Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Keresek 10m-es DVI-DVI kábelt
Árkád médiaárktban láttam valami nagy dögöt. Nézd meg, hátha olyan.
Majd megsasolom,de 1 "márkásabb" kellene.MM-be max hama van vagy thomson
1 gagyi kábellel már megszívtam,nem akarok még 1x bukni vele
http://www.addel.hu/template/temp1/deta ... tid=113351
ilyennel buknál még1x? vagy nem tudom milyet vehettél de ezen kívül én sem láttam 10knál olcsóbbat persze nem tudom milyen ennek a minősége
Tv: SONY KDL-32L4000, Dvd, HD: HTPC, A/V: Marantz Sr4001, CD: Technics SL-PG 590 (valakinek távírányító kölcsön hozzá hogy tanítsam a rendszert?) /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> , Front: Jbl Northridge E-60, Center: JBL Northridge EC25, Surround: Mission M33, Subwoofer: Magnat Monitor Sub 200A
A Kácsában lehet kapni én is ott vettem. Igaz 10-ből nem jön ki, pár ezressel drágább.
Arról tudok én is.
Csak hátha valaki költözik,vagy újított HDMI-re és feleslegessé vált neki 1 ilyen kábel és megválna tőle én meg jól megvenném tőle kéz alól.
A Kácsában lehet kapni én is ott vettem. Igaz 10-ből nem jön ki, pár ezressel drágább.
Majd megsasolom,de 1 "márkásabb" kellene.MM-be max hama van vagy thomson
1 gagyi kábellel már megszívtam,nem akarok még 1x bukni vele
Téma adott
Vennék ilyen kábelt lehetőleg DVI-I legyen 24+4+1 tűs
Gagyi nem kell az ár max 10k