Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
GRADO SR325i
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
GRADO SR325i
Eladnám alig használt GRADO SR325i fejhallgatómat (dobozában). Ez a model a Prestige széria tetején van, az ára ennek megfelelően nem kevés. Jelenleg Európában 400 EUR, USA-ban 300 USD. Én a németektől vettem...
Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle, alig néhányszor volt elővéve még rendesen nincs bejáratva sem. Várom az ajánlatokat.
Bővebb info itt.
érdekes! Én az amazon.at oldalon 280EUR-t látok
Dátumot nézted? Majdnem három éve volt ez téma...
GRADO SR325i
Eladnám alig használt GRADO SR325i fejhallgatómat (dobozában). Ez a model a Prestige széria tetején van, az ára ennek megfelelően nem kevés. Jelenleg Európában 400 EUR, USA-ban 300 USD. Én a németektől vettem...
Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle, alig néhányszor volt elővéve még rendesen nincs bejáratva sem. Várom az ajánlatokat.
Bővebb info itt.
érdekes! Én az amazon.at oldalon 280EUR-t látok
GRADO SR325i
Zárható
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Torkosborz
- Nincs visszaút
GRADO SR325i
Segítségnek itt egy kép a műszerről. Az ára pedig 60 ezer jó magyar forint.
- Torkosborz
- Nincs visszaút
GRADO SR325i
Bővebb info itt.