Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SONY NAV-U NV-U73TC
SONY NAV-U NV-U73TC
Sziasztok,
Kaptam egy új Sony navigációt. Mivel nekem van már egy így ennek nem igazán tudom hasznát venni, ha valakit érdekel írjon.
néhány adat:
SONY NV-U73TC navigáció
- Előre betöltött térképek 37 európai országhoz
- 4,3"-es, széles, fényes érintőképernyő fényvisszaverődés-mentes, ujjlenyomatokkal szemben ellenálló bevonattal
- A gesztusvezérlés lehetővé teszi a képernyőn egy egyszerű ábra felvételét az általános úticélok közé
- 2 GB rezidens Flash memória és Memory Stick Duo támogatás
- Többnyelvű működési mód
- Beépített TMC, amely valós idejű közlekedési információt szolgáltat az optimális útvonaltervezéshez
- A dinamikus útvonalinformáció megjeleníti, hogy az út során mi várható.
- Közérdekű helyek (keressen hoteleket, benzinkutakat stb.)
Lapos kivitelű széles képernyővel és teljes Európa térképpel rendelkező személyi navigációs készülék a Sony-tól, mely névgarancia a megbízhatóságra.
Műszaki jellemzők:
Kijelző méret: 4.3" TFT LCD
Kijelző felbontás: 480 x 272
Kijelző színek száma: 32 768
Kijelző tájolása (default): fekvő
Processzor (CPU): Intel PXA270, 300 MHz
Memória ROM: 2 GB
Memóriakártya: Memory Stick Duo
GPS-vevő: SiRFStarIII - 20 csatorna
TMC: beépített
Külső antenna csatlakozó
Csatlakozás: USB 2.0
Akkumulátor típus: Lithium-lon
Akkumulátor kapacitás: 890 mAh
Méret: 133 x 79 x 20 mm
Tömeg: 210 g
Térképszoftver: 37 országot tartalmazó (NAVTEQ térképek)
Ez a készülék már tudja a TMC -t is , ami ugyan még Mo.-on nem működik, de számos európai országban igen.
új ára az extreme digital nál 69 000 Ft. Ennek az árát megbeszéljük Van hozzá minden még külső GPS antenna is, ami nem része a gyári csomagnak.
üdv
F
UP!
SONY NAV-U NV-U73TC
Sziasztok,
Kaptam egy új Sony navigációt. Mivel nekem van már egy így ennek nem igazán tudom hasznát venni, ha valakit érdekel írjon.
néhány adat:
SONY NV-U73TC navigáció
- Előre betöltött térképek 37 európai országhoz
- 4,3"-es, széles, fényes érintőképernyő fényvisszaverődés-mentes, ujjlenyomatokkal szemben ellenálló bevonattal
- A gesztusvezérlés lehetővé teszi a képernyőn egy egyszerű ábra felvételét az általános úticélok közé
- 2 GB rezidens Flash memória és Memory Stick Duo támogatás
- Többnyelvű működési mód
- Beépített TMC, amely valós idejű közlekedési információt szolgáltat az optimális útvonaltervezéshez
- A dinamikus útvonalinformáció megjeleníti, hogy az út során mi várható.
- Közérdekű helyek (keressen hoteleket, benzinkutakat stb.)
Lapos kivitelű széles képernyővel és teljes Európa térképpel rendelkező személyi navigációs készülék a Sony-tól, mely névgarancia a megbízhatóságra.
Műszaki jellemzők:
Kijelző méret: 4.3" TFT LCD
Kijelző felbontás: 480 x 272
Kijelző színek száma: 32 768
Kijelző tájolása (default): fekvő
Processzor (CPU): Intel PXA270, 300 MHz
Memória ROM: 2 GB
Memóriakártya: Memory Stick Duo
GPS-vevő: SiRFStarIII - 20 csatorna
TMC: beépített
Külső antenna csatlakozó
Csatlakozás: USB 2.0
Akkumulátor típus: Lithium-lon
Akkumulátor kapacitás: 890 mAh
Méret: 133 x 79 x 20 mm
Tömeg: 210 g
Térképszoftver: 37 országot tartalmazó (NAVTEQ térképek)
Ez a készülék már tudja a TMC -t is , ami ugyan még Mo.-on nem működik, de számos európai országban igen.
új ára az extreme digital nál 69 000 Ft. Ennek az árát megbeszéljük Van hozzá minden még külső GPS antenna is, ami nem része a gyári csomagnak.
üdv
F