Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kérdések és válaszok - InterCom

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elnézést, lenne egy msáik kérdésem is a Star Wars sorozat várható, hogy megjelenik szinkronizált változatban is?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tisztelt Kiadó!
A "Végső állomás" első részét mikor szándékoznak kiadniújból DVD-n?

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Doki »

Kicsit morcos vagyok...
Megosztom veletek kanosszajárásom történetét dióhéjban.
Tárgy: Terminátor DVD. A lemezt még tavaly januárban vettem, de nem néztem meg mostanág, gondoltam, majd a kész moziszobában projektoron, ráadásul majd ha meglesz a másik két rész is... Múlt héten lelkesen levonultam Terminátort nézni. Azután a lemez rétegváltásakor szépen kifagyott a CinePlayer. Próbálkoztam vele egy darabig. eredmény nélkül, a második réteget az istennek nem olvasta. Hm... Na nem baj, biztos az olvasó rossz (egyébként egy vadi új Teac combo), úgyis akartam egy második DVD-Rom-ot abba a gépbe, hát most megvettem (Toshiba). Ha azt gondoljátok, ebben működött, tévedtek. Hát most eszembe jutott, hogy ki kellene próbálni valami asztali lejátszóban is. Az első alany a régi Thomson 4500-asom volt, ami a hibátlan lemezekkel a mai napig tökéletesen működik, de ha valami probléma van a diszkkel, tutira nem játssza le. Nem is játszotta. Szép kockás volt már az első réteg is. Következett a Medion Divx-es csoda, na az lejátszotta gyönyörűen. Nem akadt, nem kockásodott, nem fagyott. Ezen elszomorodva beraktam a másik PC-be, amiben egy Pio 103-as író van, ugyanazokkal a szoftverekkel, mint a HTPC. Az is lejátszotta. Ekkor hívtam fel az Intercom-ot, ahol egy hölgy azt mondta, vigyem be a lemezt, megnézik. Hétfőn első utam az Intercom-ba vezetett, persze az illetékes, aki a reklamációkkal foglalkozna, nem volt bent. Hölgy elveszi tőlem a lemezt, nézegeti, nem lát rajta semmit (egyébként a felületén egy sávban olyan, mintha apró légbuborékok lennének benne, tény, hogy alig látszik, én is csak sokadjára vettem észre). Próba cseresznye, nézzünk bele. Sony player, valami régebbi típus, csont nélkül megy benne. "Hát ezt így nem tudjuk kicserélni" Hm... Na mindegy egy PC-s író már vitte, úgyis akartam venni DL írót, most megvettem (NEC 2510). kapaszkodjatok meg, ez sem játssza le. Egyáltalán. Még a menüt sem. Bármilyen más film gyönyörűen megy. Most ott tartok, hogy az utánajárásra fordított időt és a hardvercsereberére fordított összeget tekintve megvehettem volna még 2 példányban a Terminátort, csakhogy elment tőle a kedvem. Van egy filmem, amit nem tudok vetítőn megnézni, és nem tudom bebizonyítani a forgalmazónak, hogy hibás. Szóval csöppet morci vagyok...
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: csabaga »

És ha még olvastad volna a fapados változat feliratait.

Szerintem nem az a baj,hogy valaki járatlan valamiben,hanem az,hogy nem néz utána a szakmai kifejezéseknek,sőt sok esetben még a filmet sem nézi meg.
Csupán szótárból fordítva teljesen félremehet az egész.
Én egyszer egy videó használati utasítását magyarítottam egy barátomnak.Hiába értettem hozzá,mivel nem volt a kezemben maga a készülék sok hiba került bele.

Faby
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Faby »

Bemásolok ide egy levélváltást az InterCommal a Vadászat a Vörös Októberre című film DVD kiadásával kapcsolatban.
Szerintem tanulságos, tipikus kenjük el / kenjük másra a problémát, és nem old meg semmit hozzáállás.

Ezek után azt hiszem érthető, hogy nekiálltam, és lefordítottam a feliratot újból, és összeraktam egy sokkal élvezhetőbb változatot. (sajnos a DTS-ről le kellett mondani helyhiány miatt).

Mondjuk nekem azért volt problémás az eredeti fordítás, mert ismerem a filmet töviről-hegyire, szinkronnal is, valamint olvastam Clancy könyvét, ami azért igencsak nagy előny.

És most itt a levélváltás:

Tisztelt XXXX YYYYYYY!

Elnézését kérjük a késői válaszadás miatt.

A VADÁSZAT A VÖRÖS OKTÓBERRE DVD gyártási munkái még sajnos az előző jogtulajdonosnál történtek, mi már csak a kész lemezeket vehettük át. A fordítás külföldön készült a filmhez, természetesen magyar nyelvű fordító közreműködésével.
A film és az extratartalom fordítási munkái időben elkülönülnek. Ezért érezhető különbség a két magyar fordítás között. Sok esetben más fordítja a filmet és más a lemez extráit.

Jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy a gyártó stúdió új kiadást tervezne.

Üdvözlettel:
Réfi Dániel
InterCom Rt.

-----Original Message-----
From:
Sent: Thursday, January 13, 2005 10:43 AM
To: DVD
Subject: Fw: Vadászat a Vörös Októberre DVD

Tisztelt kiadó!

A korábban elküldött levelemre szeretnék választ kapni továbbra is.
Mindezidáig ez nem történt meg, talán ennyibe (se) nézik a vásárlót?

Szerintem ez nem a helyes hozzáállás.

----- Original Message -----
From:
To: dvd@intercom.hu
Sent: Monday, January 03, 2005 11:20 AM
Subject: Vadászat a Vörös Októberre DVD

Tisztelt Intercom!

A nagy karácsonyi bevásárlás során polcomra került a régóta áhított film, a Vadászat a Vörös Októberre. Sajnos (számomra) ez a film nem szerepelt a mostanában megszokott akciós filmek között, így elég borsos áron, 4990 Ft-ért (debreceni MediaMarkt) került a kosárba. Sajnálattal láttam, hogy a DVD-n nincs rajta az egyébbként kiválló magyar szinkron (ellenben cseh nyelvű van, ezt nem igazán értem), de reménykedtem, hogy a DTS hangsáv majd kárpótol.
Nos, nem így történt.
Az ok, amiért nem nyújtotta a film az elvárt élvezetet, az a borzalmasan fordított magyar felirat volt. Hemzsegett a fordítási hibáktól, magyartalan és hiányos volt. Életszerűtlen szóhasználat, párbeszédekben logikátlanul váltakozik a tegező-magázó forma és nagyon, de nagyonpontatlan volt. Legszembetűnőbb hiba, amit most megemlítenék: helyszín megjelölésként szerepel az USS Enterprise hadihajó, magyar fordítás: USS ALAKULAT! Ez csak egy a sok közül, és higyjék el, van belőle bőven.

Nem értem! Egy ilyen, teljes egészében rossz fordítás hogyan mehetett át az ellenőrzésen, és kerülhetett fel a filmre?
Nem akarok előítéletekkel élni, de miért egy nő, ráadásul haditechnikában járatlan nő (világos, hogy járatlan, én férfiként és gépészmérnökként rendelkezem némi ismerettel ami ezt bizonyítja számomra) kapta a feladatot? És a film végén még büszkén virít a neve! Ez szégyen Önökre nézve is, de a fordítóra nézve is!

Kérdéseim a következők:
Hogy mehetett át ez a kiadás bármilyen ellenőrzésen?
Miért nem az fordította a film feliratát, aki az extrákét? Érdekes módon azok sokkal de sokkal jobbak!
Lesz-e új kiadás esetleg szinkronnal, és korrekt magyar felirattal? Ha igen, ki lehet-e ezt a lemezt cserélni arra?

Válaszukat várva és megköszönve:

XXXXX YYYYYY
Debrecen

TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612

Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100

----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!

gzsg
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: gzsg »

Tisztelt Intercom!

Érdeklődnék, hogy az Éjféli Cowboy című film kerül e magyar kiadásra.
Ha nem miért?
Ha igen akkor mikor?

Válaszukat előre is köszönöm.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Tisztelt Intercom! 
Miért van az hogy nem válaszolnak?Miért van az hogy sz.rnak arra a fejére akiből élnek,vagyis a fogyasztóra?
Kérdezzék már meg a főnököt Vajna urat hogy Amerikában is így csinálják?
Tisztelettel egy vevő.

Válaszolnak!Most a védelmükbe kelek
Nem csak fórum van a világon,próbálkozz emailen,a cím minden IC által forgalmazott dvd borítóján rajta van.Általában pár nap alatt jön a válasz.

dvd@intercom.hu

szerintem már nem olvassák ezt a fórumot,ahogy a többit sem.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

jajli

Hozzászólás Szerző: jajli »

Tisztelt Intercom!

Miért van az hogy nem válaszolnak?Miért van az hogy sz.rnak arra a fejére akiből élnek,vagyis a fogyasztóra?
Kérdezzék már meg a főnököt Vajna urat hogy Amerikában is így csinálják?
Tisztelettel egy vevő.

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Tisztel IC!A Disney DVD-kel mostanában az a bajom, hogy az Oroszlán király DVD korong közepéből egy darab lepattant ami abból következett, hogy hiába nyomtam le a tok közepén a "gombot", a dvd szorúlva, nehezen jön ki, és ez miatt egy kis darab lepattant a dvd közepéről. Sajnos sokan hasonló tapasztalatokkal vagyunk, mivel a kölcsönzőből kihozott Oroszlán király 3 közepe is repedt volt.
A filmet tavaj karácsonyra vettem a gyerekeknek, és most egyre több hasonló dvd-kel találkozom. Mi a tehendő? A számlát sajnos már nem tudom merre van, ez befolyásolja a dolgokat?? Egyáltalán vállal valami szavatosságot, garanciát a dvd-re a kiadó?? Mivel 6000.- Ft-os dvd áraknál elvárható lenne, hogy legyen jó a minősége az alapanyagnak is (meg a toknak is), és sajnos ez igazából a Disney filmeknél láttam!
Várom mielőbbi válaszukat!

Tisztelt IC!
Erre a kérdésemre még mindíg nem kaptam választ!

Elnézést a késlekedésért. Valamennyi Disney DVD gyárilag Amaray tokba kerül, ami jelenleg a legjobb minőség és ilyen panasz még ezekkel a tokokkal kapcsolatban sosem volt. Ha jól értettem leveléből, akkor kölcsönzői változatról van szó. Talán a tékás másmilyen tokba adta ki. Ha saját lemez, kérem ellenőrizze, hogy Amaray tokban van-e. Ez a lemezoldal bal alsó sarkában van. Amennyiben ennek ellenére történt a törés az InterCom kicseréli Önnek.

Nekem a Némó nyomában DVD egyik korongja repedt meg csúnyán ilyen módon. Ha már felajánlották én is élnék e cserelehetőséggel. Kihez forduljak konkrétan?

Megkaptam privátba a választ, Intercomban simén kicserélték a Némót, köszönet a segítségért!

jajli

Hozzászólás Szerző: jajli »

Tisztelt Intercom.
Szeretném megkérdezni mikor jelenik meg itthon a 24.második évad.
Azt olvastam hogy november,mivel én megvettem az első évadot igen várom a folytatást is.Remélem lesz.
Másik kérdésem hogy azok a nagysikerü TV sorozatok amit a fox készít,mi lesz?Gondolok itt Stargate,Xakták.Tudom az Xaktákra adtak választ,de tényleg jó lenne
ha megjelenne.
Válaszukat köszönöm.

kescash

Hozzászólás Szerző: kescash »

Tisztelt Intercom!

Sajnálattal közlöm hogy csalódtam Önökben hisz már 4 edik napja elküldött E-mail-emre nem kaptam választ Önöktöl (amit már két e-mail címre is elküldtem).
A levélben az állt hogy szeretnénk tékát nyitni, Önökkel szeretnék leszerződni és megtudni hogy milyen lehetőségek és milyen árban (kölcsönzési díjjal) tudunk Önöktől rendelni stb.

Tisztelettel:
Keskeny Péter

Magnetic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Magnetic »

Tisztelt InterCom!

Mikor várható a Rambó 2. és 3. része?
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Tisztelt Intercom! 
Remélem önök tudnak felvilágosítást nyújtani hogy a Legendák Klubja kiadásában megjelenő Hegylakó című film melyik változata kerül a lemezre. Az amerikaiaknál a film hossza 116 perc de ez csak 108 perces. Tudomásom szerint több változat ( amerikai, angol, RTL klubbos ) létezik.

Ha megengeded, válaszolok az Intercom helyett.

Azért rövidebb a hazai kiadás, mert az európai TV szabvány (PAL) miatt a filmet 7%-kal felgyorsítják. (Egy film mp-ént 24 képkockát tartalmaz, a PAL 25-öt) A tartalom megeggyezik.

suttyó

Hozzászólás Szerző: suttyó »

Tisztelt Intercom!

Remélem önök tudnak felvilágosítást nyújtani hogy a Legendák Klubja kiadásában megjelenő Hegylakó című film melyik változata kerül a lemezre. Az amerikaiaknál a film hossza 116 perc de ez csak 108 perces. Tudomásom szerint több változat ( amerikai, angol, RTL klubbos ) létezik.

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom!

Az 1984-et most adta ki Angliában az MGM/UA.Lesz esetleg magyar verzió?

Előre is köszönöm a választ.

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom!

A korhatárjelzést nem lehetne a tok éle helyett a hátoldalra áthelyezni?A film és a lemez összes adata így is ott található.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

Kedves Intercom! 
Feltűnt, hogy a legendák klubja sorozatban megjelenő új DVD-ken csak magyar felirat van. Mivel feleségem angoltanár, és én is tanítok angolul, ezért gyakran használjuk az eredeti feliratokat is, és az angol felirat megléte ezért meghatározó a vásárláskor. A kérdésem az lenne, hogy a felirat mellőzése megfontolt stratégia része, vagy csak ezeknél a filmeknél jött ki így a lépés?

Nagyon jogos panasz. Szerettük volna (ahogy az gyakorlat), hogy az eredeti nyelv felirata, ami rendszerint angol, felkerüljön a lemezre, a jogtulajdonos nem engedélyezte, számunkra sem világos okból.

Ez rossz hír. Csak hogy elkeserítsem az illetékeseket: a feleségem épp Angliában jár, és már be is szerezte a Diploma előtt angol feliratos változatát, mert ő ragaszkodott a felirathoz, a szinkron ellenben nem fontos számára. És ez biztosan nem egyedi eset.

Nem lehetne mégis meggyőzni a jogtulajdonost, hogy a jövőben engedélyezzék az eredeti nyelvű feliratot?

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Tisztel IC!A Disney DVD-kel mostanában az a bajom, hogy az Oroszlán király DVD korong közepéből egy darab lepattant ami abból következett, hogy hiába nyomtam le a tok közepén a "gombot", a dvd szorúlva, nehezen jön ki, és ez miatt egy kis darab lepattant a dvd közepéről. Sajnos sokan hasonló tapasztalatokkal vagyunk, mivel a kölcsönzőből kihozott Oroszlán király 3 közepe is repedt volt.
A filmet tavaj karácsonyra vettem a gyerekeknek, és most egyre több hasonló dvd-kel találkozom. Mi a tehendő? A számlát sajnos már nem tudom merre van, ez befolyásolja a dolgokat?? Egyáltalán vállal valami szavatosságot, garanciát a dvd-re a kiadó?? Mivel 6000.- Ft-os dvd áraknál elvárható lenne, hogy legyen jó a minősége az alapanyagnak is (meg a toknak is), és sajnos ez igazából a Disney filmeknél láttam!
Várom mielőbbi válaszukat!

Tisztelt IC!
Erre a kérdésemre még mindíg nem kaptam választ!

Elnézést a késlekedésért. Valamennyi Disney DVD gyárilag Amaray tokba kerül, ami jelenleg a legjobb minőség és ilyen panasz még ezekkel a tokokkal kapcsolatban sosem volt. Ha jól értettem leveléből, akkor kölcsönzői változatról van szó. Talán a tékás másmilyen tokba adta ki. Ha saját lemez, kérem ellenőrizze, hogy Amaray tokban van-e. Ez a lemezoldal bal alsó sarkában van. Amennyiben ennek ellenére történt a törés az InterCom kicseréli Önnek.

Nekem a Némó nyomában DVD egyik korongja repedt meg csúnyán ilyen módon. Ha már felajánlották én is élnék e cserelehetőséggel. Kihez forduljak konkrétan?

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: kisspeti »

Kedves Intercom!Szeretnék érdeklödni,hogy a most televizióben futott nagy sikerü 24 cimű sorozat következö évada(2.) mikorra várható önöknél dvd-n,illetve hogy az elsö évad várható-e magyar szinkronnal!
Elöre is köszönöm!

24 2. évfolyam felirattal idén November. A sorozatszinkronnal kapcsolatban lásd egy kicsit lejjebb

Ez egy nagyszerű hír számomra. Addig is számolom a napokat!
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Többek között a FOX is látja és értékeli a magyar DVD piac fejlődését. A példakén felsorolt X Akták sorozat is - úgy gondoljuk - inkább várja meg, amíg alkalom nyílik a szinkronos kiadásra. Ez nekünk is érdekünk, de egy nemzetközi forgalamzó (mint pl. a FOX), rengeteg piacon van jelen és hihetetlen mennyiségű megjelenést koordinál, és nagyon sok mindent vesz figyelembe, ebben sajnos a kis országok kisebb érdekérvényesítő képességgelbírnak. Kérdésre válaszolva:1. felmerült bennünk több sikeres sorozat szinkronos kiadása
2. ellene csak a fent felsorolt tények állnak
3. nem titkoljuk a dolgokat, de egy piaci helyzetben lévő cég nem szokta minden egyes döntését nyilvánosan kitárgyalni
+1. mi itt mindannyian azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb opciót érjük el

Köszönöm a választ!
Akkor várunk...!!!
Legalább van értékelhető információ,ami reményt is ad
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: InterCom »

Kedves Intercom! 
Mi az oka annak,hogy sok DVD csak megvásárolható,de nem kölcsönözhető?
Az ismeretlen filmeket(sokszor VHS-en sincs vagy nem is volt soha) így nincs lehetőség megnézni,látatlanban pedig kevesen vásárolnak.

Egyszerű: számos filmet a tékások egyszerűen nem igényelnek, mi pedig alkalmazkodunk hozzájuk

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom! 
Feltűnt, hogy a legendák klubja sorozatban megjelenő új DVD-ken csak magyar felirat van. Mivel feleségem angoltanár, és én is tanítok angolul, ezért gyakran használjuk az eredeti feliratokat is, és az angol felirat megléte ezért meghatározó a vásárláskor. A kérdésem az lenne, hogy a felirat mellőzése megfontolt stratégia része, vagy csak ezeknél a filmeknél jött ki így a lépés?

Nagyon jogos panasz. Szerettük volna (ahogy az gyakorlat), hogy az eredeti nyelv felirata, ami rendszerint angol, felkerüljön a lemezre, a jogtulajdonos nem engedélyezte, számunkra sem világos okból.

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom!Szeretnék érdeklödni,hogy a most televizióben futott nagy sikerü 24 cimű sorozat következö évada(2.) mikorra várható önöknél dvd-n,illetve hogy az elsö évad várható-e magyar szinkronnal!
Elöre is köszönöm!

24 2. évfolyam felirattal idén November. A sorozatszinkronnal kapcsolatban lásd egy kicsit lejjebb

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom! 
A Star Trek IV-VII. extra változatok
Shane/Idegen a Vadnyugaton
Alkony Sugárút
Hely a Nap alatt/Amerikai tragédia mikor kerül hazai forgalmazásba?

Az Audrey Hepburn sorozatból sajnos (a Paramount kiadványok közül ez az egyetlen) lemaradtunk,az egész térségünkkel együtt,az Álom luxuskivitelben c. filmről.Várható esetleg egy újabb változat a közeljövőben?
Ugyanezt kérdezném a Rómeó és Júliával(Zeffirelli) kapcsolatban.

Előre is köszönöm a választ.

A Star Trek 4-6 SE idén október, Star Trek 7 SE november.
A többit most néztem meg, de sajnos semmi info.

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Tisztelt Intercom! 
Nem fogok felsorolni több sorozatot,amit hazai rajongók sokasága vár.Konkrétan 1 sorozat itthoni megjelenésére lennék kíváncsi,ez pedig: az X-AKTÁK

Már érdeklődtem többször,de mindig rövid és sablonos választ kaptam:"közeljövőben nem várható a megjelenés" és Önök is törekszenek az igényeket kielégíteni!

Gondolom,hogy már felmerült Önökben is egy kiadás lehetősége,de konkrétummokkal miért nem lehet szolgálni?Tehát mi szólna a kiadás mellett és mi ellene???Ezeket az érveket kellene felsorakoztatni.Tisztában vagyok vele,hogy nem kell a vevők orrára kötni mindent,de bizonyos hasznos és értékes információkkal biztos,hoyg szolgálhatnak.Vagy mégsem???
Másik nagy kérdés,hogy Fox sorozat lévén szó,Szinkronért milyen eséllyel lehetne lobbizni???a sorozat fórumjában már kitárgyaltunk dolgokat,sokan azt is kétségbe vonják,hogy kelet-európának készülhet egy kiadás?
Kérem,amennyiben tudnak a rajongóknak érdemben nyilatkozni a megjelenésről,akkor legyenek szívesek válaszolni!!!

Köszönettel és tisztelettel!

Többek között a FOX is látja és értékeli a magyar DVD piac fejlődését. A példakén felsorolt X Akták sorozat is - úgy gondoljuk - inkább várja meg, amíg alkalom nyílik a szinkronos kiadásra. Ez nekünk is érdekünk, de egy nemzetközi forgalamzó (mint pl. a FOX), rengeteg piacon van jelen és hihetetlen mennyiségű megjelenést koordinál, és nagyon sok mindent vesz figyelembe, ebben sajnos a kis országok kisebb érdekérvényesítő képességgelbírnak. Kérdésre válaszolva:
1. felmerült bennünk több sikeres sorozat szinkronos kiadása
2. ellene csak a fent felsorolt tények állnak
3. nem titkoljuk a dolgokat, de egy piaci helyzetben lévő cég nem szokta minden egyes döntését nyilvánosan kitárgyalni
+1. mi itt mindannyian azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb opciót érjük el

Vissza: “KV Fórum”