Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sennheiser HD580 precision eladó!
Még azzal kiegészíteném a dolgot, h egyikkel sem érzem, h a fejembe szól. Hátsó hangok direktbe nincsenek (igazából nem is vártam el), de szoktam érdekes dolgokat hallani és forgolódni a szobában, h ahh ez mi volt, honnan jött. Elég jól ki tudom találni, h mi hol van, szépen el vannak különítve a dolgok... Nem csak jobbról / balról szól, hanem lentről / fentről is és pozicionálása, mélysége is van a hangoknak. Tehát nem csupán lentről / fentről és jobbról / balról hallom a hangokat, hanem van távolsága a hangnak. Mindez pedig jó "mulatság". Gondolom ezt nem olcsó hangfalakkal lehet csak elérni. Visszatérve...: persze a fejemen van, csak azt próbálom leírni, h egy filmet véve példának, ha van egy mennydörgés és az jól van lekeverve, akkor a fejem fölött "messziről" hallom a hangját. Vagy ha egy vonat elmegy balról jobbra, akkor érezni h közeledik a messzi(!) bal oldalról és amikor elér hozzám, akkor olyan mintha átmenne rajtam, majd elmegy jobbra, egyre halkulva és nem csak annyit érzel, h balról jobbra ment, hanem amikor "átmegy" rajtad és jobbra elmegy, érezni is távolságát, távolodását és most nem arra gondolok itt, h egyre halkabban hallani a vonat hangját. Igazából nagyon komoly hangot lehet így összehozni "kevés" pénzből. Kevés, mert hangfalakkal ilyen hangokat szerintem 2X drágábban (vagy még drágábban?) lehetne összehozni. Főleg gondolok a sokak és számomra is problémát jelentő akusztikai bukfencekre. Amilyen jó a DAC vagy füles erősítő és persze füles és IC kábelek, az úgy fog szólni, nem szól közbe a környezet (az akusztika). Mást sem zavarok vele, éjjel is lehet robbantgatni. Sok pozitív előnye mellett a végére csak egyetlen negatív dolgot tudok említeni (ami minden fülesre igaz), azt h a fejeden van és bár van amikor kiráz a hideg egy pillanatra a hangoktól, de a testedben nem érzed (nem is érezheted) a mélyeket, ehhez hangfal kell (vagy mélynyomó). Sok pozitív előnye mellett ennek és a viselésének hátránya mellett, "nagyon" alacsony áron lehet jó hangra szert tenni, talán szemet lehet hunyni ennek az egy-két negatív dolognak. Végig általánosítottam az 501 és 580-ról, egyik résznél sem gondoltam konkrét típusa a kettő közül. De természetesen róluk volt szó.
newman?
Yesss.
Igazából az 501-es szebben szól, de inkább úgy mondom, h hosszabban hallgatató. Az 580-nak erőteljesebb mélye van és élesebb magasa, míg az 501-es magasai szépen le vannak kerekítve (nem levágva), csak az 580 néhol "karcol". Pedig az 580 részletesebb, mintha az 501 elnagyolná a részleteket, pedig nem, csak az 580-al jobban "láthatóak", jobban előtérbe kerülnek. De sokat tervezek fülessel filmezni és a 580-nak sokkal több mélye van. Zenében nem érezni különbséget a kettő között, legalábbis annyit nem, mint filmeknél, talán csak annyit, h itt az 580-nak kicsit sok a mélye (zenében). De amit én hallgatok, ott ez "jól jön"... Továbbá az 501-nek kellemesebb, lágyabb és puhább mélye van. Az 501-es kényelmesebb. Vagyis az 580 kényelmesebb. Ezt kifejtem. Az 501-est könnyebb viselni, de az 580-as mintha nyomna, sokkal jobban rászorul a fejemre, viszont vhogy mégis kényelmesebb, ellenben az 501. Nem kijelenhető egyikre sem, h kényelmetlen, elsőre mindkettő fura, annak különösen, aki még nem fülesezett soha (én), de már mindkettő volt órákat a fejemen, apró szünetekkel. Mégis az 501-t alig érzem a fejem, olyan könnyű (pedig súlyban nincs számottevő különbség), nem szorul rá a fejemre, ergo nem nyom, csak rajta van. Ez is egy érdekes dolog egyébként.. Ha úgy állnék anyagilag, akkor lehet, h mindkettőt megtartanám. Van amire az egyiket, valamire a másikat használnám. De összességében mindkettő nagyon jó füles. Röviden tömören összefoglalva, az 580 vadabb, az 501-es pedig kellemesebb.
newman?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
zárható!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Upp!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
találtam képet
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Mivel én Somogyban lakom, és amit venni szeretnék helyette az bp van így valahogy össze lehet hozni csak Torkosborzot kell megkérdezni.
A CanAmp már nincs meg...
Esetleg Budabesten megtekinthető, meghallgatható, vagy látatlanul, akarom mondani hallatlanul, kellene belevágni a vásárlásába?
Mennyi volna az legkissebb összeg, amiért már megválnál tőle több napi alku után?
Az lenne az igazi ha össze tudnám hallgatni egy Heed Canamp-val.
Mivel én Somogyban lakom, és amit venni szeretnék helyette az bp van így valahogy össze lehet hozni csak Torkosborzot kell megkérdezni.
Esetleg Budabesten megtekinthető, meghallgatható, vagy látatlanul, akarom mondani hallatlanul, kellene belevágni a vásárlásába?
Mennyi volna az legkissebb összeg, amiért már megválnál tőle több napi alku után?
Az lenne az igazi ha össze tudnám hallgatni egy Heed Canamp-val.
Sziasztok!
Eladó sorba kerül szeretett fülesem. Hibátlan állapotban.
Ár 29ezer pénz
Ok.: Grado325