Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

GRADO SR325i

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Torkosborz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

GRADO SR325i

Hozzászólás Szerző: Torkosborz »

Eladnám alig használt GRADO SR325i fejhallgatómat (dobozában). Ez a model a Prestige széria tetején van, az ára ennek megfelelően nem kevés. Jelenleg Európában 400 EUR, USA-ban 300 USD. Én a németektől vettem... 
Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle, alig néhányszor volt elővéve még rendesen nincs bejáratva sem. Várom az ajánlatokat.

Bővebb info itt.

érdekes! Én az amazon.at oldalon 280EUR-t látok

Dátumot nézted? Majdnem három éve volt ez téma...

SZL0926
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

GRADO SR325i

Hozzászólás Szerző: SZL0926 »

Eladnám alig használt GRADO SR325i fejhallgatómat (dobozában). Ez a model a Prestige széria tetején van, az ára ennek megfelelően nem kevés. Jelenleg Európában 400 EUR, USA-ban 300 USD. Én a németektől vettem... 
Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle, alig néhányszor volt elővéve még rendesen nincs bejáratva sem. Várom az ajánlatokat.

Bővebb info itt.

érdekes! Én az amazon.at oldalon 280EUR-t látok

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

GRADO SR325i

Hozzászólás Szerző: csövi »

Zárható
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Torkosborz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

GRADO SR325i

Segítségnek itt egy kép a műszerről. Az ára pedig 60 ezer jó magyar forint.

Torkosborz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

GRADO SR325i

Bővebb info itt.

Vissza: “KV Fórum”