Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Árazás - Dynaudio excite x12

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
DomT86
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Árazás - Dynaudio excite x12

Hozzászólás Szerző: DomT86 »

Sziasztok! Van egy Dynaudio excite x12 fehér hangfalpár amit szeretnék reálisan beárazni.

Doboza is megvan. Én a második tulaja vagyok. Szép állapotban van. Egyetlen szépség hibája, hogy a magas domeja valószínűleg az előző tulajnál meg lett nyomva. A képeken próbáltam láttatni. De ez a hangzásban nem befolyásol semmit.

Mivel vettem helyette egy Fyne Audio F500-ast, így ezt szeretném eladni, mondjuk egyelőre nem tetszik jobban az f500, de hátha megszokom...

Szerintetek mennyit érhet?
Csatolmányok
IMG_3016.jpeg
IMG_3017.jpeg
IMG_3012.jpeg
IMG_3010.jpeg
IMG_3011.jpeg
IMG_3013.jpeg
IMG_3014.jpeg
IMG_3015.jpeg

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”