de délután ha több időm lesz majd elmagyarázom, hogy miért volt totálisan inkorrekt ,amit most irtál rólam. (kb 3 okból)

Az persze korrekt volt amit Te írtál, ugye?

Vendég

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8929 ezt nézzétek meg légyszi!
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11952&st=0 és ezt is ahol hirdeti!

amit most csinálsz az demagógia, és nem túl korrekt dolog, de délután ha több időm lesz majd elmagyarázom, hogy miért volt totálisan inkorrekt ,amit most irtál rólam. (kb 3 okból)

Vissza: “KV Fórum”