Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangfalak
Hangfalak
Szabad itt feltennem olyan kérdést, hogy a hangfal kábelezése hogyan van megoldva?:$ Vagy ez nem a megfelelő hely és inkább privátban volna ildomos erről érdeklődni? A következő héten van arra lehetőség Budapest vonzáskörzetében, hogy meghallgathassam őket? Be fognak engedni bárhova is, ha tudják, hogy elég kis anyagi kerettel bírok csupán?
A csatlakozókról ágazik Y-ban a vezeték a hangszórókra. Semmi extra követelmény nincs.
Természetesen meghallgatható nálunk Dunakeszin. De szerintem sehol sem okoz problémát a vásárlási szándék nélküli hallgatózás.
Köszönöm a gyors választ!
Egybéként azon tanakodtam, hogy miképpen érdemes a hangszórókhoz vezetni a kábelt, felragasztani az mdf falára vagy hagyni lógni enyhe ráhagyással, gondoltam ennek is van "beleszólása" a hangba. Mármint mindenképpen van, kérdés mennyi...
Hangfalak
Nagyon elgondolkodtat a pepperhorn. Sok szépet és jót hallottam róla.De vajon film nézéshez ennyire passzolna?
Ha szentségtörő voltam akkor majd megyek gyónni.
Semmi szentségtörés nincs, nyugodtan használható filmnézésre.
Hangfalak
Szabad itt feltennem olyan kérdést, hogy a hangfal kábelezése hogyan van megoldva?:$ Vagy ez nem a megfelelő hely és inkább privátban volna ildomos erről érdeklődni? A következő héten van arra lehetőség Budapest vonzáskörzetében, hogy meghallgathassam őket? Be fognak engedni bárhova is, ha tudják, hogy elég kis anyagi kerettel bírok csupán?
A csatlakozókról ágazik Y-ban a vezeték a hangszórókra. Semmi extra követelmény nincs.
Természetesen meghallgatható nálunk Dunakeszin. De szerintem sehol sem okoz problémát a vásárlási szándék nélküli hallgatózás.
Hangfalak
Azt hiszem még vannak körök amiket meg kéne futnom, mert rengeteg doboz van és el kéne döntenem, hogy melyik legyen a befutó. Elképzelhetô, hogy egyszer rászánom magam és elmegyek meghallgatni egy-két ilyen dobozt is. Sok jót hallottam a pepperhornról is.
Szerintem érdemes benézned hozzánk, hixen a Pepperen kiwül is legalább 5 féle hangsugárzot meg tudsz hallgatni 100körüli, wagy jowal alatta léwö áron. Hálisten elég nagy a kinálatunk mindenféle hangfalbol és erösitöböl egyaránt.
Szeretnék egy kisköltségvetésű (100eFt) stereo rendszert, jazz zenére. Hangfalnak a pepperhorn terveit szemeltem ki. Amit szeretnék saját magam megvalósítani. Tetszene a dolog, ha tényleg megépíthető lenne, ahogy olvastam sok helyen, ez a hangfal ezen tervekből, mármint ami ki van téve a honlapra, valóban megvalósítható. Az idő nem sürget, mert amúgy is tart még a zh-kal teli szorgalmi időszak, de szeretnék foglalkozni ezzel időről időre...
Szabad itt feltennem olyan kérdést, hogy a hangfal kábelezése hogyan van megoldva?:$ Vagy ez nem a megfelelő hely és inkább privátban volna ildomos erről érdeklődni?
A következő héten van arra lehetőség Budapest vonzáskörzetében, hogy meghallgathassam őket? Be fognak engedni bárhova is, ha tudják, hogy elég kis anyagi kerettel bírok csupán?
A válaszokat előre is köszönöm: Andris.
Hangfalak
Nagyon elgondolkodtat a pepperhorn. Sok szépet és jót hallottam róla.
De vajon film nézéshez ennyire passzolna?
Ha szentségtörő voltam akkor majd megyek gyónni.
-
Vendég
Hangfalak
Azt hiszem még vannak körök amiket meg kéne futnom, mert rengeteg doboz van és el kéne döntenem, hogy melyik legyen a befutó. Elképzelhetô, hogy egyszer rászánom magam és elmegyek meghallgatni egy-két ilyen dobozt is. Sok jót hallottam a pepperhornról is.
Szerintem érdemes benézned hozzánk, hixen a Pepperen kiwül is legalább 5 féle hangsugárzot meg tudsz hallgatni 100körüli, wagy jowal alatta léwö áron. Hálisten elég nagy a kinálatunk mindenféle hangfalbol és erösitöböl egyaránt.
Hangfalak
Én a Kairos iránt érdeklôdnék. Mennyire lenne jó páros a denon sztereóval? És mennyibe kerülne?
Gyere el, widd el a bemutato példányt, hallgasd meg, azt ha jo, akkor megegyezünk. A listaára 189e az Mk II-es ennek a duplája, de azt egyenlöre csak megrendelésre csináljuk.
Ez nagyon jól hangzik, de a rendszerem nem ér ennyit és ha megint elindulnék a lejtôn, akkor nem tudom hol lenne a végállomás, egyébként nem tudom miért, de olyan 100e-re gondoltam, de most ahogy nézem elég komoly cuccokból van, ráadásul valódi fa, nagyon tetszetôs darab. A másik a pepperhorn lenne, mint álló jelölt, már elég régóta töröm a fejem, hogy milyen hangfal lenne jó és egy darabig állandó, de még nem tudom eldönteni. Azt hiszem még vannak körök amiket meg kéne futnom, mert rengeteg doboz van és el kéne döntenem, hogy melyik legyen a befutó. Elképzelhetô, hogy egyszer rászánom magam és elmegyek meghallgatni egy-két ilyen dobozt is. Sok jót hallottam a pepperhornról is.
-
Vendég
Hangfalak
Én a Kairos iránt érdeklôdnék. Mennyire lenne jó páros a denon sztereóval? És mennyibe kerülne?
Gyere el, widd el a bemutato példányt, hallgasd meg, azt ha jo, akkor megegyezünk. A listaára 189e az Mk II-es ennek a duplája, de azt egyenlöre csak megrendelésre csináljuk.
Hangfalak
-
Vendég
Hangfalak
Szia bigi!Nézegettem itt a képeket, de Swans M1/M1s-t nem láttam Nálatok.
Hallottad már ezeket a dobozokat? Szerinted 9nm nagyon kevés nekik. Mennyire stílusfüggő dobozok ezek?
Üdv
Éppen wan akcioban M1 nálunk. A honlapon nézz xét kicsit jobban. Pl itt:
http://www.aq1.hu/beszam.htm
Ez nagyon jol xol 9nm-en is.
Milyen erösitöwel hajtanád?
Hangfalak
Szia bigi!
Nézegettem itt a képeket, de Swans M1/M1s-t nem láttam Nálatok.
Hallottad már ezeket a dobozokat? Szerinted 9nm nagyon kevés nekik. Mennyire stílusfüggő dobozok ezek?
Üdv
UPSakku.hu
-
Vendég
Hangfalak
Ettől féltem. A mai őrületnek megfelelő egybekonyhás előszobás kialakításnak köszönhetően, a nappali mérete meghaladja a 40nm-t. Meg persze minden más is ebben a légtérben zajlik, így zenehallgatásra csak egészen kivételes esetekben alkalmas. A szobák viszont ezen a 10nm-es limiten vannak. Ekkora alapterületen a mélyhangok többnyire csak intenzívek, vagy valóban mélyek is ? (10nm)
Ha keresztben teszed be a dobozokat, azaz a hosszanti oldalra, akkor lehet hogy jo lesz a hangzás a nagyszobában is. Odaadom kölcsön a bemutato dobozokat, azt majd probálgathatod.
A mérések szerint a hangdoboz 38Hz-25kHz-ig mén. Ha közel wan a hátso fal, akkor még lejjebb is mehet.
Ha kicsi a szoba, akkor a wixxawerödésektöl feldusul a mélytartomány. De az átwitel nem wáltozik. Azaz pont olyan mélyre mén le, mint akárhol máshol.
Hangfalak
Ettől féltem. A mai őrületnek megfelelő egybekonyhás előszobás kialakításnak köszönhetően, a nappali mérete meghaladja a 40nm-t. Meg persze minden más is ebben a légtérben zajlik, így zenehallgatásra csak egészen kivételes esetekben alkalmas. A szobák viszont ezen a 10nm-es limiten vannak.
Ekkora alapterületen a mélyhangok többnyire csak intenzívek, vagy valóban mélyek is ? (10nm)
A jó Hi-Fi...az varázslat.
-
Vendég
Hangfalak
Szia Bigi !
A Kairost max mekkora szobába ajánlanád ?
Nehéz erre wálaszolni...
A wolt Vámház köruti bemutato teremben nagyon jol xolt a hosszanti oldalon léwö elhelyezéssel. A szoba mérete 7,5m x 5,5m wolt. Ha a röwidebb oldalon helyeztem el öket, akkor már némi basszushiány wolt tapasztalhato. Az már tul nagy térnek bizonyult neki.
A mostani bemutato termünk 28 nm-es helységében rendkiwül jol xol. Ugyanakkor kiprobáltam a legkisebb xobában, ami 9nm-es, hát sajnos ott már tultengés tapasztalhato a mélytartományban.
Öxxefoglalwa, 10nm alá nem ajánlom, és 40nm fölé sem.
Hangfalak
Szia bigi !
A Kairost max mekkora szobába ajánlanád, 2,7m-es belmagasságnál ?
A jó Hi-Fi...az varázslat.
Hangfalak
Sziasztok,
egy haverom kedvett kapott a Pepperhorn megépítéséhez.
Egy Kenwood minihifi-re szeretné dugni, de annak a leírásában az szerepel, hogy 6-16Ohm-ig okés.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Üdv.
Nyugodtan rákötheti. Nem lex gondja.
...és normálisan is fog szólni?
Persze.
De nyugodtan hozzátok be és itt rákötjük a peppert, azt majd meghallgatjátok, h normális e?
Ok, szólok neki erről a frankó lehetőségről.
Köcc.
-
Vendég
Hangfalak
Sziasztok,
Egy Kenwood minihifi-re szeretné dugni, de annak a leírásában az szerepel, hogy 6-16Ohm-ig okés.
Üdv.
Persze.
De nyugodtan hozzátok be és itt rákötjük a peppert, azt majd meghallgatjátok, h normális e?
Hangfalak
Sziasztok,
Üdv.
-
Vendég
Hangfalak
Sziasztok,
Üdv.
Hangfalak
Sziasztok,
Üdv.
Hangfalak
Érdeklődni szeretnék, hogy az akciós SoundArt L2-es hangfalat meg lehet-e hallgatni a hétvégén?
Mint írtuk az akcióban is,a Sound Art hangfalak csak szegeden vannak.
Most jött be pár napja és már az idén nem fogunk szállítani ezekből,csak januárban.
Oké.
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Hangfalak
Érdeklődni szeretnék, hogy az akciós SoundArt L2-es hangfalat meg lehet-e hallgatni a hétvégén?
Mint írtuk az akcióban is,a Sound Art hangfalak csak szegeden vannak.
Most jött be pár napja és már az idén nem fogunk szállítani ezekből,csak januárban.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Hangfalak
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Hangfalak
Különben benn a bemutato termünkben wan NEA, léwén azt épp Schetl Laci terwezte. Hidd el, h az sem alkalmas ilyen zenék lejáccására.
Ezt alá tudom írni én is. Kicsit felülről mintha sávhatároltnak éreztem volna, emellett a középtartomány meseszerű volt. Különben lehet hogy az én fülem is hozzászokott kicsit a kiemelt magashangokhoz, ami objektív vizsgálathoz nem jó.
Hangfalak
Ja és akkor remélem félre tudtatok nekem rakni egy megvásárolható DACot. Ha megjön az előfok, akkor vinnék egyet, aztán ha jó, akkor maradna is.
Rendben, hétfőtől félre van téve egy D21, ítéletedre vár...
Ha csak fele olyan jó, mint az erősítőtök, akkor már nyert ügye van.