Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
gyeniko
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 286

Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Alex_Aston írta:
2025.12.20., szomb. 20:00
két-elkedő írta:
2025.12.20., szomb. 19:36

....Azért merem remélni hogy a 6-szoros visszavásárlási ár nem egy mindennapos elfogadott....
A kérdés az, hogy amúgy te nem e hatod áron adtad el, mint amit ért?
Mert ha nem, akkor pedig miért vetted.meg 6x annyiért, ha nem ér annyit?
Nem lett.volna egyszerűbb egy.másikat készíttetni?

Eléggé homályos nekem így ez a sztori konkrétumok nélkül... gondolkodik.gif
Sztem mindegy, hogy mennyi volt a valódi értéke. Egyszerűen orbitális pofátlanság 6-szoros áron eladni annak, akitől vette. Igen, én is szeretném tudni az ilető nick nevét, hogy kiegészíthessem vele a fekete listámat.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2918

Hozzászólás Szerző: trane »

vazze írta:
2025.12.20., szomb. 21:22
Engem is vezetett már meg “VIP” kolléga (azóta már ő is sima földi halandó de nem emiatt).
Egy Quad végfokot vettem tőle aminek zúgott az egyik oldala. Természetesen váltig állította, hogy semmi baja és ezt videofelvétellel tudja bizonyítani és ő különben is köztisztviselő.

Nem írom ide ki volt de privátban megírom ha valakit érdekel.
(nem vagyok híve a nyilvános sárdobálásnak a történtek ellenére sem…)
ez az ember én voltam, és egyrészt nálam még semmi gondja nem volt, másrészt pedig - érdekes módon - nem kellett a video... :yingyang: nomeg a javíttatási költség/visszavásárlás is fölmerült, de az sem kellett aztán... gondolkodik.gif

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1477

Hozzászólás Szerző: vazze »

Engem is vezetett már meg “VIP” kolléga (azóta már ő is sima földi halandó de nem emiatt).
Egy Quad végfokot vettem tőle aminek zúgott az egyik oldala. Természetesen váltig állította, hogy semmi baja és ezt videofelvétellel tudja bizonyítani és ő különben is köztisztviselő.

Nem írom ide ki volt de privátban megírom ha valakit érdekel.
(nem vagyok híve a nyilvános sárdobálásnak a történtek ellenére sem…)
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1288

Hozzászólás Szerző: Tul »

Ennek a topicnak pont az lenne a lényege, hogy tisztán lássunk. Igen, hallgattassék meg a másik fél is. De ha ő nem szólal meg? Miért nem?
Elnézést, ha bántó, de nekem rém unalmas állandóan azt olvasni (márpedig visszatérő jelenség), hogy “nem nevesítek”. Illetve ezzel önmagában nem lenne bajom, de az, hogy rébuszokban, anonym, “ha tudnád a teljes igazságot, nem ez lenne a véleményed”-szerű hozzászólásokat olvasok, azzal már van. Szeretném tudni. Ide szerintem mindenki azért látogat, hogy tudja. Konkretizáljatok kérlek, mert annak hiányában csak vízgereblyézés az egész :smile53:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3829

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

két-elkedő írta:
2025.12.20., szomb. 19:36

....Azért merem remélni hogy a 6-szoros visszavásárlási ár nem egy mindennapos elfogadott....
A kérdés az, hogy amúgy te nem e hatod áron adtad el, mint amit ért?
Mert ha nem, akkor pedig miért vetted.meg 6x annyiért, ha nem ér annyit?
Nem lett.volna egyszerűbb egy.másikat készíttetni?

Eléggé homályos nekem így ez a sztori konkrétumok nélkül... gondolkodik.gif
Csak a Marantz! :-D

két-elkedő
Isten Hozott! :)
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: két-elkedő »

Nos nem szeretném nevesiteni az illetőt.
De ha olvassa és magára ismer,jogában áll felvázolni az ő verzióját.
( hallgatassék meg a másik fél is )
Azért merem remélni hogy a 6-szoros visszavásárlási ár nem egy mindennapos elfogadott / bevett szokás akár itt a fórumon vagy más közösségi felületen.
Ha a nevesités hiánya miatt nem jó helyre irtam a hozzászólást,akkor kérem az illetékeseket,hogy járjanak el a szabályzatnak megfelelően.

Köszönöm.

gyeniko
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 286

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

"Szia, nem okoskodni akarok(beleszólni se), de az a topik sztem pont nem a “ki mennyiért ad/vett mit”, hanem erre van asszem egy másik megfelelőbb topik, de ha tévedek lehet törölni a hozzàszólást leborulok.gif"

Ez szó szerint értelmezve igaz, de ha kiegészítené a hozzászólást és megnevezné a fórumtársat, akitől 6-szoros áron tudta (volna) visszavásárolni a cuccot, akkor itt a helye a hozzászólásnak.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

Carrobi
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 145

Hozzászólás Szerző: Carrobi »

két-elkedő írta:
2025.12.20., szomb. 13:50
"azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése"

Engedtessék meg hogy a fórumszabályzatból idézett szöveg tartalmára hivatkozva,leirjak pár sort.

Több mint egy éve történt esettel kapcsolatban szeretnék megosztani néhány mondatot.

Egy hirtelen felindulásból elkövetett rendszerleépités okán meghirdettem "xy" komponeneseket.
A téma egyik illetve másik résztvevője meghirdetése után lett is jelentkező.
Az x komponens árát már a piac beárazta,ezzel ezt kihúzhatjuk a hozzászólásból.
Y komponens,lévén egy diy nem rendelkezett árbesorolással.
Az Y komponens készitője iránti tiszteletből,illetve a saját értékrendebenből kifolyólag a komponenst a hozzám kerülési ár alatt hirdettem meg ( úgy hogy tisztában voltam a kvalitásaival ).
Később amikor szembesültem a saját butaságommal ( miszerint eladtam ) megkerestem a vevőt,hogy az emlitett komponenst visszavásárolnám.
Hajlandóságot mutatott a visszavásárlást illetően és 6-szoros áron sikerült visszavásárolnom.
Ez az illető egyébként "rangos" fórumlakó ( bárki találta ki ezt a F@SZSÁGOT a "rang" megjelöléssel kapcsolatban )
Hát röviden ennyi.
Ha ezért a hozzászólásért jár bármennyi időre szóló pihenő, kitiltás jár.....hát ........legyen. Nem fog annyira fájni mint a csalódás,amit a "RANGOS" fórumtárs okozott.
Amúgy tisztában vagyok vele,hogy egy újonc bejegyzése ( az előitéletek miatt ) szart se számit.
Szia, nem okoskodni akarok(beleszólni se), de az a topik sztem pont nem a “ki mennyiért ad/vett mit”, hanem erre van asszem egy másik megfelelőbb topik, de ha tévedek lehet törölni a hozzàszólást leborulok.gif

két-elkedő

A helyesirási hibákért elnézést kérek.

két-elkedő

"azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése"

Engedtessék meg hogy a fórumszabályzatból idézett szöveg tartalmára hivatkozva,leirjak pár sort.

Több mint egy éve történt esettel kapcsolatban szeretnék megosztani néhány mondatot.

Egy hirtelen felindulásból elkövetett rendszerleépités okán meghirdettem "xy" komponeneseket.
A téma egyik illetve másik résztvevője meghirdetése után lett is jelentkező.
Az x komponens árát már a piac beárazta,ezzel ezt kihúzhatjuk a hozzászólásból.
Y komponens,lévén egy diy nem rendelkezett árbesorolással.
Az Y komponens készitője iránti tiszteletből,illetve a saját értékrendebenből kifolyólag a komponenst a hozzám kerülési ár alatt hirdettem meg ( úgy hogy tisztában voltam a kvalitásaival ).
Később amikor szembesültem a saját butaságommal ( miszerint eladtam ) megkerestem a vevőt,hogy az emlitett komponenst visszavásárolnám.
Hajlandóságot mutatott a visszavásárlást illetően és 6-szoros áron sikerült visszavásárolnom.
Ez az illető egyébként "rangos" fórumlakó ( bárki találta ki ezt a F@SZSÁGOT a "rang" megjelöléssel kapcsolatban )
Hát röviden ennyi.
Ha ezért a hozzászólásért jár bármennyi időre szóló pihenő, kitiltás jár.....hát ........legyen. Nem fog annyira fájni mint a csalódás,amit a "RANGOS" fórumtárs okozott.
Amúgy tisztában vagyok vele,hogy egy újonc bejegyzése ( az előitéletek miatt ) szart se számit.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 706

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Block írta:
2025.12.20., szomb. 08:24
Elküldte a kábelt előre utalás nélkül és azt mondta próbálgassam egy hétig és ha eldöntöttem,utána vagy utaljak,vagy postázzak. Én másnap utaltam a pénzt neki. Ezt ki csinálná meg így itt a fórumon?
Igaz nem kábel, de van pár olyan fórumtárs, akár gyártó is, aki tesz ilyet, saját tapasztalatból írom.

Mostanában több olyan fórumtársba futottam bele, akivel telefonon, vagy levelezésben tartjuk a kapcsolatot és totál pozitív az egész :)
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

két-elkedő

Azért halkan megjegyezném ,hogy sajnos vannak a fórumon ( nem frissen regisztrált ) tagok ,akinek szvsz a pénz csilingelése ( mármint ami a zsebébe vándorol ) számára a legszebb zene. Van itt bőven álszentség. Tisztelet a kivételnek! Volt szerencsém személyesen megtapasztalni.

Block
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 161

Hozzászólás Szerző: Block »

Én a Mihálytól vettem egy draco rca-t. Felajánlottam,hogy utalom az árat előre,ha jobb a kábel,mint az enyém,marad,ha nem akkor visszapostázom. Elküldte a kábelt előre utalás nélkül és azt mondta próbálgassam egy hétig és ha eldöntöttem,utána vagy utaljak,vagy postázzak. Én másnap utaltam a pénzt neki. Ezt ki csinálná meg így itt a fórumon? Végtelenül korrekt úriember. Én nem postáznék külföldre 400e utalás után egy 610e értékű kábelt.

Block
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 161

Hozzászólás Szerző: Block »

Tul írta:
2025.12.18., csüt. 21:09
Merő együttérzés :smile29:
Ha robotok lennénk, így működne. Meg ha nem lelkesednénk ezért, mint a gyerek a Kinder csokiért. De egy-egy vásárlás érzelmi töltettel is bír (mármint nyilván nem a vásárlás, hanem a termék megszerzése). És ez a topic pont azért van, hogy az ilyen stiklikre is felhívja a figyelmet. Nem? Ha neked nem gond, ha hitegetnek, sőt, ezért akár magadat is tudnád hibáztatni ilyen helyzetben, akkor nem is értem, miért olvasod ezt a témát :smile53: Jómagam nagyon bele tudom magam élni egy kinézett termékbe és becsületesen is állok az adásvételekhez. Nem lenne pofám az említett módon eljárni és talán másokkal egyetemben örülök, ha az ilyen kalandorok sztorijait megosztják velünk, mert én pl. kerülni fogom.
Mindemellett megértem, amit írsz, csak nem értek vele egyet :smile32:
dumdum írta:
2025.12.17., szer. 22:31
Honnan tudod, hogy veszítettél, ráadásul 1 cuccra hármat is?
Komolyan miért nem adtad el az elsőnek ha vontatottnak érezted mint írtad is?
Szerintem ezeket csak magadnak róhatod fel.
Egyébként meg nem kötelező eladni és vásárolni sem, ha valami nem kóser tovább kell lépni.
Áruld már el nekem,hogy milyen stiklikre gondolsz,...és ki volt itt a kalandor,ekiket kerülni akarsz?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6540

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A felesleg az off-ban, dumdum 1 hét, Mythos pedig 3 nap pihenőn.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 652

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

Ahogy "akvapark" írta, nem ártana 1 hét csend, ezzel mindannyian jól járnánk és teszem hozzá némi önmérséklet,
inkább hallgassatok zenét... ;peace;
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1288

Hozzászólás Szerző: Tul »

Merő együttérzés :smile29:
Ha robotok lennénk, így működne. Meg ha nem lelkesednénk ezért, mint a gyerek a Kinder csokiért. De egy-egy vásárlás érzelmi töltettel is bír (mármint nyilván nem a vásárlás, hanem a termék megszerzése). És ez a topic pont azért van, hogy az ilyen stiklikre is felhívja a figyelmet. Nem? Ha neked nem gond, ha hitegetnek, sőt, ezért akár magadat is tudnád hibáztatni ilyen helyzetben, akkor nem is értem, miért olvasod ezt a témát :smile53: Jómagam nagyon bele tudom magam élni egy kinézett termékbe és becsületesen is állok az adásvételekhez. Nem lenne pofám az említett módon eljárni és talán másokkal egyetemben örülök, ha az ilyen kalandorok sztorijait megosztják velünk, mert én pl. kerülni fogom.
Mindemellett megértem, amit írsz, csak nem értek vele egyet :smile32:
dumdum írta:
2025.12.17., szer. 22:31
Egyébként meg nem kötelező eladni és vásárolni sem, ha valami nem kóser tovább kell lépni.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3829

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

vasek írta:
2025.12.18., csüt. 17:45
....Amit írtam,az nem általánosítás,hanem tény,...
És ezt mire alapozod? Vannak konkrét és pontos arány szám adataid, vagy pedig csak megérzés?
Csak a Marantz! :-D

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1457

Hozzászólás Szerző: akvapark »

[/quote]

Mint minden általánosítás, ez is erősen sántít. És ki is kérném magamnak, sőt, az itteni "régiek" nevében is, de gondolom, ez nem nyugtatna meg téged. ;) Sajnálom, hogy így látod, én továbbra is hálát adok annak, hogy létezik ez az értékes felület és közösség. :smile53:
[/quote]
Teljesen igazad van "theo"!
De!
Vegyük észre, hogy amióta megszűnt a HFP, és annak hirdetési felülete, nagyon sok frissen regisztrált jelent meg a hirdetésii oldalon, ill. feltűntek régen regisztráltak, akik eddig alig voltak aktívak.
Ezek ellenére tegyük össze kezünket, hogy létezik egy ilyen fórum, fórumunk. leborulok.gif
Itt pedig nem ártana 1 hét csend; szerintem. gondolkodik.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

vasek
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 144

Hozzászólás Szerző: vasek »

teophilus írta:
2025.12.18., csüt. 09:13
vasek írta:
2025.12.07., vas. 09:19
Sajnos ide jutott ez az oldal.
Régen volt egy-két nepper,mára nagyrészt azok vannak.
Mint minden általánosítás, ez is erősen sántít. És ki is kérném magamnak, sőt, az itteni "régiek" nevében is, de gondolom, ez nem nyugtatna meg téged. ;) Sajnálom, hogy így látod, én továbbra is hálát adok annak, hogy létezik ez az értékes felület és közösség. :smile53:
Nem értem,hogy miért kéred ki magadnak:Akinek nem inge az nem veszi magára.Amit írtam,az nem általánosítás,hanem tény,amit mindenki tud,aki rendszeresen idelátogat.
Egyébként én is szeretem ezt a felületet-nem véletlenül vagyok itt-és értetek,nem ellenetek írtam a véleményemet,visszasírva a régi hifis közösséget.
Ezúton is köszönöm a tulajdonosoknak,hogy van ez a lehetőség,több ilyen kellene!

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 114

Hozzászólás Szerző: DJK »

Vinkler írta:
2025.12.07., vas. 14:34
Önmagában az, hogy megveszel valamit, amit 1-2-3 év múlva drágábban eladsz, azzal nincs baj. A baj azzal van, ha azonnal haszonszerzés céljából adod el. Ráadásul az sem elegáns, hogy ugyan azon a fórumon.
Nem nézünk át minden hirdetést, ha ilyen van, jelezzétek.
Igy járt a Lii Audio hangfal is, 1-2 nap alatt 80 ezret drágult, igaz ezt eddig máshol hirdette az eredeti eladója.

Smart845
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 223

Hozzászólás Szerző: Smart845 »

teophilus írta:
2025.12.18., csüt. 09:13
vasek írta:
egyet értek.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.

teophilus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: teophilus »

vasek írta:
- Audio Note TT-One, ARM-2, Goldring G1042
- Audio Note CD2, Naim Uniti 2
- Naim NAC-N172 XS
- Audio Note Soro SE Phono, Naim SuperNait mkI, Naim Hi-Cap, Naim StageLine N
- Audio Note AN-J/L, Naim Ovator S400
- Audio Note AN-L, AN-Lexus, Naim NAC-A5, Naim SNAIC

Világjáró atti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: Világjáró atti »

Nos én csak szeretnék 1 drakot használtan...
Számolja be,vagy vegye meg valaki az enyémet és jó napot....
Engem ez már nem érdekel!
Tök egyszerű a képlet
Beszámol+Zsozsó€ vagy huf=Boldog mindenki!
Ha valakit érdekel ez az egyszrű üzlet nyomjuk!
Üdv,mindenkinek Ati!

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 87

Hozzászólás Szerző: dumdum »

Világjáró atti írta:
2025.12.17., szer. 20:48

Én vesztettem 3 vevőtt vele együtt+húzta az időm kb 1hétig tartott ez az egész procedúra. Nagyon kellemetlenűl éreztem magam.Olyan vontatt volt minden...
Már a B oldal forog így 60 felett...

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”