Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kérdések és válaszok - InterCom

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: InterCom »

Tisztel IC!A Disney DVD-kel mostanában az a bajom, hogy az Oroszlán király DVD korong közepéből egy darab lepattant ami abból következett, hogy hiába nyomtam le a tok közepén a "gombot", a dvd szorúlva, nehezen jön ki, és ez miatt egy kis darab lepattant a dvd közepéről. Sajnos sokan hasonló tapasztalatokkal vagyunk, mivel a kölcsönzőből kihozott Oroszlán király 3 közepe is repedt volt.
A filmet tavaj karácsonyra vettem a gyerekeknek, és most egyre több hasonló dvd-kel találkozom. Mi a tehendő? A számlát sajnos már nem tudom merre van, ez befolyásolja a dolgokat?? Egyáltalán vállal valami szavatosságot, garanciát a dvd-re a kiadó?? Mivel 6000.- Ft-os dvd áraknál elvárható lenne, hogy legyen jó a minősége az alapanyagnak is (meg a toknak is), és sajnos ez igazából a Disney filmeknél láttam!
Várom mielőbbi válaszukat!

Tisztelt IC!
Erre a kérdésemre még mindíg nem kaptam választ!

Elnézést a késlekedésért. Valamennyi Disney DVD gyárilag Amaray tokba kerül, ami jelenleg a legjobb minőség és ilyen panasz még ezekkel a tokokkal kapcsolatban sosem volt. Ha jól értettem leveléből, akkor kölcsönzői változatról van szó. Talán a tékás másmilyen tokba adta ki. Ha saját lemez, kérem ellenőrizze, hogy Amaray tokban van-e. Ez a lemezoldal bal alsó sarkában van. Amennyiben ennek ellenére történt a törés az InterCom kicseréli Önnek.

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: csabaga »

Kedves Intercom!

Mi az oka annak,hogy sok DVD csak megvásárolható,de nem kölcsönözhető?
Az ismeretlen filmeket(sokszor VHS-en sincs vagy nem is volt soha) így nincs lehetőség megnézni,látatlanban pedig kevesen vásárolnak.

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szerintem a Gettysburg Warner kiadvány lesz.(New Line Cinema film)

umakönnye
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: umakönnye »

Tisztelt Intercom!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Gettysburg című 1993-as filmet megtalálom-e magyar kiadásban. A filmet Ronald F. Maxwell rendezte.

Előre is köszönöm!

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Nem tudom, jó helyen kérdezek-e. Érdekelne, várható-e a Revans c. film (1990, r.: Tony Scott) hazai DVD megjelenése. (Columbia Tri Star stúdió jegyzi).
Ha Columbia film, akkor rossz helyen kérdezel, a Warner Home Videohoz tartozik.
Próbáld meg az alábbi e-mail címen:
forrodrot@warnerbros.com
(Szoktak válaszolni, de általában egy hétig is eltart)

Köszi, próbálom majd.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

Nem tudom, jó helyen kérdezek-e. Érdekelne, várható-e a Revans c. film (1990, r.: Tony Scott) hazai DVD megjelenése. (Columbia Tri Star stúdió jegyzi).
Ha Columbia film, akkor rossz helyen kérdezel, a Warner Home Videohoz tartozik.
Próbáld meg az alábbi e-mail címen:
forrodrot@warnerbros.com
(Szoktak válaszolni, de általában egy hétig is eltart)

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

Kedves Intercom!

Feltűnt, hogy a legendák klubja sorozatban megjelenő új DVD-ken csak magyar felirat van. Mivel feleségem angoltanár, és én is tanítok angolul, ezért gyakran használjuk az eredeti feliratokat is, és az angol felirat megléte ezért meghatározó a vásárláskor. A kérdésem az lenne, hogy a felirat mellőzése megfontolt stratégia része, vagy csak ezeknél a filmeknél jött ki így a lépés?

Válaszukat előre is köszönöm.

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

Kedves Intercom!
Szeretnék érdeklödni,hogy a most televizióben futott nagy sikerü 24 cimű sorozat következö évada(2.) mikorra várható önöknél dvd-n,illetve hogy az elsö évad várható-e magyar szinkronnal!
Elöre is köszönöm!

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom!

A Star Trek IV-VII. extra változatok
Shane/Idegen a Vadnyugaton
Alkony Sugárút
Hely a Nap alatt/Amerikai tragédia mikor kerül hazai forgalmazásba?

Az Audrey Hepburn sorozatból sajnos (a Paramount kiadványok közül ez az egyetlen) lemaradtunk,az egész térségünkkel együtt,az Álom luxuskivitelben c. filmről.Várható esetleg egy újabb változat a közeljövőben?
Ugyanezt kérdezném a Rómeó és Júliával(Zeffirelli) kapcsolatban.

Előre is köszönöm a választ.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Tisztelt Intercom!

Nem fogok felsorolni több sorozatot,amit hazai rajongók sokasága vár.Konkrétan 1 sorozat itthoni megjelenésére lennék kíváncsi,ez pedig: az X-AKTÁK

Már érdeklődtem többször,de mindig rövid és sablonos választ kaptam:"közeljövőben nem várható a megjelenés" és Önök is törekszenek az igényeket kielégíteni!

Gondolom,hogy már felmerült Önökben is egy kiadás lehetősége,de konkrétummokkal miért nem lehet szolgálni?Tehát mi szólna a kiadás mellett és mi ellene???Ezeket az érveket kellene felsorakoztatni.Tisztában vagyok vele,hogy nem kell a vevők orrára kötni mindent,de bizonyos hasznos és értékes információkkal biztos,hoyg szolgálhatnak.Vagy mégsem???
Másik nagy kérdés,hogy Fox sorozat lévén szó,Szinkronért milyen eséllyel lehetne lobbizni???a sorozat fórumjában már kitárgyaltunk dolgokat,sokan azt is kétségbe vonják,hogy kelet-európának készülhet egy kiadás?
Kérem,amennyiben tudnak a rajongóknak érdemben nyilatkozni a megjelenésről,akkor legyenek szívesek válaszolni!!!

Köszönettel és tisztelettel!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Még annyit,hogy ezen változtatni szerintem csak úgy lehet,hogy minél nagyobb arányban jelennek meg ezek az időtálló filmek.Változtatni a vásárlási szokásokon csak valamilyen aktív behatással lehet,különben marad a mindent elöntő,értéktelen és rövid idő alatt elfeledett gagyi.

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Köszönöm a választ.Elkeserítő,hogy a klasszikusokat ennyire nem keresik.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Tisztel IC!A Disney DVD-kel mostanában az a bajom, hogy az Oroszlán király DVD korong közepéből egy darab lepattant ami abból következett, hogy hiába nyomtam le a tok közepén a "gombot", a dvd szorúlva, nehezen jön ki, és ez miatt egy kis darab lepattant a dvd közepéről. Sajnos sokan hasonló tapasztalatokkal vagyunk, mivel a kölcsönzőből kihozott Oroszlán király 3 közepe is repedt volt.
A filmet tavaj karácsonyra vettem a gyerekeknek, és most egyre több hasonló dvd-kel találkozom. Mi a tehendő? A számlát sajnos már nem tudom merre van, ez befolyásolja a dolgokat?? Egyáltalán vállal valami szavatosságot, garanciát a dvd-re a kiadó?? Mivel 6000.- Ft-os dvd áraknál elvárható lenne, hogy legyen jó a minősége az alapanyagnak is (meg a toknak is), és sajnos ez igazából a Disney filmeknél láttam!
Várom mielőbbi válaszukat!

Tisztelt IC!
Erre a kérdésemre még mindíg nem kaptam választ!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Szeretném megkérdezni, hogy a Szex és New York biztosan nem fog megjelenni magyar szinkronnal esetleg felirattal?
Egyre jobb esélyekkel tárgyalunk a Paramount-val, jövőre biztos lesz szinkronos megjelenés, évfolyamonként

Enek nagyon örülök és köszsönöm a megnyugatató választ!

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Bár én régebben vettem, asztaliban semmi probléma nincs a lemezzel.
Köszönöm a választ, igyekszem kipróbálni egy asztali készülékben is!

r.

A DVD kiadók lemezeiket asztali DVD-re fejlesztik, a sorozatgyártás előtt 40-50, olcsóbb-drágább ASZTALI lejátszón tesztelik. Amennyiben DVD-ROM tartalom is kerül a lemezre, úgy PC DVD-ROM is bekerül a tesztkészülékek sorába. Alapvetően, ezek a meghajtók felismerik a DVD lemezt és le is tudják játszani, de a lemezgyártók csak akkor garantálják ezt, ha a DVD borítóján feltüntetik a "PC Friendly" logot.

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom! 
Van rá remény,hogy nagyobb arányban kerüljünk rá az MGM/UA kiadványokra?
Ahogy nézem csak most olyan klasszikusokról maradtunk le mint a

Hazatérés(román felirat van rajta)
Chato földje
A vád tanúja

Az elmúlt években folyamatosan jelentettünk meg az MGM könyvtárából klasszikusokat, sajnos, csekély érdeklődés mellett, folyamatos veszteséggel. Továbbra is igyekszünk válogatni "gyöngyszemeket " de mindenki kívánságát szint elehetetlen teljesíteni.

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szeretném megkérdezni, hogy a Szex és New York biztosan nem fog megjelenni magyar szinkronnal esetleg felirattal?
Egyre jobb esélyekkel tárgyalunk a Paramount-val, jövőre biztos lesz szinkronos megjelenés, évfolyamonként

InterCom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

juhéjjjjj ősszel Emlékmás!!!! 
tudom, hogy ez már tobzódás, de olyan hologrammos borítója nem lehetne mint amilyen néhány külhoni kiadásnak?

A német kiadás borítója lesz magyarítva

csabaga
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kedves Intercom!

Van rá remény,hogy nagyobb arányban kerüljünk rá az MGM/UA kiadványokra?
Ahogy nézem csak most olyan klasszikusokról maradtunk le mint a

Hazatérés(román felirat van rajta)
Chato földje
A vád tanúja

nkatika

Hozzászólás Szerző: nkatika »

Érdeklődni szeretnék, hogy a VHS-en megjelent MAX c., sokban magyar vonatkozású filmet John Cusack főszereplésével tervezik-e megjelenni DVD hordozón is? Szívesen megvásárolnám.
Köszönöm a választ.

rgranc

Hozzászólás Szerző: rgranc »

Köszönöm a választ, igyekszem kipróbálni egy asztali készülékben is!

r.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Khm, ha esetleg az InterCom nem tud erre válaszolni, valaki más hozzá tudna szólni? Az én szoftvereimben van a hiba? 
r.

rgranc

Tisztelt IC! 
Ma vásároltam akciósan egy "Rettenthetetlen" (Braveheart) c. filmet DVD-n, és PC-n nem tudom lejátszani! A 2 lemez rendben van, a fájlrendszer látszik, de egyetlen DVD-lejátszó program sem játssza le. Egyelőre nem tudtam kipróbálni más gépben illetve asztali készülékben, de megpróbálom, viszont összevetve néhány egyéb DVD filmemmel azt vettem észre, hogy az új DVD-k könyvtárstruktúrájából hiányzik az AUDIO_TS könyvtár, az összes többi (működő) lemezemen ott van az is. Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam információt arról, a DVD szabvány megköveteli-e mindkét könyvtár (AUDIO_TS ill. VIDEO_TS) jelenlétét, de egyelőre legalábbis arra következtetek, hogy ez lehet a probléma oka.

Tudnának valami felvilágosítást nyújtani számomra ezzel kapcsolatban?
A filmet a jelen helyzetben valószínűleg vissza kell vinnem majd...

Köszönettel,
rgranc

Khm, ha esetleg az InterCom nem tud erre válaszolni, valaki más hozzá tudna szólni? Az én szoftvereimben van a hiba?

r.

rgranc

Tisztelt IC!

Ma vásároltam akciósan egy "Rettenthetetlen" (Braveheart) c. filmet DVD-n, és PC-n nem tudom lejátszani! A 2 lemez rendben van, a fájlrendszer látszik, de egyetlen DVD-lejátszó program sem játssza le. Egyelőre nem tudtam kipróbálni más gépben illetve asztali készülékben, de megpróbálom, viszont összevetve néhány egyéb DVD filmemmel azt vettem észre, hogy az új DVD-k könyvtárstruktúrájából hiányzik az AUDIO_TS könyvtár, az összes többi (működő) lemezemen ott van az is. Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam információt arról, a DVD szabvány megköveteli-e mindkét könyvtár (AUDIO_TS ill. VIDEO_TS) jelenlétét, de egyelőre legalábbis arra következtetek, hogy ez lehet a probléma oka.

Tudnának valami felvilágosítást nyújtani számomra ezzel kapcsolatban?
A filmet a jelen helyzetben valószínűleg vissza kell vinnem majd...

Köszönettel,
rgranc

Vissza: “KV Fórum”