Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
UPC Chello szerződésért 20e forint
-
Vendég
Nem, nekem a tévével, nettel nem volt bajom, sőt. A hd-s felvevős digi box nagyon fog hiányozni, könnyű megszokni. Viszont nem működött a telefon, leveleztünk pár hónapot, közben lehülyéztek, lehazugoztak (persze finoman), én meg úgy gondoltam, eljövök.
Fizettem eddig kb. 15 ezret havonta nekik, egy gesztust kellett volna tenniük, két havi telefon alapdíjat elengedni (2-3 ezer forint?), de nem. Hát akkor a 15-öt se kapják meg...
Ja, mától már csak 18-at adok 20 helyett, ahogy közeleg a hűségidő vége, úgy lesz egyre kevesebb.
-
Vendég
Nem kell senkinek?Váltottam mindenben Digire, a hűségidő végéig nem akarnám fizetni a nem használt netet. Nem a szolgáltatással volt bajom, egyszerűen besértődtem a köcsög ögyfélszolgálatra egy telefonnal kapcsolatos probléma miatt.
Amúgy UPC rulez! :-D
upc semmilyen hibát nem hajlandó elhárítani és össze vissza kamuznak az üszin. nekem nhh-s ügyem is van már velük.
kalap sz@r a upc és rohadt drága. kár volt váltani hűség lejárat előtt:(
nem szegtek szerződést véletlen? nálunk pl elvették a német adókat stb és pénzt akartak értük. ilyenkor lazán felmondhatod a hűséget bánópénz nélkül mert megszegték a szerződést.
-
Vendég
Nem kell senkinek?
Váltottam mindenben Digire, a hűségidő végéig nem akarnám fizetni a nem használt netet. Nem a szolgáltatással volt bajom, egyszerűen besértődtem a köcsög ögyfélszolgálatra egy telefonnal kapcsolatos probléma miatt.
Amúgy UPC rulez! :-D
-
Vendég
Ha most akarsz UPC Internetre szerződni van egy vissza nem térő lehetőség. A szerződés aláírásakor 20e kp-t tudok adni azonnal. Hűség jövő januárig, azaz 8 hónapra.
Budapestiek előnyben, de elméletileg más városokban sincs probléma.